Kore severler :)

Güney Kore bayrağının anlamı :)

Çok iyiymiş arkadaşlar :)

Eklentiler

• $481979_426718250699706_1300723384_n.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 55

Kesinlikle :)Çok romatik oluyorlar.İnsanın ister istemez hoşuna gidiyor. Ama So Ji Sub'un çok hüzünlü çok farklı bir yüzü var bilmiyorum en çok o hoşuma gidiyor

erkeği kadını çocuğu hepsi aynı bunların...
çekik gözlerim yüzünden "korelimisin anacım sen mehmehmehmeh" diye dalga konusu olmuşluğum vardır...
hatta kızkardeşimle takılırken kardeşmisiniz diye soranlara "yooohh bunu koreden aldık puuhahahahaha" diye densiz espirilerinede maruz kaldım kardeşimin..
o yüzden kelli pek hoşlanmıyorum kendilerinden..
ama ciltleri güzel hepsinin burunlarıda tabi...

Son düzenleme:
Bende Kore'ye gitmeyi çook istiyorum :) Kendi çapımda internetten bulduklarım kadarıyla bir korece defteri oluşturdum.Bazen oturup çalışıyorum.Dizilerden de öğreniyorum zaten günlük konuşmalarını :)

bi dil öğrenme sitesinde korece öğreniyodum ben de baya uğraştım ama çok zor :)
bıraktım ben de artık olmuyo diye ama çok tatlı bi aksanları var çok şeker konuşuyolar:)

bi dil öğrenme sitesinde korece öğreniyodum ben de baya uğraştım ama çok zor :)
bıraktım ben de artık olmuyo diye ama çok tatlı bi aksanları var çok şeker konuşuyolar:)

Japoncadan daha kolay bir dil özellikle günlük dillerinde kullandıkları belli başlı kelimeler var, bu açıdan günlük konuşma dillerini öğrenmek kolay olabiliyor ama yazıları bizim için çok zor, konuşmalarının zaman zaman tatlı olduğu kadar kulak tırmalayacı olduğu zamanlarda oluyor:):) çok saygılı, nazik bir millet ayrıca çokta misafirperverler:)

İsim: 시크릿 가든 / Sikeurit Gadeun / Secret Garden
Tür: Melodrama, Fantasy, Romance
Bölüm Sayısı: 20
Kanal: SBS
Yayın Dönemi: 2010-Kasım-13 - 2011-Ocak-??
Yayın Günü: Cumartesi & Pazar 21:45

Konusu:

"Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır.
Gil Ra Im, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu
ve güzelliği olan bir dublördür.
Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler.
Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara yemeleri için çikolata ikram eder.
Ertesi gün ikili uyandıklarında, bedenlerinin yer değiştiğini görürler..."

Oyuncular

Ha Ji Won - Gil Ra Im
Hyun Bin - Kim Joo Won
Yoon Sang Hyun - Oscar
Kim Sa Rang - Yoon Seul
Lee Philip - Im Jong Soo

Eklentiler

• $sg17.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $11ikff5.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $2.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $3.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $21.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $6.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 64
  • $7.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $32.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $45.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $22.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 65
  • $76.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $98.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $44.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $23.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $899.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 57
1.Bize kısaca günlük rutin işlerinizi anlatır mısınız neler yaparsınız?

Bende sıradan bir insanim Sadece sabah uyanır, işime gider, kurslara katılırım zamanım varsa internette gezinirim eğer rutin işlerimi biraz abartırsam ben bir ünlüyüm ve takvimlerim bana hatırlatır. Smile

2. Fotoğraflarında senin Dduck-boggi with chicken-breast yapmakta çok iyi olduğun görülüyor mönünde bunu yapar mısın?

Benim tanıdığım herkes benim dduck boggimi beğenir bundan dolayı hala yapıyorum bu günlerde kahvaltımda bir fincan taze meyve spesiyalitelerim var.

3. Sevdiğin bir insan için ne pişirmeyi seversin? Ve neden onu yapmayı seçersin?
Sevdiklerim için kocaman bir kaba duygusal ve fiziksel yönden yaparken kendimi iyi hissettiğim Yongyang bobu yapardım.

4. Senin favori mevsimin hangi mevsimdir? Niye?

Ben kolay yalnız kalırım Sonbahar beni melankolik hissettirir ve ben kışın başladığı atmosferi severim.

5.Oldukça iyi görünüyorsun Bu seklini korumak için ne yaparsın?

Sadece doğru zamanlarda yerim, dinlenirim, en önemlisi mutlu olmam ve kendimi iyi hissetmemdir.

6.Yorulduğun ve tükendiğini hissettiğin zaman sana enerji vermesi için neler yaparsın?

Benim favori şarkılarımı dinlerim uyurum uyumak düşündüğünüzden de önemlidir böylelikle enerjimi alırım ve toparlanırım ve yapmak istediğim şeyleri düşünürüm.

7.Kendini nasıl üzersin?

Çoğunlukla müzik dinlediğimde bazen kolay tercih ederim, slov ayarlarım bazende ritmik ve dinamik melodiler beni umutsuz yapar bazen çocukça sürprizlerde beni üzer.

8.Fotoğrafların çekilirken nereye odaklanırsın?

Birçok fotoğraf arasından en iyisini seçerim. Ben fotoğraf çektirirken ışığın yönünü düşünürüm güvenilir makinelerle farklı şekilerde farklı hislerde olabilirim.

9. Sen hediye ve rüyada farklı karakterleri gösteriyorsun. Eğer resimlerinle dolu bir kitabını yapılması için bir şans verilseydi ne anlatmayı isterdin?

Önceki çektirdiğim fotoğraflarla sonrakiler aynı olacaktı çünkü ben fotoğraflarımla zaten dünyayla konuşuyorum.

10.Yeni yaşadığın ilginç bir şey var mı?

Bilmem biraz düşüneyim. Nasıl daha iyi bir artist olabilirim? Birçok şey vardı ama aklıma gelmedi.

11. Evini seviyorsun peki evinin nerede olmasını isterdin? Şehirde mi yoksa taşrada mı?
Ben doğa içersinde güzel görünüşlü, uçurum kenarında büyük dalgaların olduğu bir yerde tercih ederdim.

12. Beklediğin bayanı tanımlar mısın?

Dokunabilen ve bana gelebilen birisi emin bakışlarıyla bana gelmesi bu yeterli olacaktır yani bana güzel bakması.

13. Şimdiye kadar evlenmeyi düşündünüz mü eğer evetse ne zaman?

Ben her zaman etrafımda benimle yaşayan insanın bir arkadaş olmasını diledim. Eş sözcüğü hala bana çok uzak evlenmeyi düşünmüyorum (umarım yanlış çevirmişimdir. Sojim sende evlen çoluk çocuğa karış Sad niye evlenmeyeceksin ki)

14.Ne zaman mutlu olursun?

Önemsiz şeylerden mutlu olabilirim, uyandığımda, komşumu gördüğümde, aşkı düşündüğümde, seninle konuşurken, her zaman mutluyum.

15. Senin düşündüğün kişinin özel bir tipi var mı bir arada yasamak zor olur mu?
İçten değil bir arkadaş olarak bir arada yaşamak biraz zor olur.

16.Sen kendini en çok ne zaman düşünürsün?

Kendimi gördüğüm zaman dur göreyim kendimi… Mmmm resimlerimi izlediğim zaman veya oynadığım dramaları izlediğimde. (Gülüyor) Smile Zor bir soru

17. Geçmiş 10 yıldır bu işi yapıyorsun çalıştığın işleri nasıl değerlendiriyorsun?
Ben şanslıyım demeyi seviyorum. İşlerin hepsi büyüktü. Diğer yaptığım isler benim büyümemde yüzde 1 yardım ettiyse sanatçı olarak büyümem yüzde 2 yardım etmiştir.

18. Eğer kendini oynadığın bir karaktere benzetsen en yakin karakter hangisi olurdu? Niye?

Benim oynadığım karakterlerin içerisinde bana en yakini Üzgünüm Seni Seviyorum (MISA) daki Muhyuk’un olduğu karakter benimle benzer parçalar barındırıyor içinde. Benim karakterimin bir benzeri.

19.Dramalarda herhangi favori karakterin var mı ya da keşke ben oynasaydım dediğin bir karakter.

Ben genellikle yalnız kurt gibi bir karakter ile çekilirim. Ama ben ilginç karakterleri beğenirim Gerçekte So Ji Sub’u anlatan birçok yaratılan yepyeni karakterlerin olduğu ama konusunu seçerek oynadığım için beğenmediğim drama ve filmlerde çekici karakterler vardı.

20. Film mi drama mı tercih edersin?

Sadece ve sadece iş iyiyse türe dikkat etmem her iki türü aynı zamanda yapmak mümkün değildir. Ama ben denemeyi isterdim.

21. Harika film seçimleri yapıyorsun. İş seçiminde kriterlerin nelerdir?

Bir aktör için verilmiş rolü oynamak en önemlisidir. Bundan dolayı oynamak zorunda olduğum. karaktere odaklanırım. Her iş %100 gayret gerektirmesine rağmen onlar beni her zaman yükseltti.

22.Askere mesleğinin zirvesinde gidiyorsun. Peki, askerlik nasıl sormamızda bir sakınca var mı?

(güler) Bu benim sana söyleyecek olduğum bir sır BETTER (daha iyi)

23.Senin hayranlarından herhangi bir beklentin var mı? Mesela ben hayranın bu türünü beğenirim gibi bir ipucu verir miydin?

Benim her hayranım çok özeldir. Ve ben hayranlarımın birbirleriyle özel arkadaşlık kurmalarını diliyorum.

24.Araban da genellikle ne tür müzik dinlersin?

Ben Hip-hop beğeniyorum bundan dolayı sık sık Hip-hop dinlerim.

25. Favori şarkın hangisi ve hangi şarkıyı söylersin?

Ben genellikle Hip-hop söylerim ve SG Wannabe’nin şarkılarını beğenirim.

26.Ne çeşit web siteleri ziyaret edersin?

Hayranlarımın web sitesinden, haber siteleri, internet alışveriş siteleri gibi çeşitli siteleri ziyaret ederim.

27. 20’li yaşlarından 30 yaşına kadar sende olan değişiklikleri nasıl tanımlarsın?

Henüz 30’uma girmedim daha 29 yaşındayım. Smile Ben tecrübelerin insan hayatındaki değişikliklere yaştan daha çok katkıda bulunacağını düşünüyorum kariyerimden uzaktayken ayakta durmayı takdir etmeyi örgendim ve etrafımdaki insanların önemini kavradım onlar çok kıymetli.

28. Kendinde asla değiştirmeyi istemediğin veya değiştirmeyi istediğin bir şey var mı?

Ben olduğum gibiyim ama birazcık içime kapanığım bundan dolayı düşünüyorum kendimi geliştirmek için bu huyumu değiştirmek zorundayım.

29. Lütfen son olarak hayranların için neler söylemek istersin?

Her zaman yanımda oldukları ve beni bekledikleri için teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler. Her kes için en iyi olanı diliyorum. !!! Fighting!!!

Eklentiler

• $376860_501279043221710_1453755100_n.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 66

Hiiiiii,hastasıyım! <3
:26:

Arkadaşlar Kore Fİlmlerine düşkünlüğü kuflü deki arkadaşlarda gördüm ama oraya ulaşamıyorum.Eğer o siteden arkadaşlar varsa bana msj çekebilirmi?
Umarım ricamı yanlış anlamazsınız keyfili seyirler ben bir türlü denk gelmedim ama yüklenen fotolara bayıldım :)

Ben hiç duymamıştım sen söyledikten sonra baktım :) Benim tek üye olduğum forumda kadınlar kulübü zaten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…