Estrofem doğal gebelik sansını attırıyo diye okumuştum bi kaç yerde insallah sizdede öyle olur bende yapışıklık yoktu demekki anestezi etkisinde oldugum için tam anlayamadım eşimin anlattıkları kadarıyla ne oldugunu biliyorum hafta içi görüşücem doktorumla o zaman anlarım herhalde. Kanamanız bitip tekrarmı basladı normalmi acaba sorabilirseniz iyi olur aslında ağır falan kaldırmamaya dikkat edin bi süreNormal amelyat anestezisi veriyorlarmis sebebini anlayamadim. Kurtajdankesinyok bunda var diye mi bilemedim. Benim yapisiklik oldugu icin estrofemi verdi. Dun epey makale okudum. 21 gunluk iki periyod icecegim bu ilacı. Her ne kadar tuo bebek tedavisinde kullanilsa da normalde gebelikte onerilmiyor estrofem ondan dolayi da korunmamiz gerekiyor heralde. Dun sabah kanamam bitmisti. Dun aksamdan beri akintiya karismis kan goruyorudm. Yumurtlamada icerisi de yeni kanli oyle goruyorum diyodum. Giderek artti gunluk pede gelmeye basladi sonra o doldu. Taktım normal pedi. Ara kanama gibi bir sey yasiyorum. Hic yasamam... Sizin o polipi aldi mi simdi?