hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?
Bilmiyorum canım ölçmemiştim ama 75 bedeni bile doldurmuyodu bayaa küçüktü iştememe ölçün neydi ameliyattan önce?
ne güzel ya darısı banaBugün 4.günüm kontrole gittim sabah kendimi çok iyi hissediyorum ev işi bile yaptım tabi dikkat ederek süpürme ve silmeyi eşim yapti bende toz falan aldim korkulcak bi ameliyat degilmis bosa okadar strese girmisim
Evet canım kas üstü oldum belki onun için olabilir sen nezamn gidiyosn dr karar verdinmine güzel ya darısı banakas üstü diye herhalde bukadar rahat hareket etmişsin
ben şuan doktora karar verme aşamasındayım.ve paramı biriktiriyorumEvet canım kas üstü oldum belki onun için olabilir sen nezamn gidiyosn dr karar verdinmi
ben şuan doktora karar verme aşamasındayım.ve paramı biriktiriyorumen kısa zamanda olacağım.aklımda 2 doktor vardı hasan fındık ve barış çakır. ama şimdi senin doktorunda eklendi( fiyatı uygun geldi) listeme.ve adanaya yakın olduğum için en kısa zamanda muayene olmaya gideceğim.buarada muayene demişken doktorun muayene ücreti alıyormu?
Teşekkür ederim canımşimdiden geçmiş olsun
Gayet iyiyim canım masajlara başladım 10 gündür baya yumuşadılar şişlikler indi ama biraz küçüldüler ben bu halini daha çok sewdim önceden füze gibi duruyolardı cumartesi son kontrolüm var doktor iz kremi vereceni söylemişti günlük yaşantıma döneli 1hafta oldu bütün islerimi kendim yapiyorum temizlik falan ama balkon yikarken kova kaldirmiyorum agir bisey kaldirmiyorum yani bide normal balenli sütyenlere hâla geçemedim doktor 1.5 ay kullanmamalısin demisti durum bu yani olmak isteyipte korkudan erteleyen herkese hiç korkmayin hemen gidin diyorum inanin korkulcak bi ameliyat degileymenstn nasılsın? cicişler hakkındaki gelişmeleri bekliyorum senden
çok sevindim bi sıkıntı yaşamamana ohhh nekadar güzel :) bende olsam bi ahhhGayet iyiyim canım masajlara başladım 10 gündür baya yumuşadılar şişlikler indi ama biraz küçüldüler ben bu halini daha çok sewdim önceden füze gibi duruyolardı cumartesi son kontrolüm var doktor iz kremi vereceni söylemişti günlük yaşantıma döneli 1hafta oldu bütün islerimi kendim yapiyorum temizlik falan ama balkon yikarken kova kaldirmiyorum agir bisey kaldirmiyorum yani bide normal balenli sütyenlere hâla geçemedim doktor 1.5 ay kullanmamalısin demisti durum bu yani olmak isteyipte korkudan erteleyen herkese hiç korkmayin hemen gidin diyorum inanin korkulcak bi ameliyat degil
Olursun inşallah canim doktora karar verdinmi görüşme yaptinmi hicçok sevindim bi sıkıntı yaşamamana ohhh nekadar güzel :) bende olsam bi ahhh
hayır canım daha hiçbi doktorla görüşmedim. aklımdaki bikaç doktor istanbuldalar orasıda bana uzak.yani herşeyimi ayarlayıp kalacak yer,zaman randevu vs öyle görüşme yapabilicem.oyüzden adanayada yakınım günü birlik gidip gelmem kolay olur görüşme için. galiba ilk görüşmemi de senin doktorunla yapacam buyüzden.sana da bilgi veririm ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?