Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bisey olmuyor en beterini oldum mutlaka doktora gidin başka çare yokArkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin
Evet doktor koydu suan çalışmıyorum n26 yaşındayımanksiyete bozukluğu ve depresyon var
bu teşhisleri doktor mu koydu,
inançlı bir insan mısınız
kaç yaşındasınız
çalışıyor musunuz
evli misiniz
İlaç desteği alıyorumKuzum olmayacak seyler dusunme seni mutlu edecek seyler dusunmeye calis. Destek aliyor musun?
İlaç drsteği aldığın halde bir değişiklik yoksa doktorunla konuş. Belki belirli bir süre vardır etki etmesi için. Ya da doz değişikliği yapar.İlaç desteği alıyorum
Gidiyorum ve 7 aydır kullanıyorum ilaç suan cok etkısı uzerımde hıcnyokMutlaka doktora gidin ilaćlar 15 güne sizi rahatlatır. Ayrıca bol bol felak ve nas oku.göreceksin farkı
keşke işe girip çalışsanız bu hastalıklardan da kurtulursunuz.Evet doktor koydu suan çalışmıyorum n26 yaşındayım
keşke işe girip çalışsanız bu hastalıklardan da kurtulursunuz.
allahim bu Nasıl birsey çıkamıyorum işin içindenyok canım bisey olmuyor en beterini oldum mutlaka doktora gidin başka çare yok
beyin sürekli kotu düşünce üretiyor,:herşeyin kotu olcagini düşünüyor insanallahim bu Nasıl birsey çıkamıyorum işin içinden
İlaç içtiğim halde böyleyimBu anksiyete öldürmüyo süründürüyo olayı yemin ederim bende çok çektim ama duadan başka yol yok ilaç zaten şart onsuz olmaz rabbim yardım etsin bende çok çektim halada bitmiş dğl
Evet iş benim icin iyi oluyor bikere yine yaşamıştım ıse girdim geçtikeşke işe girip çalışsanız bu hastalıklardan da kurtulursunuz.
Evet rahatlama olmuyor telkin edemiyorum kendımi bi beş dakıka rahatsam gün boyu böyleyimbeyin sürekli kotu düşünce üretiyor,:herşeyin kotu olcagini düşünüyor insan