duvarına siyah, beyaz ve koyu kırmızı (vişne çürüğü de olabilir) renklerinde soyut bi tablo asarsan bence gayet hoş duracaktır
Arkadaşlar uzun bir kolidorum var .Resmini sizlerle paylaşıyorum.Duvarım çok boş kötü duruyor.Sizce kolidorumun boş duvarını nasıl hareketlendirebilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Duvar kagidi acayip degistiriyor.benimde uzun.bende duvar kagidi yapacagimarkadaslarim yapti cok güzel oldu.
Yada aynalar koyabilirsinayna derinlik kazandirir
canım ayna kullanabilirsin bir arkadaş daha önermiş . ama ben parça tablodan yanayım nedense.
İlk tabloyu ben odama aldım canım . odamı az çok biliyorsun
Eki Görüntüle 670043
Eki Görüntüle 670044
Eki Görüntüle 670045
Eki Görüntüle 670046
Teşekkür ederim paylaştığın tablolar için canım.Tablonu aldığına göre odanı dekore edebildin herhalde?
gibi gibii canım ama boyası olmadı güze doğru olacak. abimin söz işi çıktı ondan kaldı benim odanın boyası. saat aldım tablo ile aynı desen perdeleri kestirdim o kadar
kesinlikle tablo hele ki parçalı almazdım .uzuuun dar bir koridor.ve duvarda parçalı tablolar.o tablolar böyle bir duvarda sadece yer işgal ederler.hiçbişi de belli olmazdı,degişen bişi olmaz kanımca.ben olsam öncelikle duvar kâğıdı hem de boydan çizgili olanlardan tercih ederdim.mesela;
HannaHome´dan Yüzlerce Duvar Kağıdı Koleksiyonu Haber Gazate Dünya-Haber-Gazate-Dünya bastan 2.resim çizgili yani.hatta koridorun ortasına küçücük İngiliz sehpa ve üzerine bir orkide.nefis.
Ben de büyük tablo ve parçalı tablo önermem.
Koridor dar bir alan ve o tarz tablolara geri çekilip uzaktan bakmak gerekir.Yanından geçmek,birşey ifade etmeyecektir.
Benim koridorum bu kadar boş olsa,öncelikle şık şapkalı bir avize alırdım.
Ve o uzun boş duvara uçan kuşlar şeklinde aynalı sticker yapıştırırdım.
Kuşları,sürü halinde,peşpeşe uçar gibi dizayn ederdim.
(sağdaki gibi şerit halinde değil,soldaki gibi hafif dağınık olacak şekilde)
Eki Görüntüle 670553 Eki Görüntüle 670554
Eki Görüntüle 670558
Boncuklu Sarkıt - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
Veya ince uzun,renk verecek bir tablo seçerdim ki kesinlikle resimdeki pencereli tabloyu seçerdim.
Koridor,kapalı ve dar bir alan olduğu için,pencere resimleri açıklık hissi verirdi:)
Eki Görüntüle 670556
Herdekora , TABLO 20X113 CM.
Veya klasik olarak,küçük çerçeveler dizilebilir.İçlerinde resim veya aile fotoğrafları olabilir.
Eki Görüntüle 670560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?