- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
bakalım jübileyi yaptıkmı seyirciler karar verecekGüzel bir jübile yap, şöyle bir sene dinlen kuşum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım jübileyi yaptıkmı seyirciler karar verecekGüzel bir jübile yap, şöyle bir sene dinlen kuşum.
Konudan bağımsız tencerelerden memnun musun Midas mı ?bakalım jübileyi yaptıkmı seyirciler karar verecek
Yok kuşum keşke olsaydı madam coconun emaye tenceresiKonudan bağımsız tencerelerden memnun musun Midas mı ?
Aynısı bende de var. Kızartma tenceresi diye geçiyordu sanki…Yok kuşum keşke olsaydı madam coconun emaye tenceresi
Ben almıştım. Kullanmak nasip olmadı daha kimisi memnun değil. Bir sorayım dedimYok kuşum keşke olsaydı madam coconun emaye tenceresi
Onu sormadım beAynısı bende de var. Kızartma tenceresi diye geçiyordu sanki…
Onu sormadığını anladım Midas deyince. Ben Zektoş’a yazdım.Onu sormadım be
Aynen ama ben hiç onda kullanmadım yoğurt faln mayalıyorumAynısı bende de var. Kızartma tenceresi diye geçiyordu sanki…
Ay nasıl denk geldi yorumun. Bugün Instagram'da keşfette bir video izliyordum. Kadın Madame Coco dan emaye tencere almış ilk kullanımda soyuldu diyordu. Kulpların boyası dökülmüşBen almıştım. Kullanmak nasip olmadı daha kimisi memnun değil. Bir sorayım dedim
Sosladığın tencereyi o sandım. Tam görünmüyor
Hee o falezindi galiba ya ben almadım bunları hep annem almıştı çok bilgim yok ama memnunum bunu söyleyebilirimBen almıştım. Kullanmak nasip olmadı daha kimisi memnun değil. Bir sorayım dedim
Sosladığın tencereyi o sandım. Tam görünmüyor
Ben de diyorum neoflam gibimi görünüyo acabaOnu sormadığını anladım Midas deyince. Ben Zektoş’a yazdım.
Teşekkür ederiiimEnfes olmuş ellerine sağlık
Tavuk pişirdiğin tencere öyle duruyor evet.Ben de diyorum neoflam gibimi görünüyo acaba
Yok bee ama istiyorum set halini aşırı pahalı belki tek tek başlarım almaya kredi falan çeker sdkslalTavuk pişirdiğin tencere öyle duruyor evet.
Teşekkür ederim kaçakEllerine sağlık,çok güzel olmuş.
Birazda şans meselesiHee o falezindi galiba ya ben almadım bunları hep annem almıştı çok bilgim yok ama memnunum bunu söyleyebilirim
Teşekkür ederim canımEline sağlık çok güzel olmuş