Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 22 haftalık gebeyim bebeğimin gelisimi normal boynuna kordon iki kez dolanmış. Doktor 2 saat hareket hissetmezsen gel dedi. Çok korkuyorum böyle olup sağlıklı doğum yapan oldu mu?
Kızlar 22 haftalık gebeyim bebeğimin gelisimi normal boynuna kordon iki kez dolanmış. Doktor 2 saat hareket hissetmezsen gel dedi. Çok korkuyorum böyle olup sağlıklı doğum yapan oldu mu?
Kötü düşünmeyin doğum sırasında değilsiniz devlet hastanesin de bir doktora gidin ve kordon dolaşmasından bahsetmeden rutin kontrole geldim diyip bir görüşünü alın. Bebek daha çok küçük korkulacak bir durum yoktur inşallah