• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek kısırlaştırma

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
553
545
18
Arkadaşlar köpeğimi kısırlaştırmak istiyorum yakın zamanda yapanların ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim? Dişi kendileri 🤪 12500 dediler bir yerde. İstanbul Avrupadayiz. Önereceğiniz bir veteriner varsa da çok sevinirim. Boğazında da bir sorun var bebekliginden beri. Bebekken yapılan kontrolde sorun yoktu şuan arttı. Komple bakım kısırlaştırma hepsi içinde gideceğim için biraz uygun olsun istiyorum ama canı her şeyden önemli o yüzden hem uygun hem gönül rahatlığıyla gideceğim bir yer istiyorum. Yardımınız için teşekkürler

Istanbuldayken Yeniköy veteriner klinigine gidiyorduk biz kisirlastirmayi orada yaptirmadik cunku orada yasamiyorduk o ara baska sehirdeydik ama rutin kontroller aşilar çipleme yaptirdik ve öksürük problemi icin gidiyorduk bebisimin sorununu cozmustu bir sorun yaşamadik ama tabi ameliyat tecrubesi olmadi. 🙄

Istanbuldayken Yeniköy veteriner klinigine gidiyorduk biz kisirlastirmayi orada yaptirmadik cunku orada yasamiyorduk o ara baska sehirdeydik ama rutin kontroller aşilar çipleme yaptirdik ve öksürük problemi icin gidiyorduk bebisimin sorununu cozmustu bir sorun yaşamadik ama tabi ameliyat tecrubesi olmadi. 🙄
Yarin arayıp öğreneyim. Telefonla olan ilgilerini de değerlendirmiş olurum 🤗

Back