-
- Konu Sahibi Edamustafatgra
Ya bu çok göreceli aslında bana göre evet ( şöyle mesela kol hareketi yapıyorum işte kol çalışıyorum orada ki kemiklerim çayır çayır ediyor o da ağrıyor ) ama doktor bunun ağrı yapmayacağını ağrı yapan şeyin aynı yerde olan tendon aşınması olduğunu söyledi. Aldıracaktım bir çok doktor gereksiz dedi vazgeçtimAgri yapıyor mu koprucuk kemiginde ki lipom
Kizlar gerçekten aklimi kaçıracak gibi oluyorum
Ya kansersem diye. Bi tek ben mi böyle takıntıyım acaba
Hiç doktora gittin miKizlar gerçekten aklimi kaçıracak gibi oluyorum
Ya kansersem diye. Bi tek ben mi böyle takıntıyım acaba
Koprucuk kemigim icin henuz gitmedim cok korkuyorumHiç doktora gittin mi
3 kez girdim homejendir reaktif lenf yazıyor ultrasona girdiysen birşey yok dedilerse üstüne düşme stres yapma strestende çoğalıyo kasığımda ki çok çok küçüldü boynumdaki hala duruyor çünkü sürekli oynuyorumMerhaba karın raporunuzda ne yazıyor acaba benimde kasıkta karnımda ve boynumda var korkuyorum ama
Bana Prof doktorum şişlikleri zaman kaybolmazlar aynı boyutta ömür boyu kalır dedi3 kez girdim homejendir reaktif lenf yazıyor ultrasona girdiysen birşey yok dedilerse üstüne düşme stres yapma strestende çoğalıyo kasığımda ki çok çok küçüldü boynumdaki hala duruyor çünkü sürekli oynuyorum
Çünkü koltukaltındaki lenf nodu reaktif görünümde değil. Şeklini sıkıntılı gördükleri için atlamak istemiyorlar
Anlamadığım neden 3 ayda bir bende biyopsi oldum temiz geldi 2 yıldır boyu vs aynı bazen çene altındakiler şişip iner ama doktor hiç sürekli kontrolle gel demedi size neden dediler acaba
Bana zamanla küçülür demişti doktor ama ben doğumdan sonra enfeksiyon geçirmiştim bi kaç yerdenBana Prof doktorum şişlikleri zaman kaybolmazlar aynı boyutta ömür boyu kalır dedi
Benim ki de bir ara reaktif değildi zamanla reaktif e döndü sizinki yıllardır hiç reaktif görünmedimiÇünkü koltukaltındaki lenf nodu reaktif görünümde değil. Şeklini sıkıntılı gördükleri için atlamak istemiyorlar
En son geçen sene girdim usg ye o zaman çokta sıkıntı görülmedi 3 ay sonra gel dediler ama gidemedim artık sürekli git gel bıkkınlık gelmişti.Benim ki de bir ara reaktif değildi zamanla reaktif e döndü sizinki yıllardır hiç reaktif görünmedimi
Sureklı Mr vs gırmek ıyı degıl dıyorlar bende de 3-4 yıldır varlar kasık boyun koltuk altı koltuk altındaki kayıyor ama diğerleri oval korteksı kalın sabit doktor küçülmeyecek dedi senınleler rekatıf kötüye dönmez dedi patolojı doktoru Prof hematolojı şimdi de sağ bacağımda kasıgıma 4-5 cm ıleeden yırtık ameliyatı oldum kasıkta lenfe 1.5 cm kadar yenisı eklendi buyur diye korkuyorum ama doktor operasyon sonrası kesiden dolayı normal dedı bana ınmesı zaman alır ıner antıbıyotık bile vermedı3 ayda bir kontrole çağrılıyordum. Her defasında boyun koltukaltı kasık usg istendi ve kan tahlili periferik yayma. Tüm karın baktılar bir kaç kez sıkıntı yok oralarda. 1 yıldır gitmiyorum ama gitmem lazım çok ihmal ettim maalesef. Mr tomografi istenmedi. 2 kez biyopsi yapıldı
merhaba canım dr ne dedi benim de böyle damar kayar gibi bir şeyler geldi elimde çok minikHerkese merhaba. 2 ayda bir grip oluyorum. cok hasta oldum. Daha yeni toparlaniyorum. Koltuk altimda lenf bezi sisligi buldu dr 2 hafta önce enfeksiyondan dedi. Koltuk altim hala ağrıyor. Koprucuk kemigim ve omzum da agriyor. Koprucuk kemiğinin orada elime kayan bir sislik geldi bastirinca. Cok moralim bozuk cok korkuyorum. Benim bgibi koprucuk kemiginin ustunde lenf bezi sisligi olan var mi
merhaba canım dr ne dedi benim de böyle damar kayar gibi bir şeylerHerkese merhaba. 2 ayda bir grip oluyorum. cok hasta oldum. Daha yeni toparlaniyorum. Koltuk altimda lenf bezi sisligi buldu dr 2 hafta önce enfeksiyondan dedi. Koltuk altim hala ağrıyor. Koprucuk kemigim ve omzum da agriyor. Koprucuk kemiğinin orada elime kayan bir sislik geldi bastirinca. Cok moralim bozuk cok korkuyorum. Benim bgibi koprucuk kemiginin ustunde lenf bezi sisligi olan var mi
ne yaptın canım bendede var aynı durum aynı yerde de gittin miHerkese merhaba. 2 ayda bir grip oluyorum. cok hasta oldum. Daha yeni toparlaniyorum. Koltuk altimda lenf bezi sisligi buldu dr 2 hafta önce enfeksiyondan dedi. Koltuk altim hala ağrıyor. Koprucuk kemigim ve omzum da agriyor. Koprucuk kemiğinin orada elime kayan bir sislik geldi bastirinca. Cok moralim bozuk cok korkuyorum. Benim bgibi koprucuk kemiginin ustunde lenf bezi sisligi olan var mi
ne yaptınız acaba bendede var aynı yerde minik damar gibi kayıyorMerhaba benim de 4 aya yakındır sağ boyun yan tarafında var kbb doktoruna gittim antibiyotik tedavisi verdi bir hafta kullandım fakat geçmedi somra tüm bıyun usg yapıldı radyolog gayet normal herkeste olur dedi sol tarafımdada olduklarını söyledi hepside reaktif korkma dedi sağ tarafımdaki 15 mm di ve ben çok kafaya taktım geçen gün neredeler acaba diye ve sol tarafımla çok oynadım daha aşağılara inince köprücük kemiğinin üst tarafında kalan boşlukta boyuna yakın bölgedede küçük elimin altında kayan bişey farkettim hemen genel cerrahi doktoruna gittim oda ultrasonla baktı 0.56 mm ve reaktif olduğunu korkulacak bişey olmadığını söyledi ama ben kaç gündür internette deli gibi araştırıyorum ve beni çok tedirgin ediyor oluduklarım doktor ilaçta vermedi 3 ay sonra gelirsin tekrar bakarız dedi
erbaba canım köprücük kemiğindekine dr ne dedi normalmiymiş neden olur köprücük kemiğinde kolay kolay olmuyor bendede var daha dr gitmedimOlabilir… benim boynumda reaktif lenf nodu vardı. Sürekli kafayı yemiştim ultrasona gitmekten. Bir gün ultrason çeken doktor dedi ki; neden bu kadar panik yapıyorsun herkes de olur bu. Benim köprücük kemiğimde var ve bu hiç küçülmedi,öylece kalıyor. Daha sonrasında ultrason çektirmeyi bıraktım
merhaba canım köprücük kemğindeki hala duruyor mu boyutu nasıl drlar ne dediKoltukaltından oldum 2 kez. Küçüktü ama şekli düzgün değildi. Ama bir şey çıkmadı 4-5 yıldır benimleler