Herkese merhaba, benim de bir sorum olacak sayfalara genel olarak baktım daha önce konuşulmuş mudur diye ama göremedim, yardımlarınıza ihtiyacım var.
benim bir tane 4,5 yaşında dişi bir goldenım bir tanede de 3,5 yaşında dişi bir cockerım var . ikisininde tuvalet eğitimleri olmasına rağmen cocker bizimle beraber uyumadığı zamanlarda ceza verir gibi tuvaletını odasına yapıyor hergun :) ama bizimle uyudukları zaman isterse tuvalet saati geçmiş olsun bir damla yapmaz
maalesef ki arada ozleyip beraber uyudugumuz zamanlar oldugu için beraber uyumamaya alıştırmak şimdilik zor zamanla alışırlar, tabi ki hiç taviz vermezsek :)
çamaşır suyu , yüzey temizleyici gibi maddelerde de amonyak olduğu ve çişteki amonyak kokusunu geçirmediği için daha önceki araştırmalarımda sirkeli suyla silinmesi gerektiğini okumuştum. öyle yapmama rağmen devam ediyor, zaten bizim ki koku olduğundan değil de resmen ceza için yapıyor. sizce ne yapmalıyım.? dışarı yapması gerektiğini çok iyi biliyor dışarı her yaptığında da ödül maması veriyorum ama çözüm bulamadım