Kore severler :)

SS501 Grubunun Lideri olan Kim Hyun Joong Malezyada bulunduğu sıralarda Malezyalı müslüman kızların taktığı hijab (bir tür başörtü) denilen başörtüyü görmüş ve çok beğenmiş. Onların çok değişik ve hoş bir tarzlarının olduğunu söylemiş. Söylediği sözler;
"Tarzları çok etkileyici ve çok hoş." Ayrıca Hyun Joong islam dinine çok sıcak bakıyormuş. Yine bir SS501 üyesi olan Hae Young Saeng de müslüman bir hayranının ona verdiği, üzerinde arapça Allah yazan kolyeyi çok beğenmiş ve hristiyan olmasına rağmen takmıştı.

Eklentiler

• $20101124_seoulbeats_kimhyunjoong-454x500.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 522
Kim Hyun Joong çocukken bilim adamı olmayi hayal edermiş. :)

Eklentiler

• $tumblr_lbxzbuHUWR1qavpxqo1_500_large.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 203
Lee Min Hoo hakkında bazı bilgiler :

-Her zaman yanında parfüm taşır çünkü güzel kokan bir adam olmak istiyormuş.
-Bulutlu günleri sever, sıcak ve güneşli havalarda duramaz, yağmurlu havaları ise sevmezmiş.
-Mavi ve siyah jean lerinin yanında gardırobunda siyah, beyaz ve gri ağırlıklı kıyafetler bulundururmuş.
-Hava durumu yağmur yağacak dese bile şemsiye taşımazmış.
-Dişlerini gıcırdatıp uykusunda konuşurmuş.Bu yüzden seyehat ederken arkadaşları onunla uyumak istemezmiş.
-Issız bir adaya düşse yanına alacagı üç şey; yatak,çakmak ve cep telefonu,
>Bir yatak çünkü; iyi uyuyabilmesi için
>Bir çakmak çünkü; yemek pişirebilmek için.(Özellikle ete bayılıyor)
>Cep telefonu çünkü; Başkalarıyla konuşup adada sıkılmamak için. Önceden indirilmiş oyunlarında iyi olacağını düşünüyor.
+Lee Min Ho'nun Hayat Felsefesi: "Ne yapıyorsan yap en iyisi için çalış"
+Lee Min Ho 20 yaşındayken, Jung İl Woo ve diğer arkadaşlarıyla yaz tatiline giderken arabası kaza yapmış. Min üzüntüden 1 yıl çalışamamış.
+Lee Min Ho liseye geçtiğinde çok yakışıklı ve popülerdi. Hatta ablasının kız arkadaşları ona "yun kyung'un yakışıklı kardeşi" diye lakap takmışlardı.

Eklentiler

• $20101230_seoulbeats_leeminho.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 136
  • $lee-min-ho-90523002.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 145
dı: Mischievous Kiss,Playful Kiss
Tür:Romantik komedi,okul
Bölüm Sayısı:20
Yayınlanacağı Kanal: MBC
Başlangıç Tarihi: 2010-Eylül -18
Yayın Günlerierşembe & Çarşamba 21:55
Farklı Ülke Versiyonları: Itazura na Kiss, It Started With A Kiss

Konusu:
Moon Ha Ni, lise hayatının ilk gününde zeki (IQ Mükemmel) ve bir o kadar da yakışıklı Baek Seung Jo'yu görür görmez aşık olur. Baek Seung Jo'ya açılmak için cesaretini toplayıp mektup yazan Ha Ni, reddedilir.Ancak Ha Ni nin evi depremde çökünce, babasıyla birlikte babasının bir arkadaşının evine yerleşir. Fakat babasının bu arkadaşı Baek Seung Jo'nun babasından başkası değildir.Bu yüzden Baek Seung Jo'yla aynı evde kalmaya başlarlar. Kader mi yoksa kör talih mi bilinmez,Baek Seung Jo'yu unutmak isteyen Ha Ni için durum oldukça zordur.

Oyuncular

Kim Hyun Joong-Baek Seung Jo
Jung So Min -Moon Ha Ni

Yönetmen: Hwang In Roe
Senarist: Go Eun Nim

Eklentiler

• $tumblr_m8274ew0Pi1ryq8suo1_500.jpg
    223,3 KB · Görüntüleme: 267
  • $tumblr_m826h5izq71ryq8suo1_500.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 132
  • $tumblr_m7ztyv0oZE1qjdqyro1_500.jpg
    214,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $tumblr_m7ztyv0oZE1qjdqyro2_500.jpg
    163,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $tumblr_m7zwsu4L5Z1qh1bpmo1_500.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $tumblr_m7zw2ikHgC1qh1bpmo1_500.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $tumblr_m7zmqjVqsv1r7fwe5o1_500.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 117
  • $tumblr_m7zmnbdZ7V1r7fwe5o1_500.jpg
    204,6 KB · Görüntüleme: 231
  • $tumblr_m7zlz4G7q11rtfwt6o1_500.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 107
  • $tumblr_m7y5dnhODO1rtfwt6o1_500.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 156
  • $tumblr_m7y4l5S53z1r4nrd3o1_500.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $tumblr_m7y4i8DWvx1r4nrd3o1_500.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $tumblr_m7y4geN3RD1r4nrd3o1_500.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $tumblr_m7vzucl27D1rbcb2go1_500.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $tumblr_m7vcnr08d01ryq8suo1_500.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $tumblr_m7rhlhyjtR1r1zhbxo1_500.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $tumblr_m7p41xUY991r4nrd3o1_500.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 111
  • $tumblr_m7oxs3CpQF1ro0g85o1_500.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $tumblr_m7inihHshy1rtfwt6o1_500.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $tumblr_m7fm12YafO1r4nrd3o2_500.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 98
  • $playfull_kiss_by_puspaherning-d32tpng.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaşlar Güney Kore'de 1 kıza 4 erkek düşüyormuş ve erkekler bu yüzden kendilerini kızlara beğendirmeye çalışıyorlarmış.Oradaki erkeklerin çoğu makyaj yapıyormuş ve saçları genellikle maşalı ya da fönlüymüş.Kızlar saçlarına sürdükleri ilaçla saçlarını düzleştiriyorlarmış.Estetik amelitat onlarda çok normalmiş ve bu yüzden ucuzmuş.Hırsızlık genelde yok sayılabilecek kadar azmış ve insanlar dükkan kapılarını açık bırakıp çıkabiliyorlarmış.Kore erkekleri çok romantikmiş (dizilerinde de filmlerinde de yeterince görüyoruz zaten ) Ama bu romantiklik aşırıya kaçınca bunaltıcı oluyormuş.Evli erkekler eşlerine yardım ediyor ve kadınlardan daha çok ev işi yapıyormuş.Erkeklerin çoğu bekarmış eş bulamadıklarından. Kızlar kız tipli erkeklerden hoşlandığından erkekler kızlara benziyormuş.Aynı zamanda tüysüz bir milletmiş koreliler. :)

Eklentiler

• $2.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 123
  • $HoneyLee1.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 110
  • $Han Ji Min wallpapers (2).jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $3.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $523056_430272156983354_1899111642_n.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $179123_410964212278155_57459488_n.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 119
Korenin kızları ve erkekleri çok kısaymış.Dizilerde izlediklerimiz özellikle uzun olanlarmış.Yeni jenarasyoun erkekleri daha uzunmuş eskilere göre ama kızlar yine kısaymış.En uzunları dizide izlediklerimiz yani 1.60 boyunda olanlarmış.Kore'de insanlar evlenirken 2 ayrı düğün yapıyorlarmış.İlki bizim bildiğimiz gibi gelinlikle,diğeri ise geleneksel kıyafetler içerisinde oluyormuş.Kızlar yanaklarına kırmızı noktalar yapıyormuş( sweet 18'i izleyen varsa görmüştür) Genellikle yemekleri bolca acı soslu oluyormuş.Bu yüzden dengelemek için pirinç pilavını pişirirken tuz ve yağ kullanmıyorlarmış.

Koreli kızlar son yıllarda çok fazla para düşkünü olduklarından Kore'li erkekler ilgilerini Japon kızlarına yönlendirmiş durumda.
Küçük çocuklar yaramazlık yaptıkları zaman anneleri onları çırılçıplak soyup bir kaç saat kapının önünde oturturmuş.Yoldan geçenler onların yaramazlık yaptığını anlarlarmış.(Psikolojileri bozulur diye düşünebilirsiniz ama herkes böyle yaptığından alışılmış bir durum haline gelmiş yani psikolojiyi bozacak bir durum yok ortada ) :)
Güney Koreliler Kore savaşından sonra Türklere karşı bir sempati duyuyorlarmış Özellikle de İstanbul'u gelip görmeyi çok istiyorlarmış.İslam'a karşı bir önyargıları yokmuş ama Kore'de müslüman sayısı çok azmış.
Aynı zamanda koreliler milliyetçilerdir. Kendi ürettikleri mallar varken başka ülkelerin mallarını kullanmıyorlarmış.

korelileri ve kore dizilerini seviyorum ve izliyorum fakat bu korelilerin hepsi birbirine ne kadarda benziyorlar yahu :):):kız olsun erkek olsun birbirinden ayırt etmek çok güç ama pek sempatikler kızlar bebek gibi minik ama tatlılar biblo gibiler erkeklerse çok yakışıklı olanı var sempatik olanı var bebeksi olanı var

koreye gitmek istiyorum

Eriyorum şu an.
Bitiyorum şu adamlara ya.
Çok seksiler.

Song Seung Hun'u Time Slip Dr. Jin'i izlemeye başladığımda keşfettim yalnız.
Daha yeni yani.

Ama en çok Hyun Bin'e aşığım herhalde.
Secret Garden'a hastası olmuştum.

So Ji Sub ise ilk aşkımdı.

Cidden hepsi çok yakışıklılar Ama ben en çok So Ji Sub'u beğeniyorum yeri bende apayrı. I'm sorry I love you'yu izledikten sonra hayranlığım bin kat daha arttı zaten

Cidden hepsi çok yakışıklılar Ama ben en çok So Ji Sub'u beğeniyorum yeri bende apayrı. I'm sorry I love you'yu izledikten sonra hayranlığım bin kat daha arttı zaten

Ben izlediğim her dizide ya da filmde birine aşık oluyorum.
Mutlaka çok beğendiğim bir erkek oluyor. Tipiyle olmasa bile dizideki karakteri ile hayran oluyorum zaman içinde.

Kim Jae Joong 'u da unutmayayım. Zaten çok beğeniyordum. Ama Time Slip Dr. Jin'de daha da çok beğendim.
Ses tonu çok değişik ayrıca. Çok etkileyici. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…