Köpeğime zarar verebilir mi?

Ben sizin yerinizde olsam o kadına o lafları yedirirdim.Ne yani sırf onun çocuğu uyanacak diye sokaktaki bütün kedi köpekleri mi susturacak?İnsanlarda merhamet diye bir şey kalmamış yaa kesinlikle dikkatli olmanızda yarar var.Bu tür insanlardan her şeyi beklerim ben..

bu gibi tehditleri şikayet edebileceğin bir yer var mı? varsa durma. susma da. sen susarsan iyice ezer.

Kaybedecek çok önemli bir şeyim olduğu için laflarını yediremiyorum inanın.
Bu kadarını yapabildim.
Onun kaybetme korkusu yok ama ben köpeğime zarar gelmesinden gerçekten korkuyorum.

Aynen bende face de falan bakmıyorum hiç sayfalara

Benim de alt katımda bütün gün kapısı açık olan bir ev var, çocukları günde defalarca dakikalarca çığlık çığlığa boğazlanırmış gibi bağırıyor, kaydetsem de dinleseniz, gecenin bir yarısı ağlamalarını falan da duyuyoruz, ama halden anlıyoruz, kimseyi tehdit etmek aklımıza gelmiyor. Dağ başında değil de şehir içinde bir apartmanda yaşıyorsanız çocuk sesi, hayvan sesi, yeri gelir kavga sesi duyarsınız. Onlar size nasıl anlayış gösteriyorsa siz de onlara gösterirsiniz, hanımefendi üzülmüş, çare arıyor, siz hala bencilce yorumlar yapıyorsunuz. Bu dünya herkes için unutmayın.

Simdi anneyim de kadina hak veriyorum
kopegin yuzunden cocugun uyanmasi veya uyumamasi
cok sinir bozucu....biliyorum basima geldi....:)
Kopegine dikkat et herseyi yapabilir vhalla ..

Öyle yapacağım.
Uyuması için içeriye aldım.
Muhatabım erkekti bu arada.
Daha acımasız olabilir diye açıkçası ondan korktum biraz da.
Sizi rahatlatmak isterdim ama insanoğlunun ne zaman ne yapacağını kestirmek mümkün olmuyor, kimi sinirle bağırıp sonrasında birşey yapmıyor, kimi de hiç ses etmeden gizlice yapacağını yapıyor seneler evvel biri kimseye zararı olmayan kedilerimin hepsini zehirledi, kendini baştan belli etseydi önlem alırdım ama ne yazık ki o kişi en ufak birşey hissettirmedi, canını aldığı kedilerimin bedelini öbür dünya da verir elbet, kendisini Allah'a havale ettim

allah belasını versin.

Simdi anneyim de kadina hak veriyorum
kopegin yuzunden cocugun uyanmasi veya uyumamasi
cok sinir bozucu....biliyorum basima geldi....:)
Kopegine dikkat et herseyi yapabilir vhalla ..
Yani çocuğu uyumayan bir anne veya baba bunun sebebi olan köpeğe her şeyi yapabilir mi?
Anne baba olmadan önce insan olmayı deneseler keşke o zaman.

Kaybedecek çok önemli bir şeyim olduğu için laflarını yediremiyorum inanın.
Bu kadarını yapabildim.
Onun kaybetme korkusu yok ama ben köpeğime zarar gelmesinden gerçekten korkuyorum.
Oturduğunuz apartmanın güvenliği yok mu? Onu uyarın diyecektim ama şu anki durumda en fazla apartman sakinleriyle konuşmak olur,rahatsız olma durumları var mı yok mu gibi sonra da durumu anlatırsınız dikkatli olmalarını istersiniz.köpeğiniz mecburen dışarıda olacak haliyle yapabileceğiniz tek şey bu gibi duruyor

Lütfen bebekler ve köpekler kavgası olmasın rica ediyorum, bir bebeğin ağlamasını susturmakta zordur, tedirgin olan bir köpeğin havlamasını da, insan kadar her canlının yaşama hakkı vardır.
Mühim olan karşılıklı hoşgörü gösterebilmek, bebeği uyanan kişi bunu uygun bir dille söylese zaten kimse inadına köpeği havlasın diye çabalamaz, bazen ben bile uykumun arasında havlayan köpeğimi susta uyuyayım diye susturmaya çalışıyorum, sakinleştirmeye çalışıyorum, tam bunları yazarken komşumun köpeği havlıyor balkonda, kimbilir ne gördü etrafta, koruma içgüdüsüyle havlıyor, havlıyor diye kızdığımız bu güzel varlıklar bir yandan bölgesini de koruyor içgüdüsel olarak, belki kaç olası hırsızlık, haneye tecavüz vakasını engelliyorlar.

Şu hayvan sesinden şikayet eden insanlarımız biraz durup düşünseler, vicdanlarınnı yoklasalar olmuyor mu? Bu hayvanları evcilleştiren insanoğlu. Köpekler bekçi olsun, çoban olsun diye, kediler evdeki haşaratları mahlukları yesin diye alınmış evlere bahçelere zamanında. Ve yüzyıllar içinde evcilleşmişler. Ama insan şehir hayatına geçmiş ve tabiri caizse bu hayvanlara tekmeyi basmış. Tek tük insanız şurada hayvan sevmeyi, onu olduğu gibi kabul edebilmeyi bilen, ne acı!

Aman sokağımda köpek havlamasın, aman bu mart kedileri uyutmuyor, açayım pencereyi kaynar su dökeyim çiftleşirkerken. Olmadı zehirleyeyim! Gelmesin tekmeyi basayım, taşı fırlatayım. Neden? Hepsinin kendince bir nedeni var sorsak...!

Yani çok merak ediyorum ama köydeki bebek nasıl uyuyor? Şehrin ortasında olmasaydı bu şikayet eden insanlar, dağın başında lüks bir evleri olsaydı o bahçeye kaç köpek dizerlerdi kim bilir. O zaman o çocuğun uykusundan uyanması dert olur muydu? Yoksa hırsızıydı uğursuzuydu gelmez, ne güzel havlıyor diye o köpeklere sahip mi çıkılırdı?

Çocukları uyuyamıyor diye yakınan anneler... Sizi anlasam da siz de lütfen bunları da düşünün. Bu hayvanların şehirde ne işi var? Çünkü insan onu kendine yaklaştırdı. Şimdi onların sorumluluğu yine bizde, insanda. Doğada yaşayamazlar ki. Onların doğaları insana yakın olmak. Ne yazık ki bahçede olmaları bile büyük şans. O bahçede o köpek havlamasa sokaktaki havlıyor. Değil zehirlemek ya da canıyla tehdit etmek, hemen şikayet etmek için telefona sarılanların bile vicdanını sorguluyorum ben bu yüzden.

Ama insanoğlu bencil işte. Anlatsak da anlayan kaç kişiyiz şurada...

Son düzenleme:
Köpeğin kulubesini gören bir kamera mı taktırsanız? Göze batacak şekilde olursa çekinir belki.

Isin ilginci bu kopek havlamasindan sikayet edenler kendi cikardiklari gurultuyu rahatsizligi hic gormezler.dunya sadece kendilerinin etrafinda donuyor sanirlar.bir canliyi zehirleyebilecek vijdansizi allah affetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…