• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama köpük boyada loreal mi koleston mu?

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar kahve tonlarında bi boyayla röflemi kapatacağım ilk kez kendim boyayacağım için köpük boyalar uygulamadaki kolaylığından ilgimi çekti

koleston mu loreal mi önerirsiniz köpük boyada

kolestonu hiç bi şekilde önermiyorum. inanılmaz derecede saçımı döktü. yani iyi gelenler memnun kalanlar olabilir ama bana böyle bi etkisi oldu. kolestonun diğer tüp boyalarında öyle bir sorun yaşamadım.

loreal hakkında bir fikrim yok.

kolestonu hiç bi şekilde önermiyorum. inanılmaz derecede saçımı döktü. yani iyi gelenler memnun kalanlar olabilir ama bana böyle bi etkisi oldu. kolestonun diğer tüp boyalarında öyle bir sorun yaşamadım.

loreal hakkında bir fikrim yok.

bilmem ben kolsetonun kopuk boyasından memnun kalmıstım rengıde tam tutturuyor

teşekkürler arkadaşlar

tam tutmasına çok sevindim :23:

kolestonu öneririm, rengi tam tutuyor hem de uzun süre akmıyor. hele de röfleli saçı koyulaştırmak için ideal diyorum.

hep koleston kullanırdık annem ben ancak geçen hafta anneme schwarzkopf açık kızıl kestane boyadık müthiş oldu saçları,yumuşacık ve ren de çok hoş.

kolestonu öneririm, rengi tam tutuyor hem de uzun süre akmıyor. hele de röfleli saçı koyulaştırmak için ideal diyorum.
teşekkürlerrr :13:

hep koleston kullanırdık annem ben ancak geçen hafta anneme schwarzkopf açık kızıl kestane boyadık müthiş oldu saçları,yumuşacık ve ren de çok hoş.

peki schwarzkopf'un köpük boyası var mı ben ilk kez boyayacağımda kolay olsun istiyorum :18:

evet canım var hem de o kadar kolay ki uygulaması bayıldık walla. köpük boya olayı süper zatennn:D söylediğim renk köpük boya ve kahve kestane kızıl arası bişey .

evet canım var hem de o kadar kolay ki uygulaması bayıldık walla. köpük boya olayı süper zatennn:D söylediğim renk köpük boya ve kahve kestane kızıl arası bişey .

tamam canm çok teşekkürler yorumlara baktım forumdada genel olarak loreal ve kolestonun köpük boyalarından memnun kalınmamış zaten :ssz:

Back