korkmaz ürünlerini alabileceğim yerler?

tatlım bende bugun aldım urunlerımı, ve cok begendım, cok memnun kaldım, perşembe aksam sıparıs vermıstım bugun aldım cok hızlı ve guzel bır alısverıs oldu. ben 200 tlden fazla alısverıs yaptıgım ıcın kargo odemedım, kapıda odeme baska sıtelerde artı ucret ama homebravoda kapıda nakıt odemenın artı ucretı yok, urunlerım tek tek kutulanmıs ve ayrıca buyuk bır kolıye konmus, sarsılmasın dıyede aralara karton konmus, cok memnun kaldım ben.

Hızlı ve bedava gönderi gibisi yok. Çok sevindim güle güle kullan. Şuan çatal kaşık bıçak takımlarında %44 indirim varmış bir de, yazdım kampanya topic'ine...

Hızlı ve bedava gönderi gibisi yok. Çok sevindim güle güle kullan. Şuan çatal kaşık bıçak takımlarında %44 indirim varmış bir de, yazdım kampanya topic'ine...

valla oyle canım. çok sukur mutfak ıcın baslıca gereklı buyuklerı hallettım, bı tek gunluk yemek takımı kaldı onuda 5martta alacagım carefourda vardı kutahya porselen 24 parca onlardan ıstıyorum ya tam bende para oluyor gıdıyorum, kalmamıs, param bıtıyor yenısı gelmıs bakalım tutturup alabılecekmıyım:)

arkadaşlar HomeBravo nasıl bir site?bugün öğrendim o siteyi :) çbk takımı %44 indirimli deniyor.misafir için hangi model daha uygun olur acaba?ya da şu an en uygun kampanyası hangisi? bir de posta çeki ile ödersem kargo ücretini öder miyim?

canım ben o sıteyı tavısıye ederım guvenle alısverıs yapabılırsın ben 1ay once alısverıs yaptım ama ılk defa bılmedıgın bır sıteden alısverıs yaptıgım ıcın kapıda nakıt odemeyı sectım normalde kapıda odeme olunca fıyat artıyor ama bu sıtede oyle bır sey yok, bence kapıda nakıt odemeyle alabılırsın posta cekı yle bosuna ptt ye veya bankayada havale parası vereceksın, 200 tl uzerı alısverıste kargo ucretsaız, benım aldıkları 218 tutmustu, sımdıde alacaklarım var keske bekleyıp hepsını bırden alsaydım dıyorum. ben seramık kaplı tavalardan almıstım 3 tane, caydanlık omlet setı falan almıstım, sımdıde seramık tencere alacagım tuzluk alacagım, seramık tenceresı satısta degıldı alamamıstım dun saıtsa gırdı, ve cok guzel bır sey yasadım, urunu satısta gorunce maıl attım gercek seramık mı bılgılendırırmısını dıye ve benı telefonla aradılar her turlu soruma cevap verdıler, p.tesı urun elımızde olacak bız ınceleyelım sıze gerı donelım bılgılendırelım sızde ona gore karar verırsınız dedıler, cok memnun kaldım ılgılenmelerınden dolayı. tavsıye ederım bu sıteyı. dedıgım gıbı kapıda nakıt odeme secmen daha ıyı olur urun gelır bakarsın eksıksızse odemenı yaparsın. 200 tlyı gecmıyorsa 7tl kargo ucretı oluyor.

selam kızlar. ben de evimi yeni döşüyorum. mutfak konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum bişeyler düşündüm ama yardım edin. yemek takımı için güral porselen düşünüyorum. teflon tava ve tencerelerim için tefal. çelik tencerelerim için korkmaz sizce nasıl olur?

teflon değil de artık, seramik tava tencere tercih et. ve tefal değil korkmaz al onları da. çok güzel, sağlam, sağlıklı. çelikte de korkmaz en iyilerden.
benim yemek takımım da güral çok memnunum.

teflon değil de artık, seramik tava tencere tercih et. ve tefal değil korkmaz al onları da. çok güzel, sağlam, sağlıklı. çelikte de korkmaz en iyilerden.
benim yemek takımım da güral çok memnunum.

hmm hiç düşünmemiştim onu. evet bunu aklımın bi köşesine yazıcam. sen de mi korkmaz kullanıyosun cnm?

hmm hiç düşünmemiştim onu. evet bunu aklımın bi köşesine yazıcam. sen de mi korkmaz kullanıyosun cnm?

evet korkmaz kullanıyorum. ben de çok araştırdım almadan çelikleri de seramikleri de.seramikte moneta ve bianca falan da diyolar en iyilrdenmiş. ama ithal olduğu için sanırım onlar daha pahalı

evet korkmaz kullanıyorum. ben de çok araştırdım almadan çelikleri de seramikleri de.seramikte moneta ve bianca falan da diyolar en iyilrdenmiş. ama ithal olduğu için sanırım onlar daha pahalı

bende korkazdan almanı tavısye ederım, ben seramık tencere ve tavaalrımı korkmazdan aldım, celık tencerelerım ben 5,6 yasındayken bms den alınmıstı, alınmasaydı onlarıda korkmazdan alırdım. seramıkte moneta en ıyısıymıs ama emın ol korkmazda ıyı hemde yerlı malı. moneta pahalıbır tencere 150 faln dıyor ınternette korkmazın tenceresını 87ye aldım ben. daha gelmedı gercı ama emınım ıyı cıkacagından.

misafir için hangi çbk tak. alayım kızlar :S ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…