• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularım var lütfen yardımcı olun

asdfgbtl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
4
1
6
27
Merhaba arkadaşlar 2 aylık bir sevgılım var o kadar iyi ki gerçekten adam gibi bir adam ilgisi alakası her şey dozunda yerli yerinde. Fakat benim aklıma takılan bir sorun var. Ben onunla gelecek düşünüyorum fakat sevgilimin sülalesinde engelli insanlar var Allah in verdiği şeye elden bir şey gelmez tabiki ama korkuyorum ilerde bizim çocuklarimiz da öyle olur diye sizce korkularimda haklı miyim Allah'ı m affetsin ama fiziksel olarak engelli olmaya meyilli akrabaları filn

Allah engelli bir bebek verirse bu senin sınavındır. Ailesinde engelli olmayıp engelli çocuk sahibi olanda var olup olmayanda var. Yani korkmakta haklısın belki ama önemli olan aşk sevgi bence..

Herşey kader kısmet.
İnsanlar aslında boş yere ileride ne olacağını bilmedikleri şeyler için vesvese yapım, zaten zor olan hayatı iyice zorlaştırıyorlar
yapma ne kendine ne sevgiline
korkma, Allahın dediği oluyor sen korksanda

Evlilik öncesi kan testleri bu tür şeyler ve kan uyuşmaz ligi için yapılıyor zaten mamafih Elini Rabb'ine açıp gonlundekini arz edeceksin Mevlam dağına göre kar verir!Sana hayırlı gelecek evladi ve senin hangi bebeğe hayırlı anne olduğun zaten ezelde yazıldı merak etme

peki o seninle gelecek düşünüyor mu? iki ay demişsin. cok erken bir süre

Back