slm kızlar eşimle diyorum çünkü o benim artık eşim :)
üniversitenin ilk yılıydı 2001 ilk iki ayı geride bırakmıştım çok çalışkan bir öğrenciydim. Memleketimde sevdiğim biri vardı ama evliymiş sonradan öğrendim. Şımdiki eşim ek kontejanla yeni açılan bölüme gelmiş. Tesadüf ya oda arkadaşı benim liseden tanıdığım bir çocuk ama onla samimi değilim. Bizim sınıftada birkaç arkadaşı olmuş. Bizim sınıfa gelince ben dikkatini çekmişim. Ona o kız çok çalışkan kimseye pas vermiyor olmaz senle demişler. Neyse günlerden bir gün ben yemekhaneye okula gittiğimde sınıftan arkadaşımla karşılaştım biraz sohbet edelim dedi. Bana malum konuyu açtı. olmaz falan dedim istemiyorum ben sevgili falan dedim kariyer hedeflerimden bahsettim ona tersledim arkadaşımı :) yanından uzaklaşırken bana dediki o şimdi derste görmek istersen siyah boyunlu kazağı ve siyah kot pantolonu var üzerinde uzun boylu hafif kıvırcık saçlı esmer bir dedi. bende aynen aman ya boşver dedim. yemek hanenin önünde beklerken o bölümün öğrencileri göründü merdivende bakıp bakmamak konusunda tereddüt ettim ama merak işte... Sonra merdivenden biri indi siyah kazağı vardı ama kumaş pantalonluydu beklemeye başladım. sonra eşim göründü merdivende hani ilk aşk derler ya öyle birşey hemen kapının arkasına geçtim ve onu izledim okuldan gidene kadar. Hemen birgün sonra bizim sınıfa geldi ben gözlerinin içine öyle bir baktım ki oda bana o anı hiç unutamam. Sonra yanıma geldi biraz konuşalımmı diye konuştuk ona herşeyi anlttım memlekette kalan sevdiğim insanı önce kabullenemedi. sorun çıktı aramızda olmaz dedim ben istemiyorum. geçmişte yaşadıklarım geçmiş idi ben onunla yeni bir gelecek istiyordum konuşmadık sonra ben umudumu kesmiştim. sonra birgün oda arkadaşım elinde bir kasetle odamıza geldi hamza bunu sana gönderdi dedi. doğuşun bir kasediydi. orda korkmaz biz genciz şarkısı var dinlermisin yazıyordu. o günden sonra o hep benimleydi hiç ayrılmadı 27 12 2001 tarihinden beri beraberiz 05 08 2007 tarihinden beri evliyiz ve mayıs sonunda inşallah oğlumuz olacak bize dua edin hiç ayrılmayalım onu çok seviyorum...