Cok uzuldum Allah Rahmet eylesinKopegim bobrek ustu bezinde olusan bir tumor sebebiyle ameliyat sirasinda masada kalarak vefat etti. Simdi su basligi okumak icimi sizlatti.
Cok gecmis olsun, dilerim sizin guzeliniz kurtulur
Cok tesekkur ederim umarimBenim köpeğimde de arka patilerinde kitlenme oluyordu hala var ama yaşlılıktan dolayı tabi. (13 yaşında) 2 kere aynı veterinere götürdüyseniz eğer, farklı bir veteriner araştırıp yorumlarına vs bakarak oraya da gidebilirsiniz içiniz rahat etmiş olur hem de. Umarım iyileşir kendini toparlar kuzum ♥
Cok tesekkur ediyorum dualariniz icin..Çok severim husky leri ya
Çok asil çok tatlı oluyorlar
İnşallah şifa bulur dualarım sizinle
Çok çok geçmiş olsun benim yerime öpün
Başınız sağolsun çok üzüldümÇok geçmiş olsun. Bence de veterinerizi değiştirin. Böbrek hastalığı çok ciddi bir şeydir hayvanlarda. Tedavide gözle görülür değişiklik de yoksa hiç zaman kaybetmeyin. 1 saat bile çok değerli.
Benim kedimin önce ayağının birinde tökezleme oldu, aşırı pimpirik olduğumuzdan direk götürdük. Dediler ki sinek, böcek ısırmıştır (balkona falan çıkarmadığımız kedi, sineklilkli ev). Ağrı kesici vurup yolladılar. 3 gün sonra 2 ayağı birden sanki bir anda kırılmış gibi devrildi hayvan. Apar topar götürdük. Tromboembolizm olmuşPıhtı atmış kalbinden ve belden altına giden ana damarını tıkamıştı, yani bir nevi kangren olmuştu. Direk uyutalım çok acı çeker dediler ama biz uyutamadık. Prosedür uygulansın istedik, bu şekilde anca sabaha kadar dayanabildi (Gece 1'den sabah 7-8'e kadar "yaşayabildi") Çok kötü olunca dayanamadık ve uyuttuk. Ben bu kedime daha 1 ay öncesi diş temizliğinden tutun idrar tahliline kadar checkup yaptırmıştım ama veteriner kalp testlerini yapmamış Belki yapsa daha farklı olurdu herşey.
Cok tesekkur ederimkedim var duygularınızı anlayabiliyorum konuyla alakalı bir bilgim yok ama başka bir veterinere de götürseniz daha iyi olur gibi
çok geçmiş olsun bir an evvel düzelir inşallah
Cok uzuldum sizin yavrunuz icinÇok geçmiş olsun. Bence de veterinerizi değiştirin. Böbrek hastalığı çok ciddi bir şeydir hayvanlarda. Tedavide gözle görülür değişiklik de yoksa hiç zaman kaybetmeyin. 1 saat bile çok değerli.
Benim kedimin önce ayağının birinde tökezleme oldu, aşırı pimpirik olduğumuzdan direk götürdük. Dediler ki sinek, böcek ısırmıştır (balkona falan çıkarmadığımız kedi, sineklilkli ev). Ağrı kesici vurup yolladılar. 3 gün sonra 2 ayağı birden sanki bir anda kırılmış gibi devrildi hayvan. Apar topar götürdük. Tromboembolizm olmuşPıhtı atmış kalbinden ve belden altına giden ana damarını tıkamıştı, yani bir nevi kangren olmuştu. Direk uyutalım çok acı çeker dediler ama biz uyutamadık. Prosedür uygulansın istedik, bu şekilde anca sabaha kadar dayanabildi (Gece 1'den sabah 7-8'e kadar "yaşayabildi") Çok kötü olunca dayanamadık ve uyuttuk. Ben bu kedime daha 1 ay öncesi diş temizliğinden tutun idrar tahliline kadar checkup yaptırmıştım ama veteriner kalp testlerini yapmamış Belki yapsa daha farklı olurdu herşey.
Ultrasona gondermek istemedi veteriner cunku bobrek disinda tum organlar icin degerler normal aralikta cikti. Ultrason icin bayiltmasi gerektigini suanda gerek olmadigini soyledi. Bobrege yonelik ilaclar ve mama verdi ve 1 ay gozlemliycez dedi. İnsallah temiz cikar ilaclar ise yarar. Teşekkürler iyi dilekleriniz icin.Röntgen yada mr çekildi mi. Tokezlemesine normal diyemezler herhalde. İns herşeyi temiz çıkar. Başka veterinere goturmenizi gerekirse beyin mr cektirmenizi tavsiye ederim
Bu benim oglumÇok severim husky leri ya
Çok asil çok tatlı oluyorlar
İnşallah şifa bulur dualarım sizinle
Çok çok geçmiş olsun benim yerime öpün
Size nasıl güzel bakıyor yaBu benim oglum
İnsallah bize de sifa olur bu ilaclar mamalar. 6 yildir hic bir rahatsizligi yoktu nolduysa 3 hafta once oldu. Bir gunde halsizlesti noldugunu anlamadik. Benim canavar oglum gitti bi anda. Ben ilk oglumu da hep kemiklerle tavuk etleriyle cigerlerle besledim. Bir ogun mama yiyors abir ogun hep et yada kemik verdim. İlk oglumda hic sorun olmadi. 13 yil yasadi ve vafet etti. Acaba ben mi bir seye sebep oldum diyorum. Hep veterinerlerin aksine kopek dedigin kemik yer diye dusundum. Oglum 3 aylikti ozaman asilari sebebiyle evde besliyorduk kocaman kemikleri kemirmeye calisiyordu. Umarim benim hatamdan dolayi bu hale gelmemistir.Çok geçmiş olsun tüyü kadar ömrü olsunböbrek hastası olan bir kedi tanıyorum. Senelerdir (tahminim 10 senedir) böbrekler için uygun medikal mama kullanılıyor ve sağlığı iyi durumda.