Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koridorum İçin Bir Kaç Fİkir Lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Son düzenleme:
Canım çok merak ettim hangi tabloyu seçtin tablonun resmini çekip paylaşırsan çok memnun olucam.

Bu tabloyu aldım canım en çok bu içime sindi.

Eklentiler

• $B10558p15.webp
    $B10558p15.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 84
Bence küçük küçük bir cok resim cercevesiyle hareketlendir duvar boyunca resimleriniz olur hatta ıkeada renkliliğinde var :34:

ek olarak halı yerine koyun postu tarzı küçük bişeyle de değiştirebilirsin ufak boylardan 2 adet mesela çapraz çapraz koyabilirsin ve ben aplik çok seviyorum :)

ben aynalar kullanmanızı tavsiye ederim, böylelikle çok dar olan koridorunuz daha geniş gözükecektir. Bu arada halı çık hoş...

tekrarsa kusura bakmayın yorumları okumadım.
ben olsam siyah beyazdan başlayarak renkliye doğru fotolarımızı sıralardım kronolojik

bence dekoratif çok güzel raflar var böyle bişey yaptırabilirsin$agac-dali-seklinde-raf-modeli-gorselleri.webp bende düşünüyorum çünkü:1:

merhaba tablo ile birlikte çekilmiş koridor resmini eklememişsiniz ama şık bir tablo eçmişsiniz güle güle kullanın. Tablonun bulunduğu duvarın tabloya uzak kısımlarına gümüş,metal ve boncuklarla yapılmış dekoratif süslerde asılabilir aklınızda olsun. örnek bulursam resim eklerim.

Back
X