• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kordon dolanması ile normal doğum

Fundaa_aa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
418
289
18
36
Merhabalar
Bebeğimin boynuna kordon dolanmış doktor normal doğum içün engel değil çok kısalıp bi aksilik olursa sadece yüzde 5 sezeryana dönebiliriz dedi ama panikledim. Normal doğumda kordon dolanmış doğum yapan var mu

Eltim kordon dolanmış bebeğini normal dünyaya getirdi. 2 kez dolanmıştı boynuna. Ama Drlar anlayamadı Doğumdan önce. Sancısı b türlü düzene girmiyordu. 17 saat sancı sonunda zor bir Doğum oldu. Dr eğer tek kat dolansaydı yada bu kadar sıkı olmadaydı kolay doğardı ama iki kat olunca bebek zorlanmış kendini ittirmemiş Doğum kasılması yapamamış yavrum.

Eltim kordon dolanmış bebeğini normal dünyaya getirdi. 2 kez dolanmıştı boynuna. Ama Drlar anlayamadı Doğumdan önce. Sancısı b türlü düzene girmiyordu. 17 saat sancı sonunda zor bir Doğum oldu. Dr eğer tek kat dolansaydı yada bu kadar sıkı olmadaydı kolay doğardı ama iki kat olunca bebek zorlanmış kendini ittirmemiş Doğum kasılması yapamamış yavrum.
Benim bebeğimde de tek tur dolanmış Yen'i öğrendim. Dr problem etmiyor böyle çok doğurttum diyor ama ben çok endişe ediyorum normal Doğum istiyordum neler olck bakalım

Rizeli-53 Rizeli-53 sen temmuz anneleri grubunda değil miydin hiç yazmadın son zamanlarda bebişin doğdu mu ne durumdasın listede hala adın var da

Back