Cnm bügünde kadar gelişim geriliği olmadıysa bundan sonra olsa bile bebeği alsalarda bnce sıkıntı çıkmaz galibakonuyu hala takip eden var mı bilmiyorum ama benimde bebeğimin kordonunda tek arter varmış.doktor hareketlerini saymamı günde 8 kere hareket etmesi gerektiğini eğer hareketlerinde azalma olursa hemen gelmemi söyledi. bebeğimde gelişim geriliği olabilirmiş.herhangi bir anomaliyle dünyaya gelebilirmiş.Rab bim bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıkla gelsin meleklerimiz....
Darısı bana inşallah. Güle güle büyütün bebeğinizi hayırlı olsunCanım şart mı yaptırman doktorun ne dedi bi sıkıntı var mıymış? Ben doğum yaptım çok şükür kızım iyi sadece biraz küçük o da kime neye göre demem o ki 3 kg doğdu çok şükür
Merhaba.bende ayni durumdayim. Daha kapsamli yazarsan sevinirim. Su an 23. Haftamdayim. Sen kacinci haftanda dogum yaptin?Merhaba bende tek arter tek ven dolayısıyla tüm hamileliği korku ve endişe ile geçmiş biriyim. Gebeliğimin 20. Haftasında öğrendim bu durumu. 2.5-3 haftalık bir gelişme geriliğimiz vardı. Aminiyosentez yerine Amerika da yapılan bir test onerdi bir doktor fakat yaptırmadim. Bende birkaç doktora gittim bazıları hastaneye bile kabul etmedi risk alamam dedi. Benim şansım kendi özel doktorum hep bu durumun olabileceğini sadece yakından takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sonuç olarak şuan 3.5 aylık çok çok şükür ki çok sağlıklı bir kızım var. Doğumdan sonra tüm organları da incelendi allah a hamd olsun hiçbir sknti yok. Sadece biraz küçük doğdu 2660 olarak. Bu konuyla ilgili ne sorulursa cevaplarim. Ben çok aradım sonucu mutlu olan hikâyeleri. Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Mrb Canım arkadaşta cevap verir muhtemelen ama ben yaşadıklarımı yazayım sana 27.haftada farkettiler kendi doktorum endişelenmememi sadece düşük kilolu doğabileceğini her bebeğin 4 kg doğmak zorunda olmadığını anlattı ama gel görki hamileliğimin sonuna kadar uyumadım desem yeri keşke o günleri bu kadar stresli yaşamasaydım kontrolleri sıklaştırıyor doktor ve hareketlerini sayıyorsun hergün naçizane tavsiyem sol tarafına yatman o Zaman hem Bebek daha rahat beslenebiliyo . Sonuç itibariyle 38.haftanın sonunda sezeryanla doğum yaptım (bebeğim ters duruyordu çünkü) çok şükür sağlıklı kızım sende dua et korkma merak ettiğin birşey olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruzMerhaba.bende ayni durumdayim. Daha kapsamli yazarsan sevinirim. Su an 23. Haftamdayim. Sen kacinci haftanda dogum yaptin?
Merhaba ben 38. Haftada kendi isteğim ile sezeryan yaptım. Doktorum bu durumun sık rastlanan bir durum olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi. Doktorun runuzun sizi rahatlatmasi çok önemli. Çevremde biri daha skntisiz 3100 gr olan bir bebek dünya ya getirdi. Bende o günlerimi stres içinde boşa geçirmişim. Şimdi binlerce kere sukur yanımda uyuyor miniğim. Başka ne sormak isterseniz cevaplarım.Merhaba.bende ayni durumdayim. Daha kapsamli yazarsan sevinirim. Su an 23. Haftamdayim. Sen kacinci haftanda dogum yaptin?
merhaba bende sorunlarla mücadele ediyorum cok uzuluyorum bana bilgi verir misiniz sizinle konusmak isterım sizin içinde uygunsaMerhaba bende tek arter tek ven dolayısıyla tüm hamileliği korku ve endişe ile geçmiş biriyim. Gebeliğimin 20. Haftasında öğrendim bu durumu. 2.5-3 haftalık bir gelişme geriliğimiz vardı. Aminiyosentez yerine Amerika da yapılan bir test onerdi bir doktor fakat yaptırmadim. Bende birkaç doktora gittim bazıları hastaneye bile kabul etmedi risk alamam dedi. Benim şansım kendi özel doktorum hep bu durumun olabileceğini sadece yakından takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sonuç olarak şuan 3.5 aylık çok çok şükür ki çok sağlıklı bir kızım var. Doğumdan sonra tüm organları da incelendi allah a hamd olsun hiçbir sknti yok. Sadece biraz küçük doğdu 2660 olarak. Bu konuyla ilgili ne sorulursa cevaplarim. Ben çok aradım sonucu mutlu olan hikâyeleri. Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?