korkmaya başladım

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
kızlar dün cilayda ve sayazın doğurduklarını duydum ya erken doğumdan korkmaya başladım. kızmın herşeyini almıştık ama park yatağını kurmamıştık dün hemen kurduk. eşyalarını yıkadım ütüledim ama dolabına yerleştirmedim. gerçi daha erken benim için daha 35+5 ama yinede korktum siz nasılsınız??

canim bende kizlarin dogumlarini duyduktan sonra panikledim,su an 38. haftanin icindeyim.dün bir panikle hastahane cantamdaki eksikleri tamamladim.kendimi de hazir hissediyorum artik.siradaki benmisim gibi geliyo :)

canim bende kizlarin dogumlarini duyduktan sonra panikledim,su an 38. haftanin icindeyim.dün bir panikle hastahane cantamdaki eksikleri tamamladim.kendimi de hazir hissediyorum artik.siradaki benmisim gibi geliyo :)

bende hastane çantasındaki eksikleri evelsigün tamamaladım daha. inşallah sağlıkla gelirler
bu hafta sonundan itibaren benim doktorum 10 günlüğüne yutdışına çıkacağını söyledi oda beni korkutuyor. ya o arada sancılarım başlarsa diye korkuyorum

inşallah canım bir avazda kavuşuruz bebeklerimize ben alışverişi tamamladım ama evdeki hazırlıkları yeni tamamalıyorum. ve sömestr tatilinde çok yoğun çalışıyorum. hergün dersim var. inşallah sömestr tatili bitene kadar gelmeye çalışmaz bizim afacan

ciddimisin?valla tebrik ederim.burda millet hamileligi ögrenir ögrenmez dogum iznine cikiyor.ben 5. haftamda cikmistim.su son iki haftadir falanda tek basima uzak bir yere gitmiyorum kesinlikle, suyum filan gelir yolda diye.valla tebrik ederim ne diyim

kızlar ben nısan annesi olcam ama sizleride takıp edıyorum. allah hepınızın yardımcısı olsun ınsallah zamanında hayırlısıyla allah kurtalsın kı sıra bıze gelsın dualarım subat annelerınle....

çok yoğun çalışmıyorum özel derslerim var onlara gidiyorum sağolsun eşim yalnız bırakmıyor o götürüp getiriyor.

arkadaşlar vala bnim doğumdan bir gün önce dr. kontrolüm vardı. suyum vs. herşey normaldi. ntsye bile girdim herşey yolundaydı ama ufaklık durmadı:)) benen tavsiye herşeyiniz hazır olsun hastane çantası önemli mutlaka hazır edin benim herşeyim hazırdı evimin temizliğinden buzluktaki yemeklerime kadar tamamlamıştım. içim rahat gittim:)) bence herşeyiniz hazır olsun

o korku bendede var ama herşeyin hayırlısı inşallah bebeğimiz zamnında doğar sizinkilerde.tabi benim bebeğim minyon zamanın da doğarsa belki biraz daha kilo alma şanşı olur.dua edelim hepimiz için.

canım alah kurtarsın saglıkla dogar inşallah bi avazda dogurusunuz

normal dogumu yapacaksın canım ben 2,tane normal yaptım

normal doğum istiyorum inşallah. pazartesi tahlillerim tekrarlanacak tansiyonum yüksek çıktığı için ödem olduğu için dr. preklamsiden şüphelendi eger öyle çıkarsa erken sezeryanla alırız dedi umarım birşey çıkmaz normal doğum yaparım

inşalah canım bir şey cıkmazda normal dogum yaparsın normal olmasa bile hayırlısıylada dogar inşalah :içelim:a.s.

Yaw Kizlar Telaş Etmeyin Izede Ttirmeyin Lütfenn ( Korkular Başladi Ama Rabbim Kolay Geçitten Geçirir Inşallah Bizi

Günlerde Nekadar çabuk Geçiyor Değilmi.daha 2 Ayliien çabucak Büyü Bebeğim Diyodum Doğurmak üzereyim şimdi.rabbim Sağlikli Bebekler Dünyaya Getirmek Nasipetsin Herkese

sonuçlar iyi çıktı canım sağol

günaydın kızlar.epeydir girmiyordum siteye.Bakıyorumda doğuranlar bile olmuş.İnşaallah bizlerde hayırlısıyla doğururuz ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Benim doğum sezeryan olacağı için günü belli.18 şubat dedi doktorum.Bana du edin tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…