Kore severler :)

My Girlfriend is Gumihoyu izliyrum 9.bölümdeyim.
Benim ilk Kore dizim.

My Girlfriend is Gumihoyu izliyrum 9.bölümdeyim.
Benim ilk Kore dizim.

Lee Seung Gi sevgisi burdan geliyor demek Eğer devam etmeyi düşünüyorsan(ki bence etmelisin mükemmel dizileri var) sana önerim I'm Sorry I Love You olacak bugüne kadar izlediğim en güzel diziydi.Sonuda öyle bir duygusal kii

Bencede çok güzel bir dizi :) hatta bugüne kadar izlediğim en iyi diziydi.Çok iyi oyuncular var. Özellikle So ji sub :) hem çook yakışıklı hem çook yetenekli...

dün bitirdim diziyi valla çok güzeldi son bölümde So Ji Sub'un annesiyle olan sahnede bittim zaten ağla ağla yazık çocuğa yaaa
bu sayfada klip yapmışlar diziye çok güzel tam uymuş izleyin mutlaka
I'm Sorry I Love You - Adı Yok Hala - Mianhada Saranghanda - Misa - YouTube

I'm Sorry I Love You dizisini izleyipte beğenmedim ya da duygulanmadım diyen insan evladı daha çıkmadı henüz :)

ya kızlarına tamamda hani rürüzsüz ten
ama erkeklr çok kadınsı nesini beğeniyolar anlamıyom
tamam vuctta kıl olmaması iyide sakal keinlikle
bierkekte olamalı kız gibilr çok itici yaaaaa tabi zevk renk meselesi

Son düzenleme:

-g.korede her zaman güzel insanlar popülerdir.
-G.korede fakir yok denebilcek kadar azdır herkes iyi bir giyinime sahiptir.
-G.koreli kızların marka takıntısı vardır .
-Seulda makyaj yapmadan dışarı çıkarsanız ayıp karşılanır.
-Kozmetik ürünleri çok ucuz
-Estetik çok sıradan sayılıyor kuaföre gitmek kadar ( hıımm -,- )
-G.koreliler parisi çok seviyor.
-Tarihi yerlere çok meraklılar
-G.kore dünyanın en mutlu ülkeleri anketinde sonuncu sıralarda ( Türkiye ilk 5'Deydi bu ankette )
-Müslümanlık yavaş ama seri bir şekilde yayılıyor bundan şikayetçi olan hristiyanlar ve ateistler para karşılığı dinden döndürmeye çalışıyor ama başarılı olamıyorlar.
-G.korede sular bedavadır .... ( hepsi değil bir kısmı sebebi : sulak bir ülke olması )
-Çoğu asya ülkesi gibi korelilerde çinli kadınları beğenir.
-Kuzey kore ve güney kore insanları aynı atalardan gelmiş olmasına rağmen düşman kardeşler lakabıyla tanınırlar .
-Ülkemiz g.koreden çok fazla büyük şöle söyliyim istanbul busanı 8 kere içine alır gerisini siz düşünün :)
-G.korenin boy ortalaması son yıllarda 5 cm arttı ...
-İyi beslenme sonucu halk güzelleşiyor ve gelişiyor.
(Arkadaşlar bu bilgileri facebookta Ne Oммα ηє αρρα тєк Dєяdiм σρρα adlı bir gruptan alıntı yaptım.)

(Bu arada yukarıdaki resim Güney Kore'deki Jeju adasının resmidir.Hoşuna giden olur diye belirtmek istedim. )

-Sarışın , mavi gözlü , kıvırcık saçlı insanlar dikkatlerini çok çeker hatta gördüklerinde hemen fotoğraf çektirmeye çalışırlar.
-Ramen'i bazı g.koreliler zararlı görüyor.
-Domuz etinin derisini çok severler
-G.korede bir kişi en az 2 ülkeyi ziyaret etmiştir.
-Halkın büyük bir kısmı dokunmatik telefon kullanır
-G.korede mesleğe çok önem verilir eğer istediği yeri üniversite sınavından sonra tutturamadıysa intihar edenler bile oluyor ki intihar oranları sınav sonuçları açıklandıktan sonra tavan yapıyor.
-Eşcinseller toplumda itilip kakılır halk bu seçimi kabul etmiyor.
-Oppa kelimesi sevdiği kişilere söylenir eğer durduk yere söylüyorsanız şımarık olarak görülürsünüz.
-Japonlarla şuan ne kadar dost gibi gözükselerde tarihte onlardan çok büyük eziyet görmüşlerdir ( savaş esnasından japon askerlerde g.koreli bayanlara tecavüz etmiştir hatta belgelerle açıklanmış ama japonya reddediyor )
-Çin seddini ziyaret eden bir g.korelinin yorumu : Türkler gerçekten mükemmel bir ırk
-G.koreliler ülkemize geldiklerinde en rahatsız oldukları şey : bir çok tipte insan olması
-G.koreli bir araştırmacı : Türklerin eski hallerine baktığımız zaman onlar çekik ve renkli gözlülermiş eğer asyadan göç etmeselerdi harika olurdu .
(Arkadaşlar bunu da facebooktaki Ne Oммα ηє αρρα тєк Dєяdiм σρρα adlı bir gruptan alıntı yaptım.Şuana kadar facebooktan alıntı yaptığım 2 sayfa var bunların bir tanesi belirttiğim sayfa diğeriyse Kore Dünyası adlı bir sayfa.)

Son düzenleme:

(Bu resimlerde Güney Kore'nin Nami Adası'na ait resimler..)

-G.koreli erkekler sağlık açısından sünnet olur. ( hepsimi kesin değil . )
-G.korede bedavaya kalabilceğiniz odalar var , duş,yemek her şey bedava.
-G.korede sokaklar çok temizdir.
-Koreliler fotoğraf çekmeyi sever.
-En çok gözleri büyütmek için ameliyat oluyolar biliyorsunuz ispanyollara özeniyolar deniyor.
-G.korede akşam saatlerinde maraş dondurması satan yerlerde uzun kuyruklar oluşur :)
-G.korede doğumdan önce cinsiyet öğrenmek yasaktır sebebi : erkek çocuk olmayınca aldırıyolarmış.
-Koreliler ingilizce öğrenmeye çok heveslidir.
-G.koreliler yağlı yiyecekleri tüketemezler korede yaşayan bir türk 1 tabak baklava yedirmiş koreli adama adam yedikten sonra bayılmış
-Sabah kahvaltılarında çorbada tüketirler.
-G.koreliler jest ve mimiklerinin bir çoğunu artık yabancılardan alıyor . Özellikle Avrupa insanlarının..
-Güney koreli gençlerin yabancılar ile evlenme oranı artmış bayan veya erkek farketmiyo hepsinde.
-G.korede dizilerdeki gibi sarhoş bir bayan normal karşılanmaz .d
(Bu bilgilerde yine Ne Oммα ηє αρρα тєк Dєяdiм σρρα adlı sayfaya ait )

Son düzenleme:
Arkadaşlar korelilerin çok bakımlı olduklarını ve iyi giyindiklerini her kore sever insan bilir herhalde.:))Bunun için birazda Kore Modasından bahsetmek istedim :)

-KORE DİZİLERİNDEN NELER ÖĞRENDİK ? ♥ :)
-Tuvalette en nefret ettiğiniz kişiyle karşılaştıysanız, muhtemelen yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmişsinizdir!

-Eğer birini araba çarpmasından kurtarmak istiyorsanız, onu yoldan i
ter ve arabanın size çarpmasını beklersiniz

-Amerika’ya giderseniz mucizevi bir biçimde başarılı olarak dönersiniz. İngiltere’ye giderseniz acayip derecede cool, moda ikonu olarak dönersiniz. Kore’de kalırsanız değişen tek şey saç stilinizdir

-Eğer iki kişi gizli bir mesele hakkında konuşuyorlarsa, kapıyı azıcık açık bırakırlar ki üçüncü biri kulak misafiri olup entrikalar çevirebilsin!

-Zenginseniz, adinin önde gidenisinizdir.
Fakirseniz melek gibisinizdir.

-Yiyecek yemeği bile olmayan fakir birisi bile olsanız, hiçbir zaman aynı kıyafeti ikinci kez giymezsiniz!

- Esas kızsanız, her daim açsınızdır

-Esas kızsanız ve erkek kılığına girdiyseniz, göğüslerinizi sarmanız yeterlidir. Kimse “Bu çocuk yirmi yaşında olduğu halde neden hiç bıyığı yok? Neden hiç kası yok? demez.

Kaynak "Ne Oммα ηє αρρα тєк Dєяdiм σρρα" adlı facebook sayfası :)

bana kore dizi önermek isteyen var mı daha önce kahve prensini izlemiştim ve çok sevmiştim

limon1988

Boys Over Flowers, Heartstrings, You are beautiful, Wild Romance, Glowing She, City Hunter, Salamander Guru, To The Beautiful You...

Daha fazla var ama aklıma gelmiyor En beğendiklerimi yazdım :)

bir arkadaşın tavsiyesiyle kore sinema filmleriyle başladım önce a moment to remember,a millioner's first love,kung fu sokağı,he was cool,..gibi baktım gördüm ki çok eğlenceli,sempatik insanlar son olarak playful kiss dizisini izledim tavsiye ederim..:')

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…