Makarnalar Körili Tavuklu Makarna - Barilla Makarna Sponsorluğunda

güzel duruyor canım eline sağlık

Sen dediysen olur bence
Ben dediysem olur mu bilmem

Kk ile pek zevklerimiz uyuşmuyor, oy verdiğim kimsenin birinci olduğunu hatırlamıyorum,

Ha yalan olmasın bir kere tavuk tantuniye oy vermiştim o kazanmıştı, tek hatırladığım bu

Kazanmanı çok isterim, başarılar seninle olsun

Ben önceki yarışmalara baktığımda senin sunumlarını gördüm açıkcası çok beğendim neden katılmıyorsun artık ? Tantuni de kazanmıştım bu sene

Annemin çeyizinden emaye tencereleri var bir tanesi Emsan marka ama sadece yoğurt mayalıyoruz hiçbir şey yapılmıyor ya.
bizim de vardı. hala daha var evde. hatta biz de büyük olana yoğurt mayalıyorduk. ama uzun süredir kavanozlara mayaladığımız için şu an kullanmıyoruz.

Bence çok iyisin yani özellikle aa bunu kim yapmış acaba dediklerimde 2-3 kere senin adın çıkmıştı iyi hatırlıyorum :)
Çok sağolasın, bir yarışma içinde birini canı gönülden tebrik ve takdir etmek ender bir davranış oldu artık.

Sende çok iyisin, daha da iyiye gidiyorsun, çok daha iyi olursun umarım.

Yalnız kimse amacı için kullanmamış tencereyi
küçük boylarında çorba yapardık küçükken. bir açık sarı bir de açık yeşil çiçekli iki tencere vardı. eskiyince verildi. beyaz sahanlar vardı kenarları koyu mavi. hatta küçük olanı duruyor halen. büyük çukur kasesi de duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…