Köpek İstiyorsam Size Ne?

aynen öyle arkadaşım onlara ne....sakın takma kafana...bakçak olan sensin sonuçta..veterinerde yada barınaklarda sahiplendirilcek çok hayvan var..oralara gidebilirsin..

Tmm canım senın fikrin saygı duyuyorumm

Mantik olarak komsularin herhangi bir hayvana izin vermemesi icin o hayvanin diger insanlarin hayatini kotu sekilde etkilemesi lazim. Mesela eski evimde alt katimda bekar bir adam ve iri bir cins kopegi vardi. Hayvancagizi yuruyuse cikarmaz gunlerce yalniz birakir kopegin butun pisligini cope degil de balkona atar ve aylarca kalir... Kopekcik yalnizliktan belki aclik susuzluktan sabaha kadar hic durmadan ulurdu. Biz onu sikayet ettik ama hayvan besledigi icin degil besledigi hayvanin temizligini bakimini ilgisini eksik biraktigi icin. Onun disinda kopek biraz havlamis diye de sikayet edilmez. Ne olmus yani disarida da havliyor? Yada kokmuyorsa apartmana zarari vs. yoksa kimsenin karismaya hakki yok bana gore.

Zaten bizim mahallede o kadar çok köpek var ki...Genelde havlıyorlar, geceleri uluyorlar ama etraf seviyor ki bu kadar çok.
Henüz sayılarında bir azalma olmadı şükür, hatta gittikçe artıyorlar.

Mentaliteye bak "bitane dogurda otur bebene bak" ben ayni sekilde kedim icin bin tane laf duydum ozellikle esimin ailesinden. Hatta aldim geldim dalga gectiler ama bu konuda hic tinlamadim bile ben mutluydum

Insanlar ulasamadiklari seye mundar diyolar ben bunu bilir bunu soylerim. Ellerine firsat gecse onlarda yapcakta biseyler isteh

ben asıl çocuk sahibi olduğum zaman bir köpeğim de olsun istiyorum. köpekler özellikle çocuklara karşı çok sahiplenici oluyorlar, çocuklar ile oynuyorlar ve insanlık hali bazen anne babanın dikkati çocuklarının üzerinde olamayabiliyor ama köpekler gözlerini ayırmıyorlar resmen. hem çok seviyorum köpekleri, hem de ailemden biri olsun diye istiyorum :)

sivas kangallarını çok seviyorum, çoban köpeği olarak bilinseler de sahiplerine inanılmaz bağlılar, sizi görünce oyun oynamaktan başka bir şey düşünmeyen şapşiriğe dönüyorlar

Vallahi ben de şaşırıyorum. Köpek bakmakla doğurmanın alakası nedir? Sanki bakacak bir şey arıyoruz da köpeğe bakana kadar kendi çocuğuma bakayım diyeceğim.

Canm alıcaksan barınaktan al bennde bi köpegm var2 yıldır benimle ve köpek beslenek kadar güzel bisey yok tabi tek sıkıntı tüy döktügü icin her gün temizlik yapma zorunda olman. Kimsenin lafına sözüne bakma bakabilcegine inanıyosan al

Agladim resmen. Kurban olurum ya insanlardan daha vefali ve daha sevgi dolular. Bin insana değişmem bir kopegin dostlugunu.

Yabancilar da görüyoruz bebeklerini.kedi köpeklerle birkikte buyutuyorlar ve hatta dadılık yapan kediler kopekler var. Ama bizim millet hayvanlari öcü gibi görüyor aman hastalik bulasir!

Köpek pislik yiyor diyen bir yorum gördüm. Pes diyorum. Pes. Bilmeden fikir sahibi olmayı başarabilen zat-ı muhteremler (!) varken biz ne desek boş. Köpek pisliğini düşünenler varsa, pazardan aldıkları maydanoz marul vs. Gibi sebzeleri saatlerce sirkede ya da suda yikasaniz bile ne pisliklerin arinmadigini gorseniz şok olurdunuz. laboratuvar sartlari olsa da gorseniz ne ne kadar pismis, ne ne kadar pis degilmis. Kopeklerin tükürük bezleri bile kendilerini temizlemeye yarayan enzimleri içeriyor. Köpek dostluğunu yaşayanla, kopeklerden sevgiyi alanlar, onlarin çoğu insandan ne kadar akilli, sadik ve merhametli oldugunu gayet iyi bilirler

köpekten çok daha beter leş gibi insanlar var..hele kadınların bir çoğu yaz aylarında yanlarına yaklaşılmıyor..koltuk altları bir yandan..baş bölgeleri biryandan birbirine girmiş..halende tutururlar köpekleri pis olarak görürler..onlar sadık ve temiz hayvan bile diyemiyorum.asıl hayvan kokuyla gezen insanlar..

evdeki bir köpeğin verdiği mutluluk huzur bambaşka. Sen eve gelince zıplayarak kuyruk sallaması başka kim sevinir ki öyle. mutlaka bir köpek sahiplen. verdiğin kararın ne kadar doğru oldugunu göreceksin. Hatta işte çıkınca koşarak eve gelmeni sağlayacak o derece :). insanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum der ve susarım. sende kimseyi dinleme. bir canlının hayatını kurtar.

Yeri geliyor eşin bile bin bir suratla karşılıyor ama kızdığın halde eve geldiğine sevinmeyyen köpek yoktur sanırım:)

Ahahah harika yorum kahkaha attim. Cok haklisiniz

https://www.facebook.com/
Nasıl üzüldüm anlatamam. Asla parayla köpek almayacağım
bencede kesinlikle bir canın değeri fiyatla ölçülemez,sokaklarda barınaklarda yardımımıza muhtaç o kadar köpek var ki,sahiplendirme ilanlarında hergün onlarca cins köpek görüyorum. Evcil hayvanlar üzerinden oluşmuş pazar iğrenç boyutlarda,köpekler küçücük kafeslerde sürekli çiftleştirilerek halsizlikten bitap düşene kadar doğurtuluyor hatta çiftleşmek istemeyen dişi köpekler için üretilen boyunlarının ve bacaklarının kayışla bağlandığı sehpayı görünce lanet etmiştim insan olduğuma ,yavrular daha sütten kesilmeden ayrılıyor annelerinden biraz büyürlerse alıcı bulamazlar diye,küçücük kafeslerde sağlıksız yolculuklardan sonra ulaşıyorlar vitrinlere,orada da bitmiyor çileleri bulundukları kafesleri çok kirletmesinler diye mama ve su çok az veriliyor. İşini hakkıyla yapan petshoplar yok mu tabiki var ama sayıları çok az onlara bir lafım yok tabiki ama talep olmazsa arzda olmaz diye düşünenlerdenim ne olursa olsun hayvanların makine gibi doğurtulmasına,sevimliliklerine sevgilerine fiyat biçilmesine katlanamıyorum,bir canın fiyatı olmaz,pazarlığı yapılmaz umarım sizde kararınızı verdikten sonra sokaktaki yada barınaktaki bir masuma uzatırsınız ellerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…