Hanımlar merhaba 17 aylık oğlum son 1-2 aydır iyice huy değiştirdi ağlaması bağırması vurması hırçınlığı ve anlamsız şekilde sürekli ağlama krizine girmesini anlamış değilim
Gündüzleri geçtim geceleride ağlayarak uyanıyor normal mi acaba sizlerde nasıl![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Eskiden 1de öğlen uykusuna uyurdu 3te uyanırdı akşam 10da uyurdu ve sabah 8-9a kadar deliksiz bir şekilde şimdi öğlen uykusuna zorla uyutuyorum bazen uyumuyor gece sık uyanıyor ve uyumuyor dün sabaha karşı 5te uyandı sabah 7 buçukta uyudu ve kesintisiz 1 saat ağladı![Tired face :tired_face: 😫](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62b.png)
Gündüzleri geçtim geceleride ağlayarak uyanıyor normal mi acaba sizlerde nasıl
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Eskiden 1de öğlen uykusuna uyurdu 3te uyanırdı akşam 10da uyurdu ve sabah 8-9a kadar deliksiz bir şekilde şimdi öğlen uykusuna zorla uyutuyorum bazen uyumuyor gece sık uyanıyor ve uyumuyor dün sabaha karşı 5te uyandı sabah 7 buçukta uyudu ve kesintisiz 1 saat ağladı
![Tired face :tired_face: 😫](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62b.png)