- 26 Şubat 2019
- 4.642
- 6.766
- 158
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Yavruyken sıkıntı oluyor zaten genelde, çişlerini tutma kasları henüz çok iyi calışmadığından iki de bir şarıl şarıl işiyorlarO kadar yavruyken de 4-5 kere cıkarmaya gerek oluyor mu ki?
Arkadasın köpegi pede alısıkmıs calıstıgım ıcın ped e alıstırdım dıyor..
Bakamazsak verırım dusuncem kesınlıkle yok.. kedimizi hastalık sebebıyle kaybetmemızın üzerinden 1 sene gecti hala daha aglıyorum aklıma geldikce..
Köpekleri cok sevıyorum.. sadakatlerını sevgilerini arkadaslıklarını.. kızımla da sokakta köpekleri sevmeden mama vermeden bir yere gidemeyız.Kızım da cok sevıyor aglıyor istıyor cok..
Ama annem aynı evde olmamaıza ragmen gece 2 de mesaj atmıs bana..Sen kendıne sıkıntı sorun arıyorsun dıye..Sen yapamazsın bakamazsın denmesi üzüyor beni..
Valla benim 35 kilo dana bile disariya bile cikinca tuvaletini yapip hemen cafeye ya da eve gitmek istiyorKöpek zor ya, bahçeniz yoksa olmaz derim... Ev içinde köpekleğe eziyet gibi geliyor bana. Bahçede özürce koşup oynayabilirmeli... Ev içine kedi yakışır...
Villa gibi Bi evde kalsam bahçeye ev gibi kulübe yaptırıp büyük ırk köpek bakardım... Evde de kedi.. Hayal gibi
Az yağış alan sıcak hava olan illeri hayal ettim300 mt2 bahcem var. Bahceye ciktiktan 20 dk sonra evin kapisinda oturuyorlar iceri girmek icin
Biri yagmuru, suyu hic sevmez. Yagmurdan sonra bile evden cikmaz yerler ıslak diyesirf çişini yapsin diye zorla, resmen ite kaka cikariyorum kapidan.
Bunlar da kucuk irk, piremses falan degiller ha. Her biri 40+ kilo koca kopekler
Köpekler de aynı insan yavrusu gibi, önce süt dişleri çıkıyor sonra o dişler dökülüyor yerine kalıcı dişleri çıkıyor, süt dişleri yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık oldukları zaman dökülüyor, bizimkinin dişleri pirinç tanesi gibiydi yerlerden topluyorduk hala saklıyoruz :)) o dönem damakları çok kaşınıyor o yüzden bulduğu her yeri kemirir bunu önlemek için diş kaşıyıcısı kullanmak gerekiyor, kazma hareketi de evde yalnız kaldığı içindir bir nevi kafasını meşgul etmek için yapılan bir eylem diyebiliriz.Bir de terlik halı kızımın oyuncakları evin süpürgelikleri bunları kazma ve çiğneme hareketleriyle deforme etmişti bizimki
Ben cok sicak bir yerde yasiyorum. Yazin butun kopekler aksam 6-7ye kadar evden cikmiyorlar, klima altinda yatıyorlarAz yağış alan sıcak hava olan illeri hayal ettim. Islaklığı seven köpüş olmaz herhalde...
Komşunun golden köpeği vardı. 3+1 ev, 2 çocuk, kapı önünden geçerken acayip kötü koku gelirdi. Kıyamıyordum ona.. Çocuklar için oyuncak gibi alınıyor, bakamıyorlar da...
Benimki de 17 kiloluk falan sokaktan bulup sahiplendim gök gürültüsünden çok korkuyor banyoya saklanıyor ne denediysem de çözemedim300 mt2 bahcem var. Bahceye ciktiktan 20 dk sonra evin kapisinda oturuyorlar iceri girmek icin
Biri yagmuru, suyu hic sevmez. Yagmurdan sonra bile evden cikmaz yerler ıslak diyesirf çişini yapsin diye zorla, resmen ite kaka cikariyorum kapidan.
Bunlar da kucuk irk, piremses falan degiller ha. Her biri 40+ kilo koca kopekler
Merhana evet ben yazdım,Köpekler de aynı insan yavrusu gibi, önce süt dişleri çıkıyor sonra o dişler dökülüyor yerine kalıcı dişleri çıkıyor, süt dişleri yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık oldukları zaman dökülüyor, bizimkinin dişleri pirinç tanesi gibiydi yerlerden topluyorduk hala saklıyoruz :)) o dönem damakları çok kaşınıyor o yüzden bulduğu her yeri kemirir bunu önlemek için diş kaşıyıcısı kullanmak gerekiyor, kazma hareketi de evde yalnız kaldığı içindir bir nevi kafasını meşgul etmek için yapılan bir eylem diyebiliriz.
Büyük ya da küçük ırk fark etmiyor, çoğunluğu 1-1,5 yaşına kadar aşırı hareketli olur, sürekli ilgi ve oyun ister, tuvaletini evde yapmaya alıştırılsa dahi enerjisini atması, sosyalleşmesi için her gün düzenli gezdirilmesi de gerekiyor, gezdirilmesinin bir sebebi de kabızlık sorunu yaşamamaları için, hareketsiz kalır egzersiz yapmazlarsa kabız olabiliyorlar, yürüyüş bağırsaklarını harekete geçiriyor.
D denizmihran yazmıştı galiba, her köpek evde tuvalet yapmaya alışmaz, bazıları mutlaka dışarı çıkmak ister, çoğunluğu sokak köpeği büyük ırk baktıklarım bahçede dururlardı evde durmak tedirgin ediyordu onlarda tuvalet sorunu yaşamadım ama evde baktığımız terrierimiz evde tuvalet yapmayı sorun etmezdi rahmetli oldu kuzum, şimdiki de asla evde yapmaya yanaşmadı, hastalıktan kafasını kaldıramayacak halde bile olsa illa dışarı çıkmak istiyor.
Merhana evet ben yazdım,
İc güdüsel alfa özellikleri gösterenler doğaya inmel istiyor
Allah tüyleri kadar uzun ömürler versin hepimizin bebeğine
Amin.. cok güzel ömürleri olsun inşallah..AmiiiiinAllah bizim kuzucuklarımıza da sokakta dağda bayırda yaşayan tüüüüm canlılara da sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Çok büyük ihtimal sahiplenecegim.. yeter ki bizimle saglıklı güzel ömrü olsun..Poddle tüy dökmez, kokmaz , eğer sabah akşam gezdirip evlat gibi sevip 15 yıl boyunca çeşitli fedakarlıklar yaparak bakabilecekseniz gerçekten kızınıza kardeş gibi olur
Çocuğunuza da anneniz bakıyor bir de köpek mi baksın kadın çok haklı siz çalışıyorsunuz tüm yük annenizde olacak o ne derse o olmalı o yüzden muhtemelen alırsanız yorulacak söylenecek ben demiştim diyecek onu dinleyin
Aslında annem de cok sevdigi icin ben olmadıgım zaman ilgilenmeden duramaz kıyamaz ondan da dert edıyor kendine aslındaYani belki de annemi hıc yormadan halledebılecegim..
Köpek çocuktan daha çok yorar kadını.. yarın bir gün muhtemelen söylenir yorulup evden çalışıyor olsaydınız alın derdim ben ama bu durumda annenizi dinlemek daha doğru olurYani belki de annemi hıc yormadan halledebılecegim..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benzer durumdayız şuan bende poodle için sürekli araştırma yapıyorum bu ay sonunda karar vermiş olacağım siz ne yaptınız merak ettim?Herkese merhaba.. 3 yıl önce boşandım, kızım ben ve annem babam aynı evdeyiz.Çalısıyorum , kızım okuldan geldıgınde annemler karsılıyor,ilgileniyorlar.
Kendi evleri var ama evımız dublex ust katta annemler alt katta biz kalıyoruz. Zaten ben işteyken kızımla da ilgilendıklerı ıcın , böylesi hepimiz icin daha iyi oldu..Şimdi şöyle bir sorunum var , kızımla poodle sahıplenmek istiyoruz.Arkadasın köpeginin 3 aylık yavrusu var bize verecek ancak annem kesinlikle yapamazsın , bakamazsın hayatını kaydırmak mı istiyorsun diye baskı yapıyor.Annem de cok sever ama evde olmayacagını koku yapacagını egıtım veremeyeceğimizi düsünuyor.Kedımız vardı , dogustan kalp rahatsızlıgı sebebıyle 1 sene önce kaybettık.Hepımızı cok üzüldük cok agladık annemler de dahil.
Bir de ben agır depresyon ve bazı hastalıklarla ilgili ömür boyu ilaç kullanacagım. Annem önce benım kendıme bakmam gerektıgini söyluyor.
Ben kızımın kardesi olmasını cok isterdim ama evlılıgımde 2. Cocuk yapacak huzurum yoktu boşandım.
Şimdi köpeği kardes gibi düsünmustum aslında kızım da ben de çok istiyoruz bizim hayatımız diyorum ama annemı de kırmak istemıyorum.
Kızım da anne bir kere gelıyoruz hayata neden kötü düsünüyorsun ,belki cok güzel olacak diyor.
Aklım cok karısıkKızım 8 yasında bu arada.
merhaba
Poodle köpeğim var minyatür, Dünyadaki en zeki 2. Irk ve bu ırkın temelde de pahalı olma sebebi hem koku yapmaması hem tüylerinin dökülmemesi hemde hipoalerjik olması.
Yani annenizin takıntısı yukarıda saydıgımız maddeler ise hepsi elendi.
Ben hayatımda bu denli saf sevgi görmedim.
Bu kadar sahibine düşkün, temas bagımlısı oyun canlısı baska bi ırk var mı inanın bilmiyorum ama benim köpeğimle vakit geciren 1 arkadaşım daha evde köpeğe karsı olmasına ragmen aldı
Sadece traşı bi tık pahalı veteriner masrafları vs yani bizimkinin her ay 1000 tl kuaför masrafı var he siz götürmezsiniz O da olur
Ztn bebeklikte hangi hayvanı alırsanız alın, asıları fazla olacaktır.
Biraz alerjilere duyarlı dikkatli bakılırsa oldukca saglıklı günleriniz olur
Oy benim güzel kızım iyiki varbizden size gelsinmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?