KORE paylasim alani

buaralar nete pek giremiyorsun sen de benim gibi herhalde bayadır cevap gelmedi senden.kılık kıyafet ne getirmeli oraya diye soracaktım ama??

benimde aklimdaydin baktim hep yeni mesaj goremedim neden oyle oldu anlamadim.
birkac gundurde giremedim. biz tasindik eski evden. sozlesmesi doldu ev sahibide uzatmayinca yeni ev
bulduk henuz duzeni oturtuyoruz. hala yapilacak is var ama ben artik cok yoruldum.
ustune bir de kiz hasta oldu.

duzeni oturtmaya calisiyorum. eski evime yakin bir yere tasindim.
bende sana ne zaman gelicek esin diye soracaktim, sizin gelmeniz icin 1 ay cok zaman 15 gunde hersey ayarlanir bence . biran once gel istiyorum da:)
haberlerini bekliyorum.
sanada gecmis olsun bu arada

birde kiyafet olarak Turkiye gibi mevsimleri, biraz nemi fazla ama nereyse ayni suan cok sicak hava.
bundan sonrada boyle gider artik, arada yagmur olsada.
aklina birsey gelirse sor hatta sana cep numarami yollayayim ozelden buraya gelincede ararsin
evlerimiz yakin olur umarim. gorusuruz canim.

benimde aklimdaydin baktim hep yeni mesaj goremedim neden oyle oldu anlamadim.
birkac gundurde giremedim. biz tasindik eski evden. sozlesmesi doldu ev sahibide uzatmayinca yeni ev
bulduk henuz duzeni oturtuyoruz. hala yapilacak is var ama ben artik cok yoruldum.
ustune bir de kiz hasta oldu.

duzeni oturtmaya calisiyorum. eski evime yakin bir yere tasindim.
bende sana ne zaman gelicek esin diye soracaktim, sizin gelmeniz icin 1 ay cok zaman 15 gunde hersey ayarlanir bence . biran once gel istiyorum da:)
haberlerini bekliyorum.
sanada gecmis olsun bu arada

birde kiyafet olarak Turkiye gibi mevsimleri, biraz nemi fazla ama nereyse ayni suan cok sicak hava.
bundan sonrada boyle gider artik, arada yagmur olsada.
aklina birsey gelirse sor hatta sana cep numarami yollayayim ozelden buraya gelincede ararsin
evlerimiz yakin olur umarim. gorusuruz canim.

ben de sana özelden mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı mesaj sayım yeterli değilmiş malesef:KK43: bugün eşimi uğurladık 16.15 uçağıyla oraya hatta şimdi uçakta..valla taşınma işi çok kötü mahvolduk biz de..bi de ayak altında bebk olunca..allahtan annemler gelip aldılar oğlumu da o çok etkilenmedi..sana facebook adresimi göndereyim ekleyelim diyecektim ama burdan da yazılmaz ki şimdi herkes görür:) özelden mailini yazarsan gönderirim:)) ben şimdi oraya ne getirmeli napıcam cok da tasımak istemiyorum düşünüp duruyorum valla..bi de yolculuk biraz korkutuyor eşim de yanımda olmayınca o kadar saat uçak çağanla zor olur sanki..ama bugün biraz rahatlattı görevli kadın bizi eşimi uğurlarken..bebek koltuklarımız yemeklerimiz var sorun yaşamazsınız diyor ama bilmiyorum ki..sen nasıl gecirmiştin bi önerin var mı??

internet bir geliyor bir gidiyor. giremedim sabahtan beri.
Allah kavustursun oncelikle. ucak rahat olur pusette yatar cagan ama yanina fazla mama al.
cunku ucaktan inincede uzun bir yolculuk sizi bekliyor. ucakta Defne uymustu serin oldugu icin
penye bere alirsan yanina iyi olr birde sikca emzirmeye calis basinctan dolayi.
tasinmak bir cocuk varsa gercekten cok daha zor. siz evi tamamen kapattiniz mi?
depoya filanmi koydunuz esyalari??
buraya gelirken daha once dedigim gibi bakliyat peynir zeytin getirsen iyi olur. esin giderken alsaydi keske onlari. sana cok yuk olmazdi.
umarim kolaylikla atlatirsin yolculgu. bizimki ucakta sabaha kadar uyumustu ertesi gecede beni
sabaha kadar uyutmamisti. usuttumu ne yapti anlamadim. gazdan cok cektim ben.
simdide istahsizliktan cekiyorum. yemeden yasiyor resmen kus gibi kaldi iyice,
bu cocuklar insani yipratiyor gercekten ya.
neyse canim sen rahat ol. bu arada eger kangurun varsa onu tavsiye edebilirim. O sekilde elin bosta kalir. daha rahat islerini halledersin.
gorusuruz. mail adresimi atiyorum ozeline. eklersin

sağol canım amin..cok zor oldu ikimiz için de..ama sayılı gün diyoruz artık napalım..bakalım bizimki ne yapacak uçakta bilmiyorum hiç..2 saatlik yolculuktan sonra baslıyor mızırdanmaya cünkü ondan sonra kaldırıp gezdirmek lazım biraz paşayı sıkılıyor:)) mamasını fln alacağım yanıma zaten de bavula da birazcık koymak istiyorum aslında mama falan..buarada uçak serin olur diye tahmin ediyorum yine esorfman falan koyacağım yanıma..ama burası cok sıcak su günlerde yanıyoruz valla cocuk da öle cıplak cıplak dolanıyor:)benim oğlumda iştah yönünden pek sıkıntı yok cok sükür ama oradaki sebze meyve buradakilerle benzer mi bilmiyorum?aynı sebze meyveler var mı orada da?dün eşim aradı konustuk biraz dedim git bak bakalım piyasa arastırması yap nasılmış sebze meyve fln nasıl seyler var:))

:) tamamen ayni olmasada benzerleri var. bir sekilde halledersin. ucus geceye denk gelecegi icin
normalde uyku sorunu yoksa sorun cikarmaz diye dusunuyorum.
siz tam olarak ne zaman geliceksiniz?? belli oldumu?

canım bizim ne zaman gleceğimiz vakit olarak tam net değil şuan..eşimle beraber calısacak olan 3 kişi daha var onların projeleri 1 ay sonra baslıyormuş sanırım ben de onlarla birlikte geleceğim şimdilik buna bağlı gelişimiz..ama onların gelişi cok uzarsa sen gelirsin diyor eşim bilmiyorum ki..

Anladim. yalniz zorlanirsin diye oyle dusundu demekki esin.
Hayirlisi olsun. bende bir ihtimal kesin degil ama agustos gibi 1 ayligina gidebilirim Turkiyeye. tabi daha
netlesmedi. cok maliyetli oldugu icin acikcasi pek sicak bakamiyorum. simdi defneyede normal bilet gibi
aliyorlar aramizda 100$-200$ fark var sadece . Bakalim artik.
Gorusuruz

canım koreyle ilgisi yok ama bişey soracagım?senin ufaklık diş çıkarırken ne gibi belirtiler olmuştu?bizimki sanırım diş çıkarıyor da..ağzı cok akıyor, huysuzluğu var,uykuları düzensizleşti,dün birazcık da atesi vardı..sanırım dişten sizde de olmuşmuydu?dün ateslenince endişelendik doktoruna gideceğiz bgn bakalım ne diyecek ama bana şikayetler diş gibi göründü..ne kadar sürer acaba bu sürec merak ediyorum gerci bebekten bebege fark edermiş ama..

Yeniden merhaba. Kore'ye geliyormussunuz. Hayirli olsun. Kore bugunlerde cok sicak. yagmurlar da baslayacakmis. Bebekleriniz ne kadar tatli masallah. Ben de gecen gun yolda kedi buldum. hem de siyam kedisi. Korede en pahali kedilerdenmis. Veteriner doktor oyle dedi ^^

Yeniden merhaba. Kore'ye geliyormussunuz. Hayirli olsun. Kore bugunlerde cok sicak. yagmurlar da baslayacakmis. Bebekleriniz ne kadar tatli masallah. Ben de gecen gun yolda kedi buldum. hem de siyam kedisi. Korede en pahali kedilerdenmis. Veteriner doktor oyle dedi ^^

Özel mesajlarınıza göz atarsanız sevinirim

Özel mesajlarınıza göz atarsanız sevinirim

merhaba canim. Gordum mesajlarini ancak 100 mesej ve uzeri foruma yazi yazmam gerekiyormus sana ozel mesaj yollaya bilmem icin. Ben bir kacgun once banlandim bu missha krem yuzunden. reklam ve satis amacli yazi yazmak yasakmis. benim bloga bir goz at istersen oradan mesejla konusuruz.
Türk'ün Gözüyle Güney Kore

canım koreyle ilgisi yok ama bişey soracagım?senin ufaklık diş çıkarırken ne gibi belirtiler olmuştu?bizimki sanırım diş çıkarıyor da..ağzı cok akıyor, huysuzluğu var,uykuları düzensizleşti,dün birazcık da atesi vardı..sanırım dişten sizde de olmuşmuydu?dün ateslenince endişelendik doktoruna gideceğiz bgn bakalım ne diyecek ama bana şikayetler diş gibi göründü..ne kadar sürer acaba bu sürec merak ediyorum gerci bebekten bebege fark edermiş ama..

distir ah ben ne cektim. ama bazen ates var dis diyorum bogaz enfeksiyonu ciktigida oluyor. yani doktora
goturmen iyi olmus. calgel dis jeli var o biraz rahatlatiyor birde minik kemik kapi veriyordum ben, sende
kullaniyorsundr sanirim. Adini hatirlamiyoum.
birde parmaga gecirilen dis kasiyici var ben biraz dolaba koyup sogutup
kendi parmagima takip kasiyordum. oda hosuna gidiyordu. zor zamanlar oluyor dis cikarma donemi
ama atlatiyorsun. bol sabir diliyoru canim sana. bebek icinde cok sancili oluyor. ama bu sekilde birazda olsa
rahatliyor.
bu arada yarin benim okul bitiyor. bende biraz dinlenmis olucam. ev aldi basini gidiyor
biraz ceki duzen vericem haftasonu artik. gorusuruz

merhaba canim. Gordum mesajlarini ancak 100 mesej ve uzeri foruma yazi yazmam gerekiyormus sana ozel mesaj yollaya bilmem icin. Ben bir kacgun once banlandim bu missha krem yuzunden. reklam ve satis amacli yazi yazmak yasakmis. benim bloga bir goz at istersen oradan mesejla konusuruz.
Türk'ün Gözüyle Güney Kore

Bloğunuzu gezdim çok eğlenceli fakat mail adresi vs. bulamadım :/

ya sorma canım diş değilmiş meğer boğaz enfeksiyonuymus dediğin gibi iyi ki götürdük doktora.. antibiyotik kullandık gecti şimdi cok sükür :) senin resmi gördüm face de hocalarınla son gününün:)) koreceyi cözdün mü bakalım?gelince bana da biraz gösterirsin artık bişeyler:)) bu arada cevaplar çoğalmış ben unutmustum valla bu konuyu bizim acmadımızı tek biz yazısınca:KK70: şaşırdım birden:)) sen neler yapıyosun bu arada gördüm resimlerinizi pek güzelmişsiniz efendim bebişiniz de siz de :))

distir ah ben ne cektim. ama bazen ates var dis diyorum bogaz enfeksiyonu ciktigida oluyor. yani doktora
goturmen iyi olmus. calgel dis jeli var o biraz rahatlatiyor birde minik kemik kapi veriyordum ben, sende
kullaniyorsundr sanirim. Adini hatirlamiyoum.
birde parmaga gecirilen dis kasiyici var ben biraz dolaba koyup sogutup
kendi parmagima takip kasiyordum. oda hosuna gidiyordu. zor zamanlar oluyor dis cikarma donemi
ama atlatiyorsun. bol sabir diliyoru canim sana. bebek icinde cok sancili oluyor. ama bu sekilde birazda olsa
rahatliyor.
bu arada yarin benim okul bitiyor. bende biraz dinlenmis olucam. ev aldi basini gidiyor
biraz ceki duzen vericem haftasonu artik. gorusuruz

merhaba :)

blogunu inceleme fırsatı buldum cok aydınlatıcı oldu bnm için ama fotograflarından da anladıgım kadarıyla en cok beni zorlayacak olan sey yemek konusu sanırım kilo vereceğim ama üzülmedim nedense:))

X