cok gecmis olsun sizede bebeginize de bende ilk fark ettigimde 2 yasina yeni gitmisti aslinda 9aydir olan biseydi ama buyumuyodu son hastaliktan sonra ekstra buyudu bende bi doktorla kalmadim yakin cevremde de doktor tanidiklarimiz vardi onlar vasitasiyla sonuclarini baska doktorlarada gosterdim hepsi kotu bisey olsa ulturasinda belli olcagini soyledi ama o sislikleri gorunce kendime Engel olamiyorum.Çok geçmiş olsun bu ara malesef bebeklerimizin ve çocuklarımızın lenfleri şişiyor. Geçen haftalarda bende 13 aylık oğlumda lenflerde şişme v farkettim hareketliydi dra gösterdim ultrason ve kana bakıldı. Çocuklarda sık sık bu bezelerin yaklaşık 12 13 yaşa kadar ele gelebileceğini söyledi internetten araştırınca içime sıkıntılar giriyor ruhum daralıyor tekrar doktoruna kötü huylu bişey olup olmadığını kesinleştirelim ben iyi değilim dedim daha öncesinde beyin kanaması geçirdim doğumdan 10 gün sınra o gün bugündür herşeyi çok stres yapıyorım dr sağolsun hematolojiye sevk etti git tamamen için rahat etsin ama gidene kadar kafanda kurma sadece rahatlaman için bunu yapıyorım bebeğin iyi dedi. En kısa zamanda götüreceğim