peki sen ailenle konuşmuyormusun bunları hiç? bence konuşmuyorsun canım? yada konuşuyorsun ama çoğu şeyi anlatmıyorsun. bak canım anlat ailene herşeyi, onlar sana köstek değil destek olurlar emin ol ve hep dua et. sakın yanlış anlama bu söylediklerimi ama senin durumun gerçekten çok vahim sanırım birde ortada imam nikahı olayı var.
gerçekten seven insan ayrılık lafını ağzına alamaz, misal sen; sen nişanlını bukadar severken ayrılık lafını ağzına alabiliyormusun onun kadar rahat? bunu düşün, ya aslına bakarsan burda yapılan yorumlar ne olursa olsun iş sende bitiyor, sen hem burda yazılanları oku hemde aile büyüklerinle konuş, burda inan yüreğiyle sana cevap yazan herkez okadar güzel ve doğru şeyler yazmışlarki bence hiç birini es geçme derim ben. güçlü ol kararını ver. 10 yıl sonranı düşün benim gibi...düşünn 10 yıl sonra çoluk çocuğa karıştın bu adamla ne görüyorsun? ... bütün cevaplar sende ve iş sende bitiyor tatlım
Annem zaten ayrilmamdan taraftar, babama gecen konuyu actim, kesinlikle ayrilamazsin felan dedi, cunku imam nikahimiz varmis,
Allah katinda evliymisiz hafife alamazmisiz vs. Turkiyeye gonder bide yuzyuze gorusim cozebilcezmi bu sorunu felan dedim,
hakli olarak bensiz gidemezsin benimde simdilik vaktim yok, adam verdigi sozden yine caydi anliycan.
Babamla konusmaktan yoruldum, konusmaya baslar baslamaz zaten surekli bir bolum daha oku nasilsa uniyi bitirdim diye 2 yilda biter diyo.
2 yil daha ben Hollandada kalamamki bisey olacak olsa..
Bu adamda 10 yil sonra dengesizligin devam ettigini goruyorum..
Babasida annesine cok cektirmis, bi ara bunlar kucukken bosanmayi bile dusunmusler demisti..
Hepbaharolsa senin durumun disede'den bile karısık :)
Bunu sana soylemek zor ama canim senin nisanlin hasta bence bunlar hep paranoya belirtisi. İlerde daha kotu olabilir. Birde senin gecmisinle ilgili kiskancliklari var. Sana soramadigi seyler var bence, kizlara guveni yok. Erkeklerde bir acidan haklilar aslinda ortalik gercekten fena ama bu derece kiskanmakta hastalik bir beynin yapacagi bir sey. Bitirmek kolay degil, cok uzuleceksin belki ama gelecegini dusun canim. Cunku aileyi birak siz daha kendi aranizda anlasamiyorsunuz. Birde evlendiginizde 3. Kisilerde dahil olunca cok sorunlu bi evlilik olur. Her seyi geciyorum cocuklariniza yazik olur. Sen bu isi bitir bu insan sana hic guvenmiyor.
Benim nisanlimin butun insanlara guveni yok, sanirim en buyuk sorun bu. Kendisine bile guvenemiyo.
Birde tanidigi bir cok erkek daha once gorucu usulu istemeye geldiler veya biseyler duyurdular, onunda haberi var.
Bu sebepten dolayi daha cok rahatsiz oluyor cunku oturdugumuz yerde oturuyo cogu kisi.
Kendi aramizda normalde hiiic kavga yapmayiz, arada bi geliyolar buna ben yapamam edemem diye.
Pazarteside kimseyi istemiyorum hayatimda dedi,
eminmisin felan dedim, evet dedi. Iyi dedim Allaha emanet ol o zaman.
Dune kadar bir kac defa aradi, acmadim, sonrada msj atmis, numarani degistir bana acik kapi birakma,
ailen bulur sana birini nasil olsa diye.
Sanki bugune kadar gelenleri ailem buldu, herkes kendi geldi, hemen dusundugu seye bak..
Nisanlim harbiden kör ya.. Odun tam odun. Dun annesini aradim kargoyla posta yollamistim,
geldimi diye, gelmis. Nisanlim annesine bisey anlatmamis, bende bisey demedim.
Ama dun oglunun beti benzi solukmusmus, kesin uzuntudendir.
Kendisinede banada eziyet etmekden zevk aliyo,
Pazartesinden beride fulltime calisiyorum, o yuzden henuz uzulmeye vaktim olmadi,
hadi hayirlisi, ne yapacagimi inanin bilmiyorum..