Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba :)koreli arkadaşım, koreye tek başıma asla gitmememi söyledi, söylediğine göre bir kız tek başına ülke ülke gezemezmiş, korenin benim izlediğim dizilerdeki gibi tozpembe biryer olmadığını anlattı, erkeklerin okadar fedakar olmadıklarını söyledi...ona göre bizdeki misafir ağırlama, şevkat, sahiplenme onlarda pek yokmuş... (ama yinede bu çocuğu seviyorum her ne kadar o bunu bilmesede)
merhaba :)
erkek arkadaşın koreli mi?
cevap verdiğin için nasıl teşekkür etsem az çünkü öyle kafam karışık ki benim bu konuda.. dediklerini tekrar tekrar okuyup daha da çok düşüneceğim.koreliler ve koku mu??? ben korede onca zaman yasadim,turklerden aldigim o igrenc ter kokusunu hic birinden almadim. koreliler huy edinmisler hergun en az 1 kere dus almayi. belki sarimsak sogan tukettigi icin agzi kokuyor olabilir ama tenlerinde hic koku yok.
eski sevgilim (turk) hep cantami tasirdi. bu konuda turk erkeklerinin hakkini yemeyelim(kibar ve centilmen olanlar)
eger kokuya dayanamicaksaniz ve sirf baskalari size hayran ve kiskanclik oldugu icin es sececekseniz 'bir omur boyu mutsuzluga gomulursunuz' bu bir gercek.
evliliklerde once ask sonra azicik mantik gerekli. tum sartlariniz uyuyormu? bunu koreli,turk,afrikali,amerikali farketmez. esiniz olacak kisiden bahsediyorsunuz. biz 3 yil buyuk ask yasayip evlendik. 4,5 yillik evliyim ve 2 yasinda bir oglumuz var. pismanlik hic yasamadim. cunku buyuk ask var aramizda
bence korkmana gerek yok zaten olan olmuş ve kardeşinde durumdan gayet memnunmuş gibi görünüyor.Merhaba arkadaşlar benim kardeşim de bu yıl Kayseri Erciyes Ünv Kore Dili ve Edebiyatı bölümü kazandı ama ben onun işsiz kalmasından korkuyorum çok da karşı çıkmıştım ama o aşırı ilgili köreye gitmek de istiyor erasmusla falan notlarımı yüksek tutacağım diyor ama insanlara kore dili kazandı diyince oo ne güzel diyeni duymadım birkaç tanıdık arkadaşım kardeşime burs bile bulmuştu ama köreyi duyunca pek oralı olmamışlar başkalarına burs verdiğini söylemişler dedim tamam benim kardeşim işsiz kalacak diye düşünür oldum bilinmiyor diye korkuyorum yoksa samsung lg gibi teknoloji firmaları körenin ama ne bileyim sizden bilgisi olan arkadaşların fikirleri ne doğrultuda merak ettim şahsen..
inşaalah herkes olumsuz yorum yapıyor arapça öğretmenliğie de puanı rahat rahat tutuyordu ama gitmedi akrabalarımda sanki hiç işe yaramaz bir bölüm kazandı gibi muamele çekiyorlar vah vah tüh tüh diyorlar neredeyse sinirim bozuluyor o zaman onun için sormak istedim kafam durdu biz garanticiyiz ya hep keşke devlet işine girebileceği bölüm olsa derdindeyiz öğretmen olurdu falan filan hayırlısı bakalım..bence korkmana gerek yok zaten olan olmuş ve kardeşinde durumdan gayet memnunmuş gibi görünüyor.
yabancı dil bilenlerin çoğu biliyorsun ki ingilizce ama korece bilene rastlamak mümkün değil elbette bir şekilde faydası olacaktır. en kötü ihtimalle tercüman olup gayet iyi işler yapabilir, iyi bir gelir sağlayabilir.
bilmiyorum ne desem ben canım krdeşim korece okuyor benim de acaba işsiz kalır mı derdim senin sevgilin koreli mikonuyu hortlattım sanırım :)
Sevgiliyken anlamıyorsun ama, koreli erkekler evlendiklerinde bizim türk erkekleri gibi değişiyorlarmı
Bizde 2 sene içinde evlenmeyi düşünüyoruz. tabi ben daha emin değilim ama.. damat adayı düşünüyor.. Sanırım orada yaşamak çok zor.
evet.. sevgiliyken farklılar her erkek gibi şimdi 1-2 ay sonra boşanıpta dönmiyim geri..bilmiyorum ne desem ben canım krdeşim korece okuyor benim de acaba işsiz kalır mı derdim senin sevgilin koreli mi
umarım işsiz kalmaz canım siz ne kadardır sevgilisiniz sana evlenme teklifi etti mi işi gücü var depil mi abla gibi soruları artıabilirim heheheheevet.. sevgiliyken farklılar her erkek gibi şimdi 1-2 ay sonra boşanıpta dönmiyim geri..
Korece okuyorsa işssiz kalmaz. Ama gerçi şimdi bütün kore hayranları su gibi konuşuyorlar bir ben anlamıyorum.
umarım işsiz kalmaz canım siz ne kadardır sevgilisiniz sana evlenme teklifi etti mi işi gücü var depil mi abla gibi soruları artıabilirim hehehehe
hımm ailen ne diyor savcı olsun canım müzik grubu ile olacak işler değil bir evin masrafları falan ooo..sen kaç yaşındasın sen çalışıyor musun?1 seneyi geçti sanırım yada geçmedi. Sınavlara hazırlanıyor. Savcı olacakmış ama çok zor. Şimdilik parasını kazanmak için. Müzik grubu var. evlenme teklif edeceğini söyledi. hazırlıklı olmalıymışım. 2 sene içinde mutlaka evlenmemiz gerekecekmiş zaten gelmişim 28 yaşıma.. hayat böyle rahat gelmeye başladı.. biraz tırsıyorum evlilikten.