Normal. Çok aşırı kanama olursa beklemeden dr a gidin.hanımlar bir buçuk haftalık evliyim ...ilk gece ilişkiye giremedim ,sonrası günlerde sadece penisin başını alabildim oda bol bol kayganlaştırıcı sayesinde oldu ...tam olarak sonrasında ki iki ilişkide tamamını aldım içime ...kanda 3.girişte geldi büyük ihtimalle bekaret kanıydı bizde 3gün ara verelim dedik iki gün pembe lekeler vardı çamaşırımda dün herhangi bir lekelenme olmayınca bu sabah ilişkiye girdik çok az bi pembe kan geldi tekrardan sonrasında da gün içinde kahverengi lekelenmeler var bu lekeler normal mi daha yeni olduğu için yoksa beklemeden doktora gitmelimiyim
Cahilliğimi bağışlayın ama bunu anlamadım?kanda 3.girişte geldi büyük ihtimalle bekaret kanıydı
yok hayır penisi içime tam aldığımda kan gelmedi 3.tam aldığım iliskimde kan geldi ..bekaretim o zaman bozuldu yaniCahilliğimi bağışlayın ama bunu anlamadım?
Yani demek istediğiniz şu mu bekaretiniz daha önce değil de hamile kalıp ilişkiye girince mi bozuldu?
Yani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?yok hayır penisi içime tam aldığımda kan gelmedi 3.tam aldığım iliskimde kan geldi ..bekaretim o zaman bozuldu yani
Yani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?
Şunun içim sordum. Benim de eşimle ilk ilişkimizde bekaretim bozulmadı yani kan falan görmedim. Sonra da hiç kanamam olmadı. Bi an şey düşündüm acaba hâlâ bekaretim duruyor da hamile kalıp ilişkiye girince mi bozulacaktı sizin gibi
Ahahah çok özür diliyorum bir buçuk haftalık evliyim’i bir buçuk haftalık hamileyim olarak algılamışımKadin hamile mi kaldim demiş? 3. İlişkide kanamam oldu demiş ne hamile kalip iliskiye girmesinden bahsediyorsunuz?
Konu sahibi kanama asiri degilse hafif lekelenme normaldir.
Ne hamileliği ayol? Konuyu bir daha mı okusanızYani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?
Şunun içim sordum. Benim de eşimle ilk ilişkimizde bekaretim bozulmadı yani kan falan görmedim. Sonra da hiç kanamam olmadı. Bi an şey düşündüm acaba hâlâ bekaretim duruyor da hamile kalıp ilişkiye girince mi bozulacaktı sizin gibi
doğumda bozulan bekareti duymuştum efsanemi bilmem tabiYani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?
Benim kanamam 1 gün boyunca sürdü sadece.bu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
yani. doğal bişey sonuçta. aşırı kan gelmesi normal değil. kişi kendini kastığı için oluyor benceBenim kanamam 1 gün boyunca sürdü sadece.
Herkesin durumu farklı galiba..ben çok rahattım hafif bir leke oldu..bazısında nerdeyse kan gövdeyi götürüyorbu site insanı vajinismus yapar o kadar kan geliyo mu günlerce psikolojim bozuldu
Bu tamamen anatomik yapıyla alakalı. Herkesin yapısı, şekli, şuklu farklı kimisinden kan gelmez, kimisi esnek... hymen (zar) çeşitlerine göre degisir. Örnek veriyorum deliksiz, bölmeli gibi hymen yapısına sahipseniz ameliyat bile olabilirsiniz.yani. doğal bişey sonuçta. aşırı kan gelmesi normal değil. kişi kendini kastığı için oluyor bence