• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkudan heyecandan ölüyorum kızlar yarın ameliyat oluyorum

Kızlar hastaneden ćıkışımı yaptim evimdeyim olmak isteyen arkadaşlar sakın korkmayın korkulacak gibi değilmiş pek ağrım yok sadece yataktan kalkarken agrım oluyi tek kalkamiyorum eşim yardim ediyo ve birazdan göğsümde gerginlik hissediyorum onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür 300cc kas üstü mentor marka takıldı

Yataktan kalkarken çok zorlanıyorum derin bi nefes alamıyorum yürürken falan pek bi agrim olmuyo ama dik yürüyemiyorum burak bey gayet ilgiliydi ameliyat öncesi ve sonrasında hastane çalısanlarida öyle bakalim artik tam bi iyilesiyimde ozman daha iyi anlarim doktorun maharetlerini

Yataktan kalkarken çok zorlanıyorum derin bi nefes alamıyorum yürürken falan pek bi agrim olmuyo ama dik yürüyemiyorum burak bey gayet ilgiliydi ameliyat öncesi ve sonrasında hastane çalısanlarida öyle bakalim artik tam bi iyilesiyimde ozman daha iyi anlarim doktorun maharetlerini fiyatini merak edenler 4500 yuvarlak takildi

İnşallah canım dediğin gibi kolay gecer dua edin bana ufacik bisiy engel olsa vazgececem sanki okadar tedirginim
Benim de 2. günüm. Artık senin için şalteri tamamen kapatıp, ertesi gün için enerji toplama ve kendini güvendiğin doktorun ellerine bırakma vakti. Rahat ol, mümkün olduğunca dinlenmene bak. Yoğun duygular yaşayacağın ve aslında çokta abartılacak birşey olmadığını farkedeceğin bir gün yaşayacaksın. Şu an yaşadığın herşeyde çok haklısın ama tek derdim dinlenmen gerektiği sadece :)

fiyat olarak gayet makulmuş özel bir hastaneye göre...çok çok geçmişler olsun inşallah çok rahat bir iyileşme süreci geçirirsin:KK9:.bende olmayı düşünüyorum hatta ameliyat olduktan sonra sevinçten çıldırırım herhalde o kadar çok istiyorum bu ameliyatı olmayı:mad:

Bu sabah biraz agrilarim arti yataktan kalktiktan sonra cok agrim oldu biraz yuruyunce gecti bide bi kaşınti oluyo dikiş yerlerinde sinir oluyorum ha bi de şu öksürük meselesi var gıcık öksürük gelio sanirim narkozdan dogumdan sonrada olmustu çünkü hatirliyorum bu sabahlık bu kadar kızlar:KK30:

fiyat olarak gayet makulmuş özel bir hastaneye göre...çok çok geçmişler olsun inşallah çok rahat bir iyileşme süreci geçirirsin:KK9:.bende olmayı düşünüyorum hatta ameliyat olduktan sonra sevinçten çıldırırım herhalde o kadar çok istiyorum bu ameliyatı olmayı:mad:
Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosan

Canim adanadaysan tavsiye ederim burak beyi bende tavsiyeler üzerine gittim evet fiyati makul en az 5000dedi bana baska doktorlar burak bey yuvalrk 4500 damla 5000 yapio artik sen nasil istiyosan
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?:KK16:

hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?:KK16:[/QUOT

Back