konyalilar bizde tanisalim

cok iyi masallah size insallah hep beraberde toplaniriz

Bende Konyalı olupta İstanbulda yaşayanlardanım,en uzun süre üniversitedeyken kalmıştım Konyada havası suyu mümkün olsa hep yaşamak isteyeceğim bir yer
Bende istanbulumu birakip once unv okudum konyada sonrada gelin geldim...yer degistrme sansimiz olsaydi:)

:)) nasip işte daha sakin ve huzurlu bir yaşama geçmişsin ama İstanbulsuzda zor haklısın canım benim
Bilmiyirum hangi semtresin.ben matepe tarafindaydim.oylesine sakin bir hayatim vardi.dragos sahil de yuruyus yapmayi cok ozluyorym mesela.konya bana hic sakin gelmiyor...esimin istanbula tasinma hayalleri var.ins bigun oda olur

Bilmiyirum hangi semtresin.ben matepe tarafindaydim.oylesine sakin bir hayatim vardi.dragos sahil de yuruyus yapmayi cok ozluyorym mesela.konya bana hic sakin gelmiyor...esimin istanbula tasinma hayalleri var.ins bigun oda olur

Ben çok kaos ve kalabalığın olduğu taraftaym cnm Zeytinburnundayım İnşallah hayırlısıyla gerçekleşir İstanbula gelme isteğiniz

Selam Hanımlar;

Ben Konya' lı değilim ama Konya' da yaşıyorum. Buralar pek hareketli olmaz denmiş ama bende şansımı denemek istedim :21:...

Back
X