• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köprüyü geçene kadar bize dayı dedi .

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Hanımlar iyi akşamlar ..
Konu açmıştım bu konuyla ilgili ..
Dayım eşinden ayrıldı ben hamileyim yeni tanışmak istediği bayanı bize getirdi bir günlüğüne diyerek aylarca kaldılar ben hamileyken bende ..
Genelde hep zoraki oldu ..
Eşimin iyi niyetli liginden de olduğunu düşünüyorum ( hep bizde öyle olabilirlik vs diyerek acıdığını söyledi)
Her seferinde dayım size gelebilirmiyiz dediğinde bir bahane buldum ama napıp ne edip eşime acıtasyon yaparak gelip her geldiğindede haftalarca kaldı ..
Tam o günleri atlattık derken rahat tavırları gerçekten sinirlerimi hoplatıyorr.
Eski eşinden ayrıldı ( boşanma işlemleri yapıldı )
Şimdiki bayanla birlikte yaşıyorlar ama evlenmiyorlar. ( burası beni ilgilendirmiyor )
Evimize yakın bir yerden ev tuttu ..
Sürekli aileye dahil olup ablam ve küçük kardeşim hakkında söz hakkı varmış gibi davranıyor sürekli birbirimizin arkasından kınuştuğunu fark ediyoruz ..
Bana babam hakkında kardeşim hakkında birşeyler söylüyor ..
Umursamıyordum ama önünü alamaz olduk ..
Annem kalp hastası ani sinire veya kafasını herhangi birşeye taktığında çarpıntısı oluyor 3 kez anjiyo oldu hastanelik oluyoruz en ufak bir olayda.
Biz ailecek dikkat ettikçe dayımı çoğu kez uyardıkca bize olan tepkisi ( sizin annenizse benimde kardeşim )
Herneyse bugün ablam fotoraf atmış 2.üniversitesi son sınıfı dil eğitimi için yurt dışına çıktı .
Denize girerken gün batımında arkadan fotoraf çekilip atmış istgramına ..
Ama önce atıp sonra gizliyor dayımı felan ..
Hemen attıktan sonra dayım görmüş ..
Ablam 30 yasında attığı fotoğraftan kimene ..
Ama dayım yememiş içmemiş annemi aramış annemde büyük kiz hasta felan diyince çıplak denize giriyor sen kızının ne halt yediğini biliyormusuun diye anneme birçok şey söylemiş ..
Annemi aradım anladım moreli bozuk .
Anlattırdım öğrendim dayıma hemen mesaj attım
- Dayı ablam 30 yasında ne yapıcağını ne giyiceğine ne sana nede bana sorar anneme bunu söylemek sanamı düştü moreli bozuk bişey olur diye biz diken üstündeyiz yaptığın hoş değil bir daha söyleme annem görseydi zaten önemsemezdi bunu gibi şeyler yazdım dayımda hemen (ok) yazdı sadece ..
Anlama söylemek istemiyorum bir daha olayı baya büyütür.
Bu arada dayım evi tutarken babamın kredi kartını alıp 4 liraya yakın borç yapmış ve babam annem üzülmesin diye üstünü örtüyor ..
Boşluğuma geldi ödicem dedi diyor babam .
Bide babamı burda birçok kişi tanır babamın adını vererek ödicem diye bir yerden alışveriş yaptı zar zor ödettikk.
Evi tuttuğunda eşime ustaya para vericeğime tadilatı sen yap evin parasını sana veriyim dedi eşim günlerce işe gitmedi tadilatı yaptı ( utanmasa bizi borçlu çıkarır )
Gecen babam arabada oturuyor enişte karttan 2 milyar Çeksene işim var diyor babam çekemem diyor ya ne kadar çekersen çek ver diye babama söyleniyor babamda yok para diyip kestirip attı.
Bide eşinden ayrılınca 1 sene kadar annemde kaldı biz söyleyince dayı borcun var diye ben bir kere çerez almıştım size gelirken sigara almıştım bir kerede diye bizi borçlu çıkartıyor
Ben söylenincede annem yeter artık didişmelerinizden Yoruldum diyor .
Kardeşimle bir daha dayımla konuşmamaya karar verdik ama babam her seferinde eşşeğin hattrı yoksa sahibinin vardır diyor ..
Anneniz üzülmesin diyor ne yapıcağımızı gerçekten şaşırdık ..

Ne kadar arsiz bir adammis oyle.
Insan daha yegeninin ufak tefek seylerini gormemezden duymamazdan gelir.

Sosyal medyadan tamamen engelleyin bence. Hakettigi gibi de okkali bir konusma yapin ve mesafenizi koruyun.
Belki 50. Konuşmam ama fayda etmiyor ..
Annemin evini yol gecen hanına çevirdi musaitmisin vs demeden pat giriyor ..
Kafasına göre takılıyor ne desem ne konuşsam anlamıyor ..
Daha 1 ay önce baya uzun sürecek bir konuşma yaptım .
6 aylık bebeğimi uyuttum içeri girdim kardeşimle yemek yapıyoruz bebeğim uyurken eline sigara koymuş fotoraf çekmiş tartışmaya kadar gitti durum ama anlamıyor ne desem fayda etmiyor ..
Artık anneminde arada kalmasını istemiyorum .

Of çok b.ktan bi durum ya ama babanın lafını beğendim eşeğin hatri yoksa da sahibinin var demesi ne tatli adammış. Kendi aranızda oturup konuşun; bu adam para alıp vermiyor, borç takıyor, kimseye saygı duymuyor ve dahası hoşlanmıyorsunuz. O zaman az diyalog kurulacak, o geldi mi gidilecek, vs. Anneniz de ne yapsın kardeşi işte seviyor ama sizi anlayacaktır o ne kadar isterse o kadar konuşsun ama uyarin biz boyle yapıcaz söylenirse duymazdan gel alışır zamanla diye.
Aslında bu tipleri dizilere koyunca komedi diye izliyoruz hep diyorum gerçek hayatta tahammül edemeyeceğimiz şeylere filmlerde dizilerde gülüyoruz:) evin aylak kayinçosu:)

Yüzsüzlüğü iyice ele almış.Kendi evine çıktıktan sonra araya iyice mesafe koyun eşinizide uyarın bu konuda.

Hiç muhatap olmayın koca adam kardeşini de mi düşünmüyor. Beleşçilik diz boyu. Bu olaylar tuz biber olsun tamamen koparın bağınızı bir de sosyal medyadan çıkarın ne işin var her şeyi yetiştiren adamın.

Senin dayının amca versiyonu var bende ahhh ahhh anlatmayayım silip atın annen karfeşim derse yandın öyle kardeş ya kahırdan öldürür ya katil eder insanı biz neler yaşadık sildiğimiz halde kurtulmaya bakın

Onlarda arsızlık yüzsüzlük diz boyu olduğu için zaten kurtulmak da zor oluyo

bence erkeklerden yuz buluyo. esiniz yada babaniz annenizin olmadigi yerlerde ters dqvranmali bence. bide bu boyle bitmez yarin birgun babanizin tanidigi baska bir esnaftan esya alir babaniza yazdirir yada akrabalardan para alirda aylar sonra haberiniz olur.bu modeller boyle cunku.. bizdede var aynindan seneler gecti adam yaslandi ama hic degismedi. taktida takti hepimize. alisveris yaptigimiz elden odemeli yerlerden alisveris yapmis haberimiz yok. sonradan ogrendik. bakkal gelir ekmek.seker almistiniz der meger bize yakin ev tutmustu ordan gelip adimiza yazdiriyormus delirirdik.ama nekadar kizsakta atsan atilmaz satsan satilmaz diye bide muhabet sohbet ile oyle bir kandirirki seni ,bir bakmissin kizginligin gecmis yine samimi oluvermissin. bence onleminizi alin. olmadi diger dayilardan yardim isteyin

Dayı tuhaf ama siz de tuhafsınız ailece. Ablanızın kartı niye dayıda ya? Olabilir mi bu derece sanimiyet millet eşine vermiyor kartını ki hakli bu devirde. Dayım haftalarca bende kalacak hem de yeni eşiyle ne alaka ya ne münasebet, eşim yüz veriyormus... Falan mümkün mu?? Sizin ilişkinizde bi tuhaflık var .dayı değil de ailenin ergen çocuğu gibi davranıyorsunuz. O dayıya bayramdan bayrama ziyaret çok bile.

Hanımlar iyi akşamlar ..
Konu açmıştım bu konuyla ilgili ..
Dayım eşinden ayrıldı ben hamileyim yeni tanışmak istediği bayanı bize getirdi bir günlüğüne diyerek aylarca kaldılar ben hamileyken bende ..
Genelde hep zoraki oldu ..
Eşimin iyi niyetli liginden de olduğunu düşünüyorum ( hep bizde öyle olabilirlik vs diyerek acıdığını söyledi)
Her seferinde dayım size gelebilirmiyiz dediğinde bir bahane buldum ama napıp ne edip eşime acıtasyon yaparak gelip her geldiğindede haftalarca kaldı ..
Tam o günleri atlattık derken rahat tavırları gerçekten sinirlerimi hoplatıyorr.
Eski eşinden ayrıldı ( boşanma işlemleri yapıldı )
Şimdiki bayanla birlikte yaşıyorlar ama evlenmiyorlar. ( burası beni ilgilendirmiyor )
Evimize yakın bir yerden ev tuttu ..
Sürekli aileye dahil olup ablam ve küçük kardeşim hakkında söz hakkı varmış gibi davranıyor sürekli birbirimizin arkasından kınuştuğunu fark ediyoruz ..
Bana babam hakkında kardeşim hakkında birşeyler söylüyor ..
Umursamıyordum ama önünü alamaz olduk ..
Annem kalp hastası ani sinire veya kafasını herhangi birşeye taktığında çarpıntısı oluyor 3 kez anjiyo oldu hastanelik oluyoruz en ufak bir olayda.
Biz ailecek dikkat ettikçe dayımı çoğu kez uyardıkca bize olan tepkisi ( sizin annenizse benimde kardeşim )
Herneyse bugün ablam fotoraf atmış 2.üniversitesi son sınıfı dil eğitimi için yurt dışına çıktı .
Denize girerken gün batımında arkadan fotoraf çekilip atmış istgramına ..
Ama önce atıp sonra gizliyor dayımı felan ..
Hemen attıktan sonra dayım görmüş ..
Ablam 30 yasında attığı fotoğraftan kimene ..
Ama dayım yememiş içmemiş annemi aramış annemde büyük kiz hasta felan diyince çıplak denize giriyor sen kızının ne halt yediğini biliyormusuun diye anneme birçok şey söylemiş ..
Annemi aradım anladım moreli bozuk .
Anlattırdım öğrendim dayıma hemen mesaj attım
- Dayı ablam 30 yasında ne yapıcağını ne giyiceğine ne sana nede bana sorar anneme bunu söylemek sanamı düştü moreli bozuk bişey olur diye biz diken üstündeyiz yaptığın hoş değil bir daha söyleme annem görseydi zaten önemsemezdi bunu gibi şeyler yazdım dayımda hemen (ok) yazdı sadece ..
Anlama söylemek istemiyorum bir daha olayı baya büyütür.
Bu arada dayım evi tutarken babamın kredi kartını alıp 4 liraya yakın borç yapmış ve babam annem üzülmesin diye üstünü örtüyor ..
Boşluğuma geldi ödicem dedi diyor babam .
Bide babamı burda birçok kişi tanır babamın adını vererek ödicem diye bir yerden alışveriş yaptı zar zor ödettikk.
Evi tuttuğunda eşime ustaya para vericeğime tadilatı sen yap evin parasını sana veriyim dedi eşim günlerce işe gitmedi tadilatı yaptı ( utanmasa bizi borçlu çıkarır )
Gecen babam arabada oturuyor enişte karttan 2 milyar Çeksene işim var diyor babam çekemem diyor ya ne kadar çekersen çek ver diye babama söyleniyor babamda yok para diyip kestirip attı.
Bide eşinden ayrılınca 1 sene kadar annemde kaldı biz söyleyince dayı borcun var diye ben bir kere çerez almıştım size gelirken sigara almıştım bir kerede diye bizi borçlu çıkartıyor
Ben söylenincede annem yeter artık didişmelerinizden Yoruldum diyor .
Kardeşimle bir daha dayımla konuşmamaya karar verdik ama babam her seferinde eşşeğin hattrı yoksa sahibinin vardır diyor ..
Anneniz üzülmesin diyor ne yapıcağımızı gerçekten şaşırdık ..
Offf okurken darlandım atın şu asalağı evden

Back
X