Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ama sanırım bu konuya pek ilgi yok kk'da :)Yukarıda kalsın diye yazıyorum umarım cevap bulursunuz
çok teşekkürler.biz onkime yaptirdik.kafaniza takilan bir sey varsa cevaplayayim
biz saglikciyiz esimle .hematoloji doktorlarina danistik onlar onerdi.çok teşekkürler.
neden onkimi seçtiniz? yaşam bankasının daha çok adının geçtiğini gördüm acaba reklamdan mı, onkim daha mı mantıklı bilemediğimden soruyorum.
ücretleri nelerdi?
en önemlisi de yani daha çok deneysel bir şey demişler kk'da bazı yerlerde, türk hematoloji derneği saçma demiş vs okudum, boş bir umuda mı para vereceğim diye düşünür gibiyim :)
çok teşekkür ederim cevabınız için. ben de istiyorum ama bakalım iyice araştırmaya çalışıyorum hem maddi hem mantık yönünden. çok teşekkürler tekrardan :)biz saglikciyiz esimle .hematoloji doktorlarina danistik onlar onerdi.
acikcasi firma farki var mi bilmiyorum. hepsini tek tek arayin.saklama kosullarini ucreti ozellikle de sonrasinda odenecek yillik ucreti nasil belirlediklerini sorun.
surecte firmaya karar verdiniz o bolgedeki kisi ile irtibata geciyorsunuz.dogum baslayinca geliyor o arada sadece kordon kaninin alincagi tup parasi veriliyor 500 tl gibi hatirliyorunm emin degilim ama.kani alip kendileri gonderdikten sonra kanin saklamaya uygun olup olmadigi arastiriliyor.olasi enfeksiyon gibi durumlar .saklanmaya uygunsa ucreti yatiriyorsunuz.
ben maddi imkanim varken Allah korusun ilerde pisman olma ihtimalini goze alamadim .geri donusu yok cunku giden para olsun aklimizda kalmasin dedik
biz de cok arastirdik ama sordugumuz her hoca onerdi yaptirmayi biz de vardir bi bildikleri dedik.2 3 profesore falan sordurmustuk hastanedeçok teşekkür ederim cevabınız için. ben de istiyorum ama bakalım iyice araştırmaya çalışıyorum hem maddi hem mantık yönünden. çok teşekkürler tekrardan :)
Bende düşünmüştüm hatta arkadaşımın eşi orada çalışıyor. Fiyatları çok pahalı geldi bana. Dolar üzerinden yapılıyor ama TL olarak 3bin veriyorsunuz sonra her yıl 800 TL ödüyorsunuz. Kaç yıl saklanacak ise artık.Merhaba, nasipse 2 ay sonra dogumum var. Kordon kanini saklamak istiyorum bebegimin ama bilgi sahibi degilim.
Bu konuda bana yardimci olabilecek, bu isi kendi dogumunda yapan ya da bilgi sahibi olan birileri var midir?
evet var bu arada .zaten firmalar acikliyor hangi hastalikta kullanilmis gibi kisisel bilgileri vermeden tabiteşekkür ederim cevaplar için. boş vaktimde kullanıldığı hasta örneklerini araştırıcam, nelerde başarılı olmuş diye. 40 kiloya kadar ya da 15 sene işe yarar tarzı bişey çok önemli değil aslında önemli olan ve benim bilgi sahibi olmadığım konu kullanılıp kurtarılan hasta var mı. araştırınca buraya da aktarırım.
Rica ederimÇok teşekkür ederim ama sanırım bu konuya pek ilgi yok kk'da :)