Merhaba tabiki Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Ben özel olarak yakından takip edildim bebek ile benim aramdaki kan akışına dikkat edildi. Kendim protein ağırlıklı besledim. Başka aklıma gelmeyebilir siz merak ettiklerinizi sorun.merhaba bende sorunlarla mücadele ediyorum cok uzuluyorum bana bilgi verir misiniz sizinle konusmak isterım sizin içinde uygunsa
Merhaba tabiki Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Ben özel olarak yakından takip edildim bebek ile benim aramdaki kan akışına dikkat edildi. Kendim protein ağırlıklı besledim. Başka aklıma gelmeyebilir siz merak ettiklerinizi sorun.
Bizden aminiyosentez istenmedi detaylı ultrason da herhangi bir sorun görmediler yani organları ile alakalı bir sorun. Düzenli olarak bebek ve benim aramdaki kan akışına dikkat edildi. Erken doğum riski olmadı.Canım meraba bu süreçte doktor amniyosentez istedimi sizden erken doğum riski var diyorlar doğrumu aceba genel olarak sen nelere dikkat ettin benim için önerebileceğim bir şey var mi.
ben de bu durumdayım yukarıda yazmıştım cevap alamamıştım. benim ikizlerimden kız olanda tek arter tespit edildi, benim merak ettiğim ekogram ve detaylı ultrason kaçıncı haftalarda çekildi sizin bilgi verirseniz çok sevinirim.Bizden aminiyosentez istenmedi detaylı ultrason da herhangi bir sorun görmediler yani organları ile alakalı bir sorun. Düzenli olarak bebek ve benim aramdaki kan akışına dikkat edildi. Erken doğum riski olmadı.
peki normal doğum için bi sorun teşkil ediyor muu sezeryan demisssinizMerhaba arkadaslar daha önce yazmıstım bende 19. Haftada tek arter problemi nedeniyle amniosentez yaptırdım sonuclar temiz cıktı suan 37.1 gunluk gebeligim 2. Sezeryan olacagım icin 28 nisanda dogum yapıcm gelisimi gayet iyi hic canınızı sıkmayın. Bende cok uzuldum konuyu cok arastirdim dogumdan sonra yine yazarim
hayır benim 2. gebeligim ilki sezeryan oldugu icin mecburen sezeryanpeki normal doğum için bi sorun teşkil ediyor muu sezeryan demisssiniz
Col sevindim güle güle büyütsün bebeğini inşallah hayırlı olsun. Benimde. Bugün ki doktor kontrolünde tek atter olduğunu söyledi sonra daha ayrıntılı usg yapıldı herşeyi iyi çok şükür sadece düşük kilolu olabilir dediler ama çok endoseliyim.Merhaba ben bir hafta önce dogum yaptım daha önce yazmıstim cok endiselendim amniosentez yapılmıstı tek arterden dolayı gununde gayet saglıklı 3200gr bir kızım oldu.
Bence hic endiselenmeyin bende cok endiselenmistim sukur gayet saglıklı kilosuda cok iyi.Col sevindim güle güle büyütsün bebeğini inşallah hayırlı olsun. Benimde. Bugün ki doktor kontrolünde tek atter olduğunu söyledi sonra daha ayrıntılı usg yapıldı herşeyi iyi çok şükür sadece düşük kilolu olabilir dediler ama çok endoseliyim.
35. Haftadayiz çok şükür tek arter im ize rağmen kilo alışmış normal..
Merhabalar, ben tek arterli bebeğim olduğunu ikili test yapılacağı zaman 14. Haftalarda öğrenmiştim ama doktor netleşmesi için detaylı ultrason vaktini beklemem gerektiğini söyledi, bazen bu haftalarda net görünmüyor dedi, ama malesef detaylı ultrasonda da tek arter olduğumuz kesinleşti ama çok şükür fetal eko bile çekildi, hiç bir problemimiz çıkmadı, 25 gün önce sağlıklı bir erkek çocuğum oldu ama bütün gebeliğimi internette okuduğum kötü senaryoları kafamda kurarak geçirdim ve doğuma çok kötü bir enerjiyle girdim. Sanki hep bir sorun çıkacakmış gibi korktum o yüzden doğumum da çok zor oldu çünkü normal doğum yaptım, burdan tüm annelere moral vermek için yazıyorum bemim yaptığım gibi yapmamaya çalışın, evet çok zor ama içinizi ferah tutun, tek arterde ek bir anomali yoksa erken doğum bile düşük bir ihtimal.35. Haftadayiz çok şükür tek arter im ize rağmen kilo alışmış normal..
SIZE KESİNLİKLE KATILIYORUM AYNI SORUN BENDE De VARDI 10 GÜN ÖNCE NORMAL DOĞUM YAPTI VE Bebek 4 KILOYDU. .Merhabalar, ben tek arterli bebeğim olduğunu ikili test yapılacağı zaman 14. Haftalarda öğrenmiştim ama doktor netleşmesi için detaylı ultrason vaktini beklemem gerektiğini söyledi, bazen bu haftalarda net görünmüyor dedi, ama malesef detaylı ultrasonda da tek arter olduğumuz kesinleşti ama çok şükür fetal eko bile çekildi, hiç bir problemimiz çıkmadı, 25 gün önce sağlıklı bir erkek çocuğum oldu ama bütün gebeliğimi internette okuduğum kötü senaryoları kafamda kurarak geçirdim ve doğuma çok kötü bir enerjiyle girdim. Sanki hep bir sorun çıkacakmış gibi korktum o yüzden doğumum da çok zor oldu çünkü normal doğum yaptım, burdan tüm annelere moral vermek için yazıyorum bemim yaptığım gibi yapmamaya çalışın, evet çok zor ama içinizi ferah tutun, tek arterde ek bir anomali yoksa erken doğum bile düşük bir ihtimal.
Maşallah, benim de oğlum 3.025 g doğdu çok kilolu değil ama düşük kilolu da denmez, kızım iki arterli yani normal olmazsına rağmen de 3 kilo doğmuştu zaten, benim canımı sıkan internetteki anomali ihtimalleriydi, inanmaya kalksak nerdeyse normal bir çocuk doğurma ihtimalim yokmuş gibiydi, çok kötü geçti gebeliğimSIZE KESİNLİKLE KATILIYORUM AYNI SORUN BENDE De VARDI 10 GÜN ÖNCE NORMAL DOĞUM YAPTI VE Bebek 4 KILOYDU. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?