Koridor icin, parke mi granit mi?

uyumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
18
0
86
48
Diğer
slm arkadslar yeni evime gecicem ama eşim karar vermemi istiyoo.koridorları laminat parkemi yapsak yoksa granitmi ikisi arasında karar vermemiz lazım ev dublex.lütfen görüslerinizi paslasırmısınız opt

selam canım, alt katınızda oturan varsa koridorda parkeyi ben sevmiyorum, her adımının ayak sesi alt kata gidiyor tak tak.. ama müstakilse parke mantıklı daha hoş duruyor

bence imkanınız varsa güzel bi granit yaptırın hem daha şık hem temizliği pratik...

cevaplar için cok tesekkür ederi kafam okadar karısıkkı yok granit kayar dediler,parkede se s yapar dediler kafam durudu vakitte az kaldı

bence laminant parke yaptır benim koridorum parke çocuklar sıcacık geziyolar öteki evimdede hep koridorda oynuyolardı seramikti hep yalınayak üsütüyolardı bide bu taraftan bak istersen fikir olur...

canım ben beyaz granit döşettim, pırıl pırıl tertemiz çok şık. kayma sorunu oluyo malesef ama dayanılmaz değil bence, titiz biriysen beyaz renkte işin zor olur çünkü kılı tüyü tozu belli ediyo. ben seviyorum, granit derim eğer senin de tercihin granit olursa leke tutmayanı olsun mutlaka, onun bir adı vardı ama şuan hatırlayamıyorum, alacağınız yere muhakkak söyleyin.
Allah hayırlı uğurlu etsin, keyifle oturun evinizde:))

bizde banyo mutfak hariç heryer parke.
ses mes olduğu da yok üsttekilerinde parke ve yürürken se gelmiyor. Ayrıca daha da bütün bir yapı oluyor bence evle.
seçme şansım olacaksa ilk olarak parkeyi tercih ederdim

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Kaplama ve Zemin Döseme başlığına taşınmıştır
Bilginize..

arkadaşım ev dubleks yazmışsın merdivenlerin zemin döşemesi nasıl bence o da önemli onunla bütünlük sağlamalı koridorda. tabi koridor merdivenle beraber olduğunu düşünerek bunu yazdım.

konuya cevap veren herkeze tesekkür ederim.sagolun.benim 7yasında kızım var dediniz gibi hASTA olmasın diye parke düşünüyom granitte sık ama soguk olablir,temizligide zor,devamlı üstünde leke temizle sil ugras dur diye düşünüyom kısmet bakalım daha vakit var .sevgilerle

bende koridorda parkenin ne işi olur diyordum ama arkadaşım evine parke yaptırmış çok güzel olmuş.ayrı bir hava katmış eve.bence parke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…