Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koridorum İçin Bir Kaç Fİkir Lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Gezgingiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
853
5
26
İstanbul
Arkadaşlar uzun bir koridorum var .Resmini sizlerle paylaşıyorum.Duvarım çok boş kötü duruyor.Sizce koridorumun boş duvarını nasıl hareketlendirebilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• $EERTRTRTR.webp
    8 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleme:
duvarına siyah, beyaz ve koyu kırmızı (vişne çürüğü de olabilir) renklerinde soyut bi tablo asarsan bence gayet hoş duracaktır

Duvar kagidi acayip degistiriyor.benimde uzun.bende duvar kagidi yapacagimarkadaslarim yapti cok güzel oldu.
Yada aynalar koyabilirsinayna derinlik kazandirir

Duvar kagidi acayip degistiriyor.benimde uzun.bende duvar kagidi yapacagimarkadaslarim yapti cok güzel oldu.
Yada aynalar koyabilirsinayna derinlik kazandirir

Fikirleriniz için teşekkür ederim beril .Duvar kağıdını yapamam evimin boyası yeni. Ama ayna fikrini göz önünde bulundurucam.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim paylaştığın tablolar için canım.Tablonu aldığına göre odanı dekore edebildin herhalde?

gibi gibii canım ama boyası olmadı güze doğru olacak. abimin söz işi çıktı ondan kaldı benim odanın boyası. saat aldım tablo ile aynı desen perdeleri kestirdim o kadar

kesinlikle tablo hele ki parçalı almazdım .uzuuun dar bir koridor.ve duvarda parçalı tablolar.o tablolar böyle bir duvarda sadece yer işgal ederler.hiçbişi de belli olmazdı,degişen bişi olmaz kanımca.ben olsam öncelikle duvar kâğıdı hem de boydan çizgili olanlardan tercih ederdim.mesela;

HannaHome´dan Yüzlerce Duvar Kağıdı Koleksiyonu Haber Gazate Dünya-Haber-Gazate-Dünya bastan 2.resim çizgili yani.hatta koridorun ortasına küçücük İngiliz sehpa ve üzerine bir orkide.nefis.

Şuan duvar kağıdı yapmam imkansız. Çünkü evimin boyası yeni.Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Ben de büyük tablo ve parçalı tablo önermem.
Koridor dar bir alan ve o tarz tablolara geri çekilip uzaktan bakmak gerekir.Yanından geçmek,birşey ifade etmeyecektir.

Benim koridorum bu kadar boş olsa,öncelikle şık şapkalı bir avize alırdım.
Ve o uzun boş duvara uçan kuşlar şeklinde aynalı sticker yapıştırırdım.
Kuşları,sürü halinde,peşpeşe uçar gibi dizayn ederdim.
(sağdaki gibi şerit halinde değil,soldaki gibi hafif dağınık olacak şekilde)

Boncuklu Sarkıt - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar

Veya ince uzun,renk verecek bir tablo seçerdim ki kesinlikle resimdeki pencereli tabloyu seçerdim.
Koridor,kapalı ve dar bir alan olduğu için,pencere resimleri açıklık hissi verirdi:)

Herdekora , TABLO 20X113 CM.

Veya klasik olarak,küçük çerçeveler dizilebilir.İçlerinde resim veya aile fotoğrafları olabilir.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim .Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler.Fikirlerinizi karşılaştırma yapıcağım.

Bu parçalı tablolar nasıl arkadaşlar?

Eklentiler

• $T10446p25.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $625685_550313081657610_487729505_n.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 101
  • $B10433p26.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…