- 20 Ağustos 2015
- 6.507
- 15.645
- 248
Kadın zaten korkmuş, sinirleri bozulmuş köpeğine bir şey olmasından endişe ediyor. Siz hiç masum bir canın başına bir şey gelmesinden endişe ettiniz mi ? Siz de kalkmış inadına inadına konuşuyor, eleştiriyorsunuz. Ne oldu boyunuz mu uzadı ?
Ne kadar tuhaf değil mi, üst kat komşusu her akşam karısını dövse, eve sarhoş gelip bağırsa çağırsa "aman başıma bela olmasın"diye ses çıkartmayanlar ,günahsız hayvanlarla uğraşıyor....Bütün hafta sonu konvoy kornalarına da böyle tepki verebilsek keşke, yada abartı egzoz sesleriyle bizi yerimizden hoplatanlara da bu tepkileri verebilsek...Ama yok en günahsız, en ses çıkartamayan hayvanlar ya, hep onlara vururlar...Sebepte hep aynı "çocuğum uyanıyor, korkuyor"...Valla benim kızlarım hiç köpek havlamasına korkmuyor...
Sen bu terbiyesizlikle layığını bulursun o adamdan da hiç merak etme.
Ama dedim ya işte, köpeğe yazık sana değil sen müstehaksın
Siz gerçekten kötü bir insansınız.Sen bu terbiyesizlikle layığını bulursun o adamdan da hiç merak etme.
Ama dedim ya işte, köpeğe yazık sana değil sen müstehaksın
O zaman insanların hakkına tecavüz etmeyecek.
Ayrıca sanane.
sabahtan akşama kadar iğrenç müzikleri olan sokak düğünü, korna çalmazsa mutlu olamayacağını sanan düğün konvoyu, görgüsüzlüğün dibi olan gece 12 de düğün dönüşü eve girerken sitenin dibinde atılan havai fişeğe çözüm bulamayan belediyenin zabıta ekibi bence köpeğinize bir şey yapamaz. ama komşuya karşı temkinli olmak lazım.
uslubunuz hiç hoş değil.
neymiş konu sahibinin layığı? ne demek istiyorsunuz?
uslubunuz hiç hoş değil.
neymiş konu sahibinin layığı? ne demek istiyorsunuz?
O çocukları sevgisiz yetiştirirsen elbette her şeyden korkarlar çok doğal. kendine güveni olan, sevgi ile büyümüş çocuk korkmaz. Ben de korkmadım hiç kedi ve köpeklerle büyüdüm ve kişiliğime dair olumlu bir kaç kırıntı varsa o da bu yüzdendir. Bana vicdan ve merhamet duygusunu öğretti hayvanlar.
ceza yazıyorlar şikayet halinde. 450 lira falandı sanırım.
bunuKarşısındaki insanlara böyle saygısızca saldırmaya devam ederse karşsıındakini kışkırtıp zorla köpeğe zarar verdirtir bunu söylemeye çalışıyorum.
1- Kendi evinin bahçesinde bakıyor kimsenin hakkına teavüz etmiyor.
2- Burası bir forumsa istediğimi yazmakta özgürüm. Çünkü hayvanlara da insan canı kadar değer veriyorum.
3- Sizin de seviyeniz belli oldu gördük.
İyi günler.
düğün sahibine mi? hiç sanmam, o düğünün maliyeti o kadardır zaten. ödeyecek olsalar yapmazlar. şikayet etmediğim merci kalmadı. üstelik her düğünde silah atıldığı halde. ben de oğlumu balkona çıkaramıyorum korkudan ama jandarması belediyesi izliyor. nedense hiç bir komşumun da çıkıp niye dibimde havai fişek atıyorsunuz diye bağırdığını duymadım.
Siz gerçekten kötü bir insansınız.
Yoksa benim öneri almak için açtığım konuyu böyle bir şeye dönüştürmezdiniz.
Ne bana ne köpeğime yazık.
En çok size yazık. Gerçekten acıdım.
Sevmek öğrenilmiyor çünkü.
benim arkadaşım bahçe de kına yaptı. zabıta geldi. hem kınayı durdurdu hem de bu cezayı yazdı. 2 yıl önceydi bir de. belki de meblağ yükselmiştir.
bir ben valilikte görev yaparken gelip izin alırlardı havayi fişek için. o yüzden onlarda izinsizdir. çünkü site içine izin vemezler. silahı hiçbir güvenlik mensubu izlemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?