korkmaz ürünlerini alabileceğim yerler?

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
kızlar korkmaz ürünlerinden almak istediğim şeyler var, netten alabileceğim güvenilir bi site varmı?

sağol canım ama bende güvenilir bi site arıyorum daha önce alışveriş yapıpta memnun olan varsa daha iyi olur

evimisterden sadece bir adet korkmaz çaydanlık almıştım.. Bir hafta içinde elimdeydi ve hiç bir sorun yaşamadım..

evimisterden sadece bir adet korkmaz çaydanlık almıştım.. Bir hafta içinde elimdeydi ve hiç bir sorun yaşamadım..

çok sevindim bu siteyi duydum ama arkadaşlar şikayet ediyordu ürünle alakalı sorun sanırım

çok sevindim bu siteyi duydum ama arkadaşlar şikayet ediyordu ürünle alakalı sorun sanırım

evet.. Şanss milletin övüp övüp bitiremediği markafoniden neler çektimm ben.. Şikayet var a şöyle bi göz at istersen alışveriş yapmadan önce bi alışveriş sitesinden.. Şikayet sayıları çoksaa uzak dur derim o siteden... Şikayet içeriklerinede bi göz at az çok fikir ediyosun.. :))

cnm homebravo korkmazın resmi sitesi. yani aslında korkmaz'dı 10gün falan oldu mail geldi ismimizi değiştirdik diye.. bence orası güvenlidir ama seni de yanıltmak istemem..

cnm homebravo korkmazın resmi sitesi. yani aslında korkmaz'dı 10gün falan oldu mail geldi ismimizi değiştirdik diye.. bence orası güvenlidir ama seni de yanıltmak istemem..

sanırım homebravodan alıcam inşallah sorun çıkmaz

evet korkmazstore'du eski sitesinin adi, birkac hafta önce bir arkadasim tencere seti siparişi vermisti sorunsuz teslim aldi. Ben de güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Bu arada ben de çeyizime birkaç parça Korkmaz ürünü aldim. Evimisterden 50 liralik çekimi kullanarak Esta model çaydanlik aldim. Tasarimi ve malzemesi çok iyi zaten mağazasinda inceleyip beğenmiştim. Bugün de webdenal.com'dan sipariş verdiğim günlük kullanım için şile modeli 101 parça çkb ve perla model küçük tencere seti geldi. Bu ikisi kampanyali toplam fiyatı 310 lira, düşünen varsa kaçırmasın...

ya ben ürünleri seçtim sepetime ekledim tam satın alıcam sayfa hata veriyo deli olcamm...

ya ben ürünleri seçtim sepetime ekledim tam satın alıcam sayfa hata veriyo deli olcamm...

canım aldın mı? bende günlük küçük çaydanlığımı, düdüklü tenceremi, omlet setini korkmazdan almak istiyorum, ama muğla merkezde korkmaz mağazası yok bodruma ya da marmarıse gıtmem lazım, dukkan almayı pazarlık yaparım dıye ıstıyorum netten pahalıya gelmesın dıyorum. bu sıte guvenlımı? aldıgında yazarmısın? emsan kaşık catal takımı kendı sıtesınde 498 dı ben 440 a aldım ondan magazadan almak daha ıyı gıbı geldı

Korkmaz'dan aldığım takım;

4 Tencere, 3 sahan, 1 düdüklü, 1 tava, tost makinası, servis seti, çaydanlık ve cezve seti.

Henüz kullanmak kısmet olmadı ama Korkmaz her zaman herkesin memnun olduğu bir marka.

güle güle kullan canım, korkmaz gerçekten kaliteli ve fiyat olarakta diğer iyilere göre daha uygun bir marka, bende düdüklü mü, çaydanlığımı sahanlarımı korkmaz alacağım. çelik tencere setim BMS , ben 5,6 yaşındayken alınmışlardı:))

canım sanıyorumki güvenli bi site telefondada görüştüm korkmazın kendi site diye biliyorum.ayrıca aynı gün kargo yapıyorlar.alıcam bugün inşallah geldiğinde haber veriririm sana canım

ara ara trendyol ya da markafonide de korkmaz kampanyaları oluyo geçen haftaydı sanırım korkmazın 3 tenceresini aldım trendyoldan, 140 liraya geldi 3 tencere kargo ücretide dahil

güle güle kullan canım.bunun tencere setini annem ben küçükken alıp koymuş çeyizime:) herkes memnun.seramik tencere takımınıda korkmazdan alamyı planlıyorum ben

ara ara trendyol ya da markafonide de korkmaz kampanyaları oluyo geçen haftaydı sanırım korkmazın 3 tenceresini aldım trendyoldan, 140 liraya geldi 3 tencere kargo ücretide dahil

güle güle kullan canım. evet fiyatları diğerlerine göre uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…