Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Güney Kore'de 1 kıza 4 erkek düşüyormuş ve erkekler bu yüzden kendilerini kızlara beğendirmeye çalışıyorlarmış.Oradaki erkeklerin çoğu makyaj yapıyormuş ve saçları genellikle maşalı ya da fönlüymüş.Kızlar saçlarına sürdükleri ilaçla saçlarını düzleştiriyorlarmış.Estetik amelitat onlarda çok normalmiş ve bu yüzden ucuzmuş.Hırsızlık genelde yok sayılabilecek kadar azmış ve insanlar dükkan kapılarını açık bırakıp çıkabiliyorlarmış.Kore erkekleri çok romantikmiş (dizilerinde de filmlerinde de yeterince görüyoruz zaten) Ama bu romantiklik aşırıya kaçınca bunaltıcı oluyormuş.Evli erkekler eşlerine yardım ediyor ve kadınlardan daha çok ev işi yapıyormuş.Erkeklerin çoğu bekarmış eş bulamadıklarından. Kızlar kız tipli erkeklerden hoşlandığından erkekler kızlara benziyormuş.Aynı zamanda tüysüz bir milletmiş koreliler. :)
Eriyorum şu an.
Bitiyorum şu adamlara ya.
Çok seksiler.
![]()
Song Seung Hun'u Time Slip Dr. Jin'i izlemeye başladığımda keşfettim yalnız.
Daha yeni yani.
Ama en çok Hyun Bin'e aşığım herhalde.
Secret Garden'a hastası olmuştum.
So Ji Sub ise ilk aşkımdı.![]()
bayılıyorum hepsine :)
dizilerine filmlerine aah ah gitmeliyim koreye:)
Cidden hepsi çok yakışıklılarAma ben en çok So Ji Sub'u beğeniyorum yeri bende apayrı.
I'm sorry I love you'yu izledikten sonra hayranlığım bin kat daha arttı zaten
![]()