eymenstn adanada hangi doktora olacaksın ameliyatını acaba?Sen nerde oldun canım ameliyatini ben adana olcam allah izin verirse bide fiyati nedir acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkudan heyecandan ölüyorum kızlar yarın ameliyat oluyorum
- Konu Sahibi eymenstn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Emin ol öyle diyeceksin senin ne zaman oluyor canımHerkes ayni seyi söyluyo keske önce yaptirsaymisim diye baklm artik insallh bende ole derim halaa inanamiyorum
K
kizlar ciktim iyiyim suan insalh yarinda bi atlatsam tamammdirhoşgeldın :)çok gemiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz...
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
eymenstn canim geçmiş olsun,hadi güzel fotolar bekliyoruzK
kizlar ciktim iyiyim suan insalh yarinda bi atlatsam tamammdir
Adana medline hastanesinde burak yiğenoğluna oldum ameliyati canim
eymenstn adanada hangi doktora olacaksın ameliyatını acaba?[/QUOT
Kızlar hastaneden ćıkışımı yaptim evimdeyim olmak isteyen arkadaşlar sakın korkmayın korkulacak gibi değilmiş pek ağrım yok sadece yataktan kalkarken agrım oluyi tek kalkamiyorum eşim yardim ediyo ve birazdan göğsümde gerginlik hissediyorum onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür 300cc kas üstü mentor marka takıldı
- 1 Ağustos 2008
- 490
- 485
- 358
Çokk geçmiş olsun şu çok mutlusun eminim çok çabuk iyileşirsin inşAdana medline hastanesinde burak yiğenoğluna oldum ameliyati canim
Nasıl bi doktor memnun kaldınmı kaça yaptırdın?
Yataktan kalkarken çok zorlanıyorum derin bi nefes alamıyorum yürürken falan pek bi agrim olmuyo ama dik yürüyemiyorum burak bey gayet ilgiliydi ameliyat öncesi ve sonrasında hastane çalısanlarida öyle bakalim artik tam bi iyilesiyimde ozman daha iyi anlarim doktorun maharetlerini
Yataktan kalkarken çok zorlanıyorum derin bi nefes alamıyorum yürürken falan pek bi agrim olmuyo ama dik yürüyemiyorum burak bey gayet ilgiliydi ameliyat öncesi ve sonrasında hastane çalısanlarida öyle bakalim artik tam bi iyilesiyimde ozman daha iyi anlarim doktorun maharetlerini fiyatini merak edenler 4500 yuvarlak takildi
- 25 Nisan 2011
- 52
- 36
- 103
Benim de 2. günüm. Artık senin için şalteri tamamen kapatıp, ertesi gün için enerji toplama ve kendini güvendiğin doktorun ellerine bırakma vakti. Rahat ol, mümkün olduğunca dinlenmene bak. Yoğun duygular yaşayacağın ve aslında çokta abartılacak birşey olmadığını farkedeceğin bir gün yaşayacaksın. Şu an yaşadığın herşeyde çok haklısın ama tek derdim dinlenmen gerektiği sadece :)İnşallah canım dediğin gibi kolay gecer dua edin bana ufacik bisiy engel olsa vazgececem sanki okadar tedirginim
Bu sabah biraz agrilarim arti yataktan kalktiktan sonra cok agrim oldu biraz yuruyunce gecti bide bi kaşınti oluyo dikiş yerlerinde sinir oluyorum ha bi de şu öksürük meselesi var gıcık öksürük gelio sanirim narkozdan dogumdan sonrada olmustu çünkü hatirliyorum bu sabahlık bu kadar kızlar
Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosanfiyat olarak gayet makulmuş özel bir hastaneye göre...çok çok geçmişler olsun inşallah çok rahat bir iyileşme süreci geçirirsin.bende olmayı düşünüyorum hatta ameliyat olduktan sonra sevinçten çıldırırım herhalde o kadar çok istiyorum bu ameliyatı olmayı
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosan
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?[/QUOT