Koprucuk kemigi üzerinde lenf bezi olanlar var mi

1 ay önce usg ye girdim hepsi aynı duruyor. reaktif devam ediyor.
1 ay sonra tekrar var bu sefer ek olarak iç batın da çekecekler. Uzun zamandır iç batın yapmamışlardı bi kontrol edelim dediler.
Kan tahlili yapıyorlar her defasında çok ayrıntılı onlar temiz çıkıyor.

Kafanıza takmayın 5 yıldır var bende çok şükür sıkıntı yok biyopsilerde temiz çıktı. Nodlar duruyor takipteyim
Biyopsi ignelimli oldu için parça alınarak mı

Herkese merhaba. 2 ayda bir grip oluyorum. cok hasta oldum. Daha yeni toparlaniyorum. Koltuk altimda lenf bezi sisligi buldu dr 2 hafta önce enfeksiyondan dedi. Koltuk altim hala ağrıyor. Koprucuk kemigim ve omzum da agriyor. Koprucuk kemiğinin orada elime kayan bir sislik geldi bastirinca. Cok moralim bozuk cok korkuyorum. Benim bgibi koprucuk kemiginin ustunde lenf bezi sisligi olan var mi
Gecti mi acaba benimde var ve tesadufen tomografide fark edildi cok korkuyorum

Olabilir… benim boynumda reaktif lenf nodu vardı. Sürekli kafayı yemiştim ultrasona gitmekten. Bir gün ultrason çeken doktor dedi ki; neden bu kadar panik yapıyorsun herkes de olur bu. Benim köprücük kemiğimde var ve bu hiç küçülmedi,öylece kalıyor. Daha sonrasında ultrason çektirmeyi bıraktım
Köprücük kemiginizdekinin boyutu ne kadardı ne sıklıkla ultrason cektirdiniz acaba hala duruyor mu

Back
X