korkmalımıyım yoksa normal mi?

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.045
hanımlar bir buçuk haftalık evliyim ...ilk gece ilişkiye giremedim ,sonrası günlerde sadece penisin başını alabildim oda bol bol kayganlaştırıcı sayesinde oldu ...tam olarak sonrasında ki iki ilişkide tamamını aldım içime ...kanda 3.girişte geldi büyük ihtimalle bekaret kanıydı bizde 3gün ara verelim dedik iki gün pembe lekeler vardı çamaşırımda dün herhangi bir lekelenme olmayınca bu sabah ilişkiye girdik çok az bi pembe kan geldi tekrardan sonrasında da gün içinde kahverengi lekelenmeler var bu lekeler normal mi daha yeni olduğu için yoksa beklemeden doktora gitmelimiyim

Normal. Çok aşırı kanama olursa beklemeden dr a gidin.

Çok normal. Adetin bitiş günleri gibi kesik kesik pembe leke gelir. Dr’lık bir durum yok. Ağrılı kesilmeyen yoğun kanama olursa doktora gitmelisiniz.

Cahilliğimi bağışlayın ama bunu anlamadım?
Yani demek istediğiniz şu mu bekaretiniz daha önce değil de hamile kalıp ilişkiye girince mi bozuldu?
yok hayır penisi içime tam aldığımda kan gelmedi 3.tam aldığım iliskimde kan geldi ..bekaretim o zaman bozuldu yani

yok hayır penisi içime tam aldığımda kan gelmedi 3.tam aldığım iliskimde kan geldi ..bekaretim o zaman bozuldu yani
Yani ilk ilişkinizde bozulmadı öyle mi?
Şunun içim sordum. Benim de eşimle ilk ilişkimizde bekaretim bozulmadı yani kan falan görmedim. Sonra da hiç kanamam olmadı. Bi an şey düşündüm acaba hâlâ bekaretim duruyor da hamile kalıp ilişkiye girince mi bozulacaktı sizin gibi

Kadin hamile mi kaldim demiş? 3. İlişkide kanamam oldu demiş ne hamile kalip iliskiye girmesinden bahsediyorsunuz?

Konu sahibi kanama asiri degilse hafif lekelenme normaldir.

Kadin hamile mi kaldim demiş? 3. İlişkide kanamam oldu demiş ne hamile kalip iliskiye girmesinden bahsediyorsunuz?

Konu sahibi kanama asiri degilse hafif lekelenme normaldir.
Ahahah çok özür diliyorum bir buçuk haftalık evliyim’i bir buçuk haftalık hamileyim olarak algılamışım
Kafa pırıl

Ne hamileliği ayol? Konuyu bir daha mı okusanız

doğumda bozulan bekareti duymuştum efsanemi bilmem tabi

Normal bir durum. Eğer yoğun şekilde kanama, ağrı olursa anormal olurdu

yani. doğal bişey sonuçta. aşırı kan gelmesi normal değil. kişi kendini kastığı için oluyor bence
Bu tamamen anatomik yapıyla alakalı. Herkesin yapısı, şekli, şuklu farklı kimisinden kan gelmez, kimisi esnek... hymen (zar) çeşitlerine göre degisir. Örnek veriyorum deliksiz, bölmeli gibi hymen yapısına sahipseniz ameliyat bile olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…