Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi var tatlım ama daha önce alışveriş yapmadım benn.. Bu indirim ay sonuna kadar devam ederse almayı düşündüğüm ürünler var..
sağol canım ama bende güvenilir bi site arıyorum daha önce alışveriş yapıpta memnun olan varsa daha iyi olur
evimisterden sadece bir adet korkmaz çaydanlık almıştım.. Bir hafta içinde elimdeydi ve hiç bir sorun yaşamadım..
çok sevindim bu siteyi duydum ama arkadaşlar şikayet ediyordu ürünle alakalı sorun sanırım
Sadece korkmazın ürünlerini satan homebravo sitesini tavsiye ederim canım, genelde %30-35 indirimli satıyor.
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi
cnm homebravo korkmazın resmi sitesi. yani aslında korkmaz'dı 10gün falan oldu mail geldi ismimizi değiştirdik diye.. bence orası güvenlidir ama seni de yanıltmak istemem..
cnm homebravo korkmazın resmi sitesi. yani aslında korkmaz'dı 10gün falan oldu mail geldi ismimizi değiştirdik diye.. bence orası güvenlidir ama seni de yanıltmak istemem..
ya ben ürünleri seçtim sepetime ekledim tam satın alıcam sayfa hata veriyo deli olcamm...
Eki Görüntüle 342203
Korkmaz'dan aldığım takım;
4 Tencere, 3 sahan, 1 düdüklü, 1 tava, tost makinası, servis seti, çaydanlık ve cezve seti.
Henüz kullanmak kısmet olmadı ama Korkmaz her zaman herkesin memnun olduğu bir marka.
canım aldın mı? bende günlük küçük çaydanlığımı, düdüklü tenceremi, omlet setini korkmazdan almak istiyorum, ama muğla merkezde korkmaz mağazası yok bodruma ya da marmarıse gıtmem lazım, dukkan almayı pazarlık yaparım dıye ıstıyorum netten pahalıya gelmesın dıyorum. bu sıte guvenlımı? aldıgında yazarmısın? emsan kaşık catal takımı kendı sıtesınde 498 dı ben 440 a aldım ondan magazadan almak daha ıyı gıbı geldı
Eki Görüntüle 342203
Korkmaz'dan aldığım takım;
4 Tencere, 3 sahan, 1 düdüklü, 1 tava, tost makinası, servis seti, çaydanlık ve cezve seti.
Henüz kullanmak kısmet olmadı ama Korkmaz her zaman herkesin memnun olduğu bir marka.
ara ara trendyol ya da markafonide de korkmaz kampanyaları oluyo geçen haftaydı sanırım korkmazın 3 tenceresini aldım trendyoldan, 140 liraya geldi 3 tencere kargo ücretide dahil