Gebelik şekeri

Sağlıkla gelsin inşallah. Çok korkmuştum yaş vs etkeni yüzünden, iyi sonuçlandı çok şükğr. Sizin için de her şey yolunda gitsin. Hareketler başlamıştır içerde. Tadını çıkarın. 😊
Evettt sizin adınıza çok sevindim. Aminn insaAllah 🥰

• Beğen
Reactions: Gao
Bende sabah açken olcuyorum yemek yedikten 2 saat sonra tekrar ölçüyorum bir de akşam açken olcuyorum akşam yemeğini yedikten sonra 2 saat sonra tekrar olcuyorum günde 4 kez yani. Tokluk sekerim 150 160 larda çıkıyor. Ve normalde de şekerli gıda tüketen biri değilim bu kadar yüksek çıkması beni korkutuyor.
Ben de ilk etapta çok tedirgin oldum. Ama beslenme ile düzelebiliyormuş. İnşallah sizinki de düzelir.

Peki, bilen varsa ben de sorayım. Ben 34 haftalık oldum. Neredeyse 1 ay sonra bebek doğacak. Yine de şeker ölçümüne göre bana insülin başlarlar mi, yani son bir ayda insülin vs kullanan oluyor mu gebelik sekeri dolayısı ile?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederimm. Ben 10 kilo aldım daha 25 haftada. 🤦‍♀️ Şimdi diyet yapmakta da zorlanıyorum hamileyim diye canım ne isterse yiyordum hiç dikkat etmiyordum. Bende deneyeyim insaAllah teşekkür ederim
Ben ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım. Zamanla alışıyorsun korkma sadece karbonhidrat ve paketli gıdalardan uzak dur. Bebeğe hiç birşey olmaz🥰. Ben ilk gebelik şekeri çıktığı zaman stresten araştırmaktan deli gibi olmuştum ama zamanla diyete alışmıştım

Ben ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım. Zamanla alışıyorsun korkma sadece karbonhidrat ve paketli gıdalardan uzak dur. Bebeğe hiç birşey olmaz🥰. Ben ilk gebelik şekeri çıktığı zaman stresten araştırmaktan deli gibi olmuştum ama zamanla diyete alışmıştım
İnanın diyete uygun yiyince ne mide yanmam kaldı ne sırt ağrım. Arada normal bir şekilde oluyor. Ben midem yandıkça sürekli yiyordum bastırmak için ne geldiyse başıma ondan geldi.

Peki, bilen varsa ben de sorayım. Ben 34 haftalık oldum. Neredeyse 1 at sonra bebek doğacak. Yine de şeker ölçümüne göre bana insülin başlarlar mi, yani son bir ayda insülin vs kullanan oluyor mu gebelik sekeri dolayısı ile

Şeker eğer diyet ile kontrol altına alınmazsa,insülin haftasına bakılmadan veriliyor.

İnanın diyete uygun yiyince ne mide yanmam kaldı ne sırt ağrım. Arada normal bir şekilde oluyor. Ben midem yandıkça sürekli yiyordum bastırmak için ne geldiyse başıma ondan geldi.
Evet çok rahat hamilelik oluyor aslında olması gerekende bu ama bende dahil hamilelikte tok olduğum halde yerdim. Midem ağrıdıkça canım sıkıldıkça yerdim. Şimdi de diyet ile vermeye çalışıyorum 🫣😃

Bende o durumdayım şuan teşekkür ederim içimi rahatlattiniz 🥰

Bende o durumdayım şuan teşekkür ederim içimi rahatlattiniz 🥰
Rica ederim ne demek🥰
İlk gebelik şekeri çıktığı zaman neredeyse sokaktan geçen insanlara soracaktım😃
Diyet yaptıkça her kontrole gidip gelince alışmıştım boşuna kendimi ve bebeğimi o kadar strese sokmuştum

Rica ederim ne demek🥰
İlk gebelik şekeri çıktığı zaman neredeyse sokaktan geçen insanlara soracaktım😃
Diyet yaptıkça her kontrole gidip gelince alışmıştım boşuna kendimi ve bebeğimi o kadar strese sokmuştum
Evet haklısınızz 🥰🤭

X