- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Yani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?
Şunun içim sordum. Benim de eşimle ilk ilişkimizde bekaretim bozulmadı yani kan falan görmedim. Sonra da hiç kanamam olmadı. Bi an şey düşündüm acaba hâlâ bekaretim duruyor da hamile kalıp ilişkiye girince mi bozulacaktı sizin gibi
Ahahah çok özür diliyorum bir buçuk haftalık evliyim’i bir buçuk haftalık hamileyim olarak algılamışım
Kafa pırıl
Dedim ya benden kan gelmemişti sanırım esnek zara sahibim artık bilinç altıma nasıl işlediyse bi baktım aaa bebe yapınca bozuluyormuş demek bi de öyle deneyim dedim heralde ahahaholmayan hamileliği niye bu kadar taktınız yahu
Yalnız kimilerininkide dogum esnasında bozulur.Dedim ya benden kan gelmemişti sanırım esnek zara sahibim artık bilinç altıma nasıl işlediyse bi baktım aaa bebe yapınca bozuluyormuş demek bi de öyle deneyim dedim heralde ahahah
Evet bunu bende çok duydum. Yalnız hamilelikte de bozulabileceği ihtimalini düşünerek cahillikte çığır açtığımı düşünüyorum .Yalnız kimilerininkide dogum esnasında bozulur.
Yok oluk oluk kanama olmaz ki. Peçete lekeleyecek tarzda oluyor. Bir iki cinsel ilişki sonrası geçiyor.bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Hayır, o kadar kan falan gelmiyor. Her kızlık zarının bir nebze esneme payı vardır, kimisi çok esnek olup sadece doğumda yırtılıyor. Kimisi daha çok esniyor kimisi daha az esniyor. İlk ilişkide belli bir miktar esneyip kanamayabiliyor, ikinci, üçüncü ya da onu takip eden başka bir ilişkide pozisyondan veya başka bir etkenden (kuruluk veya kasma gibi) kaynaklı esnemeyip yırtılabiliyor. Bazen kısmen yırtılıyor, bir sonraki ikişkide biraz da yırtılabiliyor o zaman bir daha kan gelebiliyor.bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Bardak bardak gelmiyodur o kan gozunuzde ne canlandi bilmiyorum ama, damla damla vs iliski sirasinda bi kac gun surebilir.bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Cahilliğimi bağışlayın ama bunu anlamadım?
Yani demek istediğiniz şu mu bekaretiniz daha önce değil de hamile kalıp ilişkiye girince mi bozuldu?
ay bi an sok oldum 1.5 haftalık hamilelik belirdi gözümdeAhahah çok özür diliyorum bir buçuk haftalık evliyim’i bir buçuk haftalık hamileyim olarak algılamışım
Kafa pırıl
İlk ilişkide ve sonrasında bozulmayan kızlık zarımın hamilelikte bozulabileceğine inanıp olaya hemen atlamam?ay bi an sok oldum 1.5 haftalık hamilelik belirdi gözümdekonu sahibi, normal ilk zamanlarda, alıştıkça ve 0 kasıntı yani tamamen relax olduğun halinde hiç gelmeyecek