köpek bakımı

Tavsiyem cok pimpirikli iseniz yesil alandan her halukarda uzak durun. Cunku sadece kopek cisi degil daha baska milyon tane sey oluyor otlarin icinde. Zaten sadece sahipli kopek yok dunyada. Sahipsiz kopekler mesela bizim evin onune isemeyi cok seviyor cunku bizimkilerin kokusunu aliyorlar.
Bir de iki tur iseme var kopeklerde. Biri normal ihtiyac saril saril yaptiklari sey. Oburu aha burada baska hayvan pislemis dur ben de ona mesaj birakayim anlamina gelen disi ise 2 sn oturup iki damla yapip kalkma, erkekse bacagini kaldirip bi spreyleme.
İlkine zor da olsa engel olabiliyoruz ya da kosullayabiliyoruz. Ben belli yerlere alistirdim onlar icin. Ama ikincisi icin maalesef yapacak bisey yok.
Bence azcik kopek cisinden kirinden bisi olmaz yesil alanda:) cocugun bagisikligi gelisir. Ama kaka cok fena bisey. Onun hemen alinmasi lazim cunku yagmurla ya da gunesle eriyip yer altina su kaynaklarina vs karismamali.

Benimkiler de oyle. Sabah 7, aksam 6 ve gece 10 istiklal marsi ve kapanis yapiyoruz. Bir kere cok yorgun oldugumuz bir aksam 8 bucukta koltukta sizmisiz ikimiz de sabah uyandik. Bebeler bekliodu kapinin orda. Aksam 7 den sabah5 e kadar tutmus kuzularim. Kurban olduklarim :))

Yok öyle pimpirikli bir insan değilim. Çocuklarımı sakınmam. Küçük cisi olsa o kadar önemsemezdik zaten ki biliyorum yapıyorlar sürekli. Bizim yaşadığımız olay büyük cisti. Hemen yakinimiza yaptı köpek ve almadı. Birisi de parkın içine yaptırmıştı önceki günlerde. İkisi beraberken söyledik çocukların oynadığı alan olduğu için. Çok nahoş sözler isittik maalesef. Siz burada oturamazsiniz asıl dedi. Uzatmadik ama ciddi kavga sebebi.Cok önyargılı bazıları.
Üstelik sitenin cevresinde boşluk alan çok var. İstese oralarda gezdirip yaptırabilirler. Zor geliyor tabi oraya azıcık yürümek lazım.

Ah yavrularım benim, çok sabırlıdırlar kurban olurum onlara, benim yavrumda gık demeden bekler, bazen tutamayacak kadar sıkışır, gelir yüzümü yalar, ağlar, kolumdan çeker kalkayım diye, gel de sevme, aşık olma hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…