korkmalımıyım yoksa normal mi?

olmayan hamileliği niye bu kadar taktınız yahu

Yeterince ıslanma olmuyorsa haliyle kanama olması normal yoksa rahat bi ilişkide kanama olmaz deniyor. Cunku sadece acilma oluyor. Vulva yapisi degisiyor haliyle ama normal olan rahat ve yavas olmak deniyor, esinizin tutumu da onemli. Bununla ilgili rayka kumru vs var takip edebilirsiniz kafaniza takilan sorular varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Hayır, o kadar kan falan gelmiyor. Her kızlık zarının bir nebze esneme payı vardır, kimisi çok esnek olup sadece doğumda yırtılıyor. Kimisi daha çok esniyor kimisi daha az esniyor. İlk ilişkide belli bir miktar esneyip kanamayabiliyor, ikinci, üçüncü ya da onu takip eden başka bir ilişkide pozisyondan veya başka bir etkenden (kuruluk veya kasma gibi) kaynaklı esnemeyip yırtılabiliyor. Bazen kısmen yırtılıyor, bir sonraki ikişkide biraz da yırtılabiliyor o zaman bir daha kan gelebiliyor.

bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Bardak bardak gelmiyodur o kan gozunuzde ne canlandi bilmiyorum ama, damla damla vs iliski sirasinda bi kac gun surebilir.
Bayanda ondan bahsediyor muhtemelen

Benim 2 hafta miydi 20 gün muydu neydi her denemede kanama olmuştu.
Normal yani. Bir sonraki adette bitti.

Ahahah çok özür diliyorum bir buçuk haftalık evliyim’i bir buçuk haftalık hamileyim olarak algılamışım
Kafa pırıl
ay bi an sok oldum 1.5 haftalık hamilelik belirdi gözümde konu sahibi, normal ilk zamanlarda, alıştıkça ve 0 kasıntı yani tamamen relax olduğun halinde hiç gelmeyecek

ay bi an sok oldum 1.5 haftalık hamilelik belirdi gözümde konu sahibi, normal ilk zamanlarda, alıştıkça ve 0 kasıntı yani tamamen relax olduğun halinde hiç gelmeyecek
İlk ilişkide ve sonrasında bozulmayan kızlık zarımın hamilelikte bozulabileceğine inanıp olaya hemen atlamam?

Normal. İlk on gün o elastikiyet kazanılana kadar gelmesi normal diyor doktorlar. Şakır şakır kanama olmadığı sürece doktora gitmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…