- 1 Aralık 2021
- 12.075
- 40.574
- 34
Yemek de dibine yapışıyorAy nasıl denk geldi yorumun. Bugün Instagram'da keşfette bir video izliyordum. Kadın Madame Coco dan emaye tencere almış ilk kullanımda soyuldu diyordu. Kulpların boyası dökülmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek de dibine yapışıyorAy nasıl denk geldi yorumun. Bugün Instagram'da keşfette bir video izliyordum. Kadın Madame Coco dan emaye tencere almış ilk kullanımda soyuldu diyordu. Kulpların boyası dökülmüş
güzel duruyor canım eline sağlıkHerkese selamlaar bugün size en sevdiğim makarnayı yaptım
Malzemeler ;
Eki Görüntüle 3351745
Yarım paket penne makarna ( kalem)
1 kutu sıvı krema
Yarım kilo tavuk
1 tatlı kaşığı köri
Tereyağı
7-8 adet Mantar
Tuz
Eki Görüntüle 3351746
Makarnamızı haşlayalım
Eki Görüntüle 3351753
Ardından tavaya tereyağını alalım küpküp doğradığımız tavukları suyunu salıp çekene kadar pişirelim sonrasında mantarları ekleyip aynı şekilde suyunu çekene kadar pişirmeye devam edelim suyunu çektikten sonra kremayı ve köriyi ekleyip 3-4 dakika pişirelimEki Görüntüle 3351754
Makarnayı ekleyip karıştıralım ve işlem tamam bize afiyet olsun
Eki Görüntüle 3351770
Eki Görüntüle 3351757 Eki Görüntüle 3351758 Eki Görüntüle 3351759 Eki Görüntüle 3351760 Eki Görüntüle 3351762 Eki Görüntüle 3351763 Eki Görüntüle 3351768
Eki Görüntüle 3351775
Eki Görüntüle 3351762
Teşekkür ederim canımgüzel duruyor canım eline sağlık
Annemin çeyizinden emaye tencereleri var bir tanesi Emsan marka ama sadece yoğurt mayalıyoruz hiçbir şey yapılmıyor ya.Yemek de dibine yapışıyor
Ben dediysem olur mu bilmemSen dediysen olur bence
Ben önceki yarışmalara baktığımda senin sunumlarını gördüm açıkcası çok beğendim neden katılmıyorsun artık ? Tantuni de kazanmıştım bu seneBen dediysem olur mu bilmem
Kk ile pek zevklerimiz uyuşmuyor, oy verdiğim kimsenin birinci olduğunu hatırlamıyorum,
Ha yalan olmasın bir kere tavuk tantuniye oy vermiştim o kazanmıştı, tek hatırladığım bu
Kazanmanı çok isterim, başarılar seninle olsun
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim
bizim de vardı. hala daha var evde. hatta biz de büyük olana yoğurt mayalıyorduk. ama uzun süredir kavanozlara mayaladığımız için şu an kullanmıyoruz.Annemin çeyizinden emaye tencereleri var bir tanesi Emsan marka ama sadece yoğurt mayalıyoruz hiçbir şey yapılmıyor ya.
Yalnız kimse amacı için kullanmamış tencereyibizim de vardı. hala daha var evde. hatta biz de büyük olana yoğurt mayalıyorduk. ama uzun süredir kavanozlara mayaladığımız için şu an kullanmıyoruz.
Hatmecezotti aydınlanması yaşadım bir günneden katılmıyorsun artık ?
Çok teşekkür ederim bu arada, kendimce bir şeyler yapıyordumBen önceki yarışmalara baktığımda senin sunumlarını gördüm açıkcası çok beğendim neden katılmıyorsun artık ? Tantuni de kazanmıştım bu sene
Valla anlamadım ama kötü bir şey değildir inşallahHatmecezotti aydınlanması yaşadım bir gün
Ondan beridir katılmıyorum
Bence çok iyisin yani özellikle aa bunu kim yapmış acaba dediklerimde 2-3 kere senin adın çıkmıştı iyi hatırlıyorum :)Çok teşekkür ederim bu arada, kendimce bir şeyler yapıyordum
Yok yok değil,Valla anlamadım ama kötü bir şey değildir inşallah
Çok sağolasın, bir yarışma içinde birini canı gönülden tebrik ve takdir etmek ender bir davranış oldu artık.Bence çok iyisin yani özellikle aa bunu kim yapmış acaba dediklerimde 2-3 kere senin adın çıkmıştı iyi hatırlıyorum :)
Tekrar çook teşekkür ederim yorumların beni çok mutlu ettiÇok sağolasın, bir yarışma içinde birini canı gönülden tebrik ve takdir etmek ender bir davranış oldu artık.
Sende çok iyisin, daha da iyiye gidiyorsun, çok daha iyi olursun umarım.
Teşekkür ederim sweetiiimEllerine sağlık canım bayılırım
küçük boylarında çorba yapardık küçükken. bir açık sarı bir de açık yeşil çiçekli iki tencere vardı. eskiyince verildi. beyaz sahanlar vardı kenarları koyu mavi. hatta küçük olanı duruyor halen. büyük çukur kasesi de duruyor.Yalnız kimse amacı için kullanmamış tencereyi