güle güle kullan canım. evet fiyatları diğerlerine göre uygun
canım sanıyorumki güvenli bi site telefondada görüştüm korkmazın kendi site diye biliyorum.ayrıca aynı gün kargo yapıyorlar.alıcam bugün inşallah geldiğinde haber veriririm sana canım
sağol canım, eğer düğünün yakın zamanda olmıcaksa kampanyaları takip edebilirsin, ben set halinde istemiyodum ama korkmazı genelde set halinde satıyolardı sinir oluyodum trendyoldan istediğim ebatlarda aldım
tamam canım, sana sorunsuz ulasırsa bende alabılırım o sıteden caydanlıkla duduklumu, daha ıyı olur kolıde gelır , saklamak rahat olur.
canım telefondada görüştüm bugün göndereceklerini söylediler bakalım yarın akşam haber veririm inaşallah
banada öyle geliyor canım, hadi bakalım bekliyorum sabızrsızlıkla:)
tatlım ya ben senden haber beklerken dayanamayıp alacağım homebravodan bır seyler, duduklu caydanlık seramık kaplı tavalar, rende, tuzluk, omlet setı begendım hepsi 313 tutuyor, tek cekımde 6 lıra ındırım olacak, 306 kusura alacagım yanı. yalnız kargo ucretı hakkında bır sey yazmıyor. kargo ne kadar tutuyor.
evim.net adresinde Korkmaz ürünleri indirimde
bende gordum ama sadece servıs takımları var kepçe gevgir falan var.
öyleymiş :S biraz hızlı davranmışım yazmakta :)
Bu arada ben de çeyizime birkaç parça Korkmaz ürünü aldim. Evimisterden 50 liralik çekimi kullanarak Esta model çaydanlik aldim. Tasarimi ve malzemesi çok iyi zaten mağazasinda inceleyip beğenmiştim. Bugün de webdenal.com'dan sipariş verdiğim günlük kullanım için şile modeli 101 parça çkb ve perla model küçük tencere seti geldi. Bu ikisi kampanyali toplam fiyatı 310 lira, düşünen varsa kaçırmasın...
bu sefer her şeyin olduğu bir Korkmaz kampanyası buldum :) Markafonide şu an
canım telefondada görüştüm bugün göndereceklerini söylediler bakalım yarın akşam haber veririm inaşallah
tatlım kargonu aldın mı? ben senden haber beklerken dayanamadım dun aksam aldım, ve az once baktım kargoya verılmıs urunlerım. bakalım gelınce ne cıkacak, ben ılk defa alısverıs yaptıgım ıcın bu sıteden, kapıda odeme seklınde aldım.
ahh canım kusura bakma unuttum yazmayı.geldiler:) resimdekinin birebir aynısı.ben çok memnun kaldım aynı gün kargoo yapıyorlar.bence alcağın ürünlerin varsa kaçırma
çok sevindim canım gule gule kullan, ben aldım bıle ya dun aksam aldım, bugun kargo yapıldı , yarın gelır mı acaba ya? inşallah gelir, yarın uyandığımda kargoyu arayıp soracağım.
şile modelini bende günlük için istiyorum ama yakından görme şansım olmadıfiyat olarak çok iyi almışsın sanırım peşin alışveriş yaptın maşallah diyim de :)) güle güle kullan :) merakım herhangi bir sorunla karşılaştın mı bu siteyi ilk defa duydum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?