• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkudan heyecandan ölüyorum kızlar yarın ameliyat oluyorum

Evet canim yuvarlak yada damla modelmi istiyosunuz diye soruyor arada fiyat farki oldg.için sana bırakiyor şekli ben yuvarlak yaptırdım sen nasıl istersin tabi bilemem benim baktığim resimlerde hep meme altindan yapmisti meme ucu yaparmi sorarsin hatta ilk gitmeden önce tel aç aklindaki sorulari sor hastaneyi aradiginda tel.numarasini veriyolar ben öyle yapmıstim bide ameliyattan 4gün sonra kontrole cagiriyo ve 2 hafta boyunca 4güne bir gidiliyomuş
hayır adanada değilim ama yakınım.benim için neresi olacağı farketmiyor.içime sinsinde.sen nasıl istiyorsan derken, yani kendisi muayene edip bana hangisinin en uygun olacağını söylemiyor mu ? damla mı yuvarlak mı sen nasıl istiyorsan mı diyor? birde kesi yeri olarak meme ucundan yapabiliyor mu acaba?:KK16:

Bugün 4.günüm kontrole gittim sabah kendimi çok iyi hissediyorum ev işi bile yaptım tabi dikkat ederek süpürme ve silmeyi eşim yapti bende toz falan aldim korkulcak bi ameliyat degilmis bosa okadar strese girmisim :D

Bugün 4.günüm kontrole gittim sabah kendimi çok iyi hissediyorum ev işi bile yaptım tabi dikkat ederek süpürme ve silmeyi eşim yapti bende toz falan aldim korkulcak bi ameliyat degilmis bosa okadar strese girmisim :D
ne güzel ya darısı bana:KK36: kas üstü diye herhalde bukadar rahat hareket etmişsin

Evet canım kas üstü oldum belki onun için olabilir sen nezamn gidiyosn dr karar verdinmi
ben şuan doktora karar verme aşamasındayım.ve paramı biriktiriyorum :KK76: en kısa zamanda olacağım.aklımda 2 doktor vardı hasan fındık ve barış çakır. ama şimdi senin doktorunda eklendi( fiyatı uygun geldi) listeme.ve adanaya yakın olduğum için en kısa zamanda muayene olmaya gideceğim.buarada muayene demişken doktorun muayene ücreti alıyormu?

MEdline hastanesine gidiyosun canim orda tabi doktor girişi yapiliyo ücretide 55 tl bide tam kararini verdikten sonra senden kan tahlili ve göğus ultrasyonu istiyo onlari ben baska bi hastanede yaptirdim 50 lira tuttu bende adana disindan gittim osmaniyeden git gel masraflarimda oluyo tabi anlayacan bana 5000 liraya maal oldu
ben şuan doktora karar verme aşamasındayım.ve paramı biriktiriyorum :KK76: en kısa zamanda olacağım.aklımda 2 doktor vardı hasan fındık ve barış çakır. ama şimdi senin doktorunda eklendi( fiyatı uygun geldi) listeme.ve adanaya yakın olduğum için en kısa zamanda muayene olmaya gideceğim.buarada muayene demişken doktorun muayene ücreti alıyormu?

eymenstn nasılsın? cicişler hakkındaki gelişmeleri bekliyorum senden :KK49:

eymenstn nasılsın? cicişler hakkındaki gelişmeleri bekliyorum senden :KK49:
Gayet iyiyim canım masajlara başladım 10 gündür baya yumuşadılar şişlikler indi ama biraz küçüldüler ben bu halini daha çok sewdim önceden füze gibi duruyolardı cumartesi son kontrolüm var doktor iz kremi vereceni söylemişti günlük yaşantıma döneli 1hafta oldu bütün islerimi kendim yapiyorum temizlik falan ama balkon yikarken kova kaldirmiyorum agir bisey kaldirmiyorum yani bide normal balenli sütyenlere hâla geçemedim doktor 1.5 ay kullanmamalısin demisti durum bu yani olmak isteyipte korkudan erteleyen herkese hiç korkmayin hemen gidin diyorum inanin korkulcak bi ameliyat degil

Gayet iyiyim canım masajlara başladım 10 gündür baya yumuşadılar şişlikler indi ama biraz küçüldüler ben bu halini daha çok sewdim önceden füze gibi duruyolardı cumartesi son kontrolüm var doktor iz kremi vereceni söylemişti günlük yaşantıma döneli 1hafta oldu bütün islerimi kendim yapiyorum temizlik falan ama balkon yikarken kova kaldirmiyorum agir bisey kaldirmiyorum yani bide normal balenli sütyenlere hâla geçemedim doktor 1.5 ay kullanmamalısin demisti durum bu yani olmak isteyipte korkudan erteleyen herkese hiç korkmayin hemen gidin diyorum inanin korkulcak bi ameliyat degil
çok sevindim bi sıkıntı yaşamamana ohhh nekadar güzel :) bende olsam bi ahhh

hayır canım daha hiçbi doktorla görüşmedim. aklımdaki bikaç doktor istanbuldalar orasıda bana uzak.yani herşeyimi ayarlayıp kalacak yer,zaman randevu vs öyle görüşme yapabilicem.oyüzden adanayada yakınım günü birlik gidip gelmem kolay olur görüşme için. galiba ilk görüşmemi de senin doktorunla yapacam buyüzden.sana da bilgi veririm ozaman

Canim bide adanada sadik karakaya var istersen bide onunla da görüs benim ilk aradigim doktordu ama hastaneden ayrilmis ben ameliyata karar verdigim zaman kendisini epey aradim ama bulamadim ozmanlar simdi özel muayenehane acmis aklinda olsun yani :anneadayı:

hayır canım daha hiçbi doktorla görüşmedim. aklımdaki bikaç doktor istanbuldalar orasıda bana uzak.yani herşeyimi ayarlayıp kalacak yer,zaman randevu vs öyle görüşme yapabilicem.oyüzden adanayada yakınım günü birlik gidip gelmem kolay olur görüşme için. galiba ilk görüşmemi de senin doktorunla yapacam buyüzden.sana da bilgi veririm ozaman

Back