- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Sosyal medya kötü vs diyoruz ama bu sayede bu pislikler daha çabuk ortaya çıkıyor bunlar hep vardı da şimdi kimse susmuyor Allah tane inşallah hapiste geberip giderNe ara nasıl türedi bu sapık herifler ya, varmı bir fikri olan!!!
Bu arada,
Hay ben senin insanlığına...
Bunlar hep var zaten ne yazık ki ve ağır cezalar verilmediği sürece soyları tukenmeyecel korkarım kiNe ara nasıl türedi bu sapık herifler ya, varmı bir fikri olan!!!
Bu arada,
Hay ben senin insanlığına...
Mini eteği, şuh kahkahayı, gece sokağa çıkmayı tahrik sayanlar buna ne bahane bulurlar engin yaratıcılıklarıyla, çok merak ettim...Hay ben senin nefsine ....
biri internet yorumunda köpek kaçardı kaçmamış yazmış :/Mini eteği, şuh kahkahayı, gece sokağa çıkmayı tahrik sayanlar buna ne bahane bulurlar engin yaratıcılıklarıyla, çok merak ettim...
Kötü bir şaka olduğuna inanmak istiyorumbiri internet yorumunda köpek kaçardı kaçmamış yazmış :/
.Sosyal medya kötü vs diyoruz ama bu sayede bu pislikler daha çabuk ortaya çıkıyor bunlar hep vardı da şimdi kimse susmuyor Allah tane inşallah hapiste geberip gider
Hadi diğerlerini geçtim 85 yaşında bir adam. Bunu hapse atsalar ellerinde kalır. Bu utançla, tez zamanda gider inşallahBunlar hep var zaten ne yazık ki ve ağır cezalar verilmediği sürece soyları tukenmeyecel korkarım ki
Çok kötü insanlar la doldu heryer.
Evet sosyal medya sayesinde bu ve bunun gibi pislikleri tek tek görüyoz. Çıkmış köpek kaçmıyordu, rızası var diye yazanı bile okudu bu gözler yaa ne diyim daha ben
Hadi diğerlerini geçtim 85 yaşında bir adam. Bunu hapse atsalar ellerinde kalır. Bu utançla, tez zamanda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?