eymenstn adanada hangi doktora olacaksın ameliyatını acaba?Sen nerde oldun canım ameliyatini ben adana olcam allah izin verirse bide fiyati nedir acaba
Emin ol öyle diyeceksin senin ne zaman oluyor canımHerkes ayni seyi söyluyo keske önce yaptirsaymisim diye baklm artik insallh bende ole derim halaa inanamiyorum
kizlar ciktim iyiyim suan insalh yarinda bi atlatsam tamammdirhoşgeldın :)çok gemiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz...
K
kizlar ciktim iyiyim suan insalh yarinda bi atlatsam tamammdir
eymenstn adanada hangi doktora olacaksın ameliyatını acaba?[/QUOT
Çokk geçmiş olsun şu çok mutlusun eminim çok çabuk iyileşirsin inşAdana medline hastanesinde burak yiğenoğluna oldum ameliyati canim
Benim de 2. günüm. Artık senin için şalteri tamamen kapatıp, ertesi gün için enerji toplama ve kendini güvendiğin doktorun ellerine bırakma vakti. Rahat ol, mümkün olduğunca dinlenmene bak. Yoğun duygular yaşayacağın ve aslında çokta abartılacak birşey olmadığını farkedeceğin bir gün yaşayacaksın. Şu an yaşadığın herşeyde çok haklısın ama tek derdim dinlenmen gerektiği sadece :)İnşallah canım dediğin gibi kolay gecer dua edin bana ufacik bisiy engel olsa vazgececem sanki okadar tedirginim
Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosanfiyat olarak gayet makulmuş özel bir hastaneye göre...çok çok geçmişler olsun inşallah çok rahat bir iyileşme süreci geçirirsin.bende olmayı düşünüyorum hatta ameliyat olduktan sonra sevinçten çıldırırım herhalde o kadar çok istiyorum bu ameliyatı olmayı
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosan
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?